Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar

gulem bugün yine test yaptıracak inşalalh yükselmiş olur. iğneden sonra kanaması azalmış. aslında değeri iyi. umarım böyle devam eder.

inşallah yükselmişdir.Kurban olduğum Allahımın mucizeleri bitmez.
Sıkı sıkı tutunsun annesine ,mutluluk getirsin bize inşallah:Saruboceq:

kekeç sen iğne ile mi klomenle mi aşılama oldun. birde reglinin kaçıncı gün kullanmaya başladın aşılaman kaçıncı gün oldu.

kekeç sen iğne ile mi klomenle mi aşılama oldun. birde reglinin kaçıncı gün kullanmaya başladın aşılaman kaçıncı gün oldu.

Canım ben iğne ile aşılama oldum( 3 dr gittim 3 de bana iğne verdiler klomen hiç vermediler, iğne gayet iyi işe yarıyor)
2 aşılamamda ; 20 mayısda hastalanmışdım , 5.gün iğneye başlamışdım, 14.gün yani 02,06 da 2 aşılamam oldu ( sağda ve solda yumoşlarım oluşmudu ) ,16,06 da hastalandım , bugün dr gidicem , tekrar aşılama yada başka birşey düşünmediğim için geç gidiyorum dr

canım benim kısmet ne yapalım buda bizim sınavımız inşallah geçicez bu sınavı
cnm senin içinde hayırlısı olsun zaten negatiflere o kadar alıstıkki olumlu bişey olunca soka giriyoruz. allahım inşallah yüzünü güldürür. cnm dualarım seninle.
senin aydınlığa çıkışın hepimize umut olur inş. allahın takdiri işte. onun kudretinden sual olmaz. ol desin yeterki ne hastalık ne bişey engel olamaz. iyi haberleirni bekliyorum cnm.

günaydın kızlar
gulemmmmmmmmmmmm hamileeeeeeeeeeee

işte budur yaaa allahım sen büyüksün yarabbim sen hepimize böyle güzellikler nasip et.
canım arkadaşımında sevincini daim et ne olur. sağlıkla mutlulukla kucağına alsın bebeğini.:1hug:alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:zemuszemus

günaydın kızlar.. gülem in hamilelik haberi ilaçç gbi geldi, bugün saat kaçta testi yenileyecek haberiniz var mı?
bubuş senin doktorla görüşmen nasıl geçti?

bana ilk doktorumda klomen vermişti. şimdi dr değiştirdim 2.aşılama için bu doktor iğne verecek diye düşündüm bir de tüp bebek merkezi diye iğne ile yapar dedim ama sana iğneye gerek yok eski yerdeki dosYama baktı klomenede cevap veriyormuşsun değerlerinde iyi dedi.
anlamadım iğne daha iyiyse iğne vermedi.

Son düzenleme:
günaydın kızlar.. gülem in hamilelik haberi ilaçç gbi geldi, bugün saat kaçta testi yenileyecek haberiniz var mı?
bubuş senin doktorla görüşmen nasıl geçti?

cnm dr u henüz aramadım bile. dün çok ağrım vardı zor akşamı ettim ee tabi moralimde bozuktu. bugün arıycam zaten ara veririz diye konuşmuştukya o yüzden acele etmiyorum.
dün eşim cok kötüydü. ona moral vermek zorunda kaldım sanki bende varmış gibi.
mayadan bahsettim 6 aya kadar hem kafamızı toparlayalım hem para biriktirelim. sonra gidelim diye. şu anda hiçbişey yapmıycaz dedi. o bizi istemiyorsa biz onu hiç istemiyoruz ben seninlede cok mutluyum olmasın ne yapalım dedi.
eğer oda negatif olursa ikimizde kaldıramayız dedi. bilmiyorum biraz yüreğinin yangını geçsin inşallah daha umutlu olur. rabbim hepimize sabır versin.:1hug:

bence bunu hiç düşünme , dediğin gibi klomene cevap veriyorsan , ne gerek var iğneye , bende neden bende klomen kullanmadık diye düşünüyorum , üstelik son gittiğim prof dr sendeni pco yu ileri derecede görmüyorum hafif bir vakasın diyede söylemişdi ama iğne verdi , iğne yerine ilaç kullanmayı tercih ederdim.
Bişey sorucam klomenin yan etikeri varmı , iştah açmak , kilo aldırmak , vucüdda şişmeye sebep olmak gibi, çünkü iğne bende bunlara sebep oldu, hastalanmama yakın vucüdum patlayacak gibiydi , nefes alamıyordum .

bubuş canım bende eylüle kadar falan bekleyip maya ya gitmeyi düşünüyorum. 1 aydır falan araştırmaya çalışıyorum ankaradaki merkezlerden en çok maya biraz da genart aklıma yatıyor.

kızlar ben birazdan dr gidiyorum kontrolu bakalım ne diyecek , hiç bir beklentim yok ama nednse yinede heyecen varrrr pooffffrff

canm bitkisel kürlerden dene bu ay, gerçi sizde somut bir problem yok ama en azından gönüle şifa olur. eşin haklı bizi istemeyeni biz niye isteyelim ama belki istemekten ziyade cesaret edemio bizim bebişler.biz yaşamadan zevk alalım da onlara da cesaret gelsin, biran önce gelsinler hayatı beraber doya doya yaşayalım...

canım klomen beyni uyararak yumurtlamayı sağlayan hormonun harekete geçmesini sağlıyormuş, vücut kendi bünyesiyle yumurtlamayı gerçekleştiriyormuş, iğnede ise direk hormon veriyorlar. işte iğnede direk hormon verdikelri için şişkinlik falan yapmıştır. bende klomen kullandığım zaman beni rahatsız eden bir şişkinlik iştah açma gibi şeyler olmamıştı ama çatlama iğnesinden sonra sanki biraz oldu.

inşallah yükselmişdir.Kurban olduğum Allahımın mucizeleri bitmez.
Sıkı sıkı tutunsun annesine ,mutluluk getirsin bize inşallah:Saruboceq:

allahım sen yardım et sen geniş haznenden bizlerede evlatlarımızı nasip et Gülenne fırsat ver yarabbi

bubuş canım bende eylüle kadar falan bekleyip maya ya gitmeyi düşünüyorum. 1 aydır falan araştırmaya çalışıyorum ankaradaki merkezlerden en çok maya biraz da genart aklıma yatıyor.

cnm genart hakkında cok sey okumadım duymadım ama maya için kaç tane olumlu örnek gördüm. Hepside tesadüf olamaz. Bence işlerini çok bilinçli yapıyorlar.ben başka yer arastırmıyorum bile. Paramı ve psikolojimi hazırlayım direk oraya gidicem.

kzılar günaydın..ya hepinizi çok seviyorum valla..güzel dualarınız için sağolun..ben bugün nöbetteyim,kadın doğumcumu aradım bugün yaptırsam olurmu diye hayır 1 gün arayla bakılır,çarşambayı bekle dedi..e iyi dedim,,yani yarın sabah kan vercem,ama herkes kimyasal gebelik olmuş,düşürüyosun diyo..hala inanmakta zorlanıyorum.gece uyku tutmadı:) sabahın köründede eşimde bende uyandık..öölleee düşünceleredyiz,ama hayırlsı dedik.kendiliğinden olması bizim için mucize.ve 2 yıldır geçirdiğim en arahat aydı..psikolojik derlerya inanmazdım,bi an önce adet olup ikinciye başlasam,oda bitsede tüpe geçsem diyodum..yani sırf eşimin ısrarıyla ikinciye olur demiştim.dün sabahta o kadar zor kalktımki eşime yalvardım nooolur gitmeyelim..çok uykum var vazgeçelim,yaz sonu deneriz diye..ama kaldırdı beni..bi kez daha deneyelim diye:)
bu arada pazar günü çok bel ağrım oldu ve ağrı kesici içip durdum.tek farklı yaşadığım şey(şimdi farklı olduğunu anlıyorum) vjinamda ara ara acı oldu.yani diğer aylardan tek fark bu.şimdi bütün bunlar geçti.normal adet sonrası rahatlamış olduğum gibiyim..tamamen düştü galiba??? yarın yazarım size..herbirinizi ayrı ayrı öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…