merhaba kızlar
gulem bugün yine test yaptıracak inşalalh yükselmiş olur. iğneden sonra kanaması azalmış. aslında değeri iyi. umarım böyle devam eder.
kekeç sen iğne ile mi klomenle mi aşılama oldun. birde reglinin kaçıncı gün kullanmaya başladın aşılaman kaçıncı gün oldu.
canım benim kısmet ne yapalım buda bizim sınavımız inşallah geçicez bu sınavıbubuşcum;canımm çok üzüldüm.ama hep dediğimi yine dycem,sağlık olsun..bugün yarım yamalak bi sevinç yaşadım,,sonu nolur bilmiyorum ama sanırım tutamadım..hiç bişey düşünemiyorum sadece hayırlısı böyleymiş deyip duruyorum..sırayla olacak ama zamanla..olsunda geç olsun sağlam olsun..kendimizin ve tüm ailemizin sağlığı yerinde olsun..çok öptüm canım..
günaydın kızlar
gulemmmmmmmmmmmm hamileeeeeeeeeeee
Canım ben iğne ile aşılama oldum( 3 dr gittim 3 de bana iğne verdiler klomen hiç vermediler, iğne gayet iyi işe yarıyor)
2 aşılamamda ; 20 mayısda hastalanmışdım , 5.gün iğneye başlamışdım, 14.gün yani 02,06 da 2 aşılamam oldu ( sağda ve solda yumoşlarım oluşmudu ) ,16,06 da hastalandım , bugün dr gidicem , tekrar aşılama yada başka birşey düşünmediğim için geç gidiyorum dr
günaydın kızlar.. gülem in hamilelik haberi ilaçç gbi geldi, bugün saat kaçta testi yenileyecek haberiniz var mı?
bubuş senin doktorla görüşmen nasıl geçti?
bana ilk doktorumda klomen vermişti. şimdi dr değiştirdim 2.aşılama için bu doktor iğne verecek diye düşündüm bir de tüp bebek merkezi diye iğne ile yapar dedim ama sana iğneye gerek yok eski yerdeki dosYama baktı klomenede cevap veriyormuşsun değerlerinde iyi dedi.
anlamadım iğne daha iyiyse iğne vermedi.
cnm dr u henüz aramadım bile. dün çok ağrım vardı zor akşamı ettim ee tabi moralimde bozuktu. bugün arıycam zaten ara veririz diye konuşmuştukya o yüzden acele etmiyorum.
dün eşim cok kötüydü. ona moral vermek zorunda kaldım sanki bende varmış gibi.
mayadan bahsettim 6 aya kadar hem kafamızı toparlayalım hem para biriktirelim. sonra gidelim diye. şu anda hiçbişey yapmıycaz dedi. o bizi istemiyorsa biz onu hiç istemiyoruz ben seninlede cok mutluyum olmasın ne yapalım dedi.
eğer oda negatif olursa ikimizde kaldıramayız dedi. bilmiyorum biraz yüreğinin yangını geçsin inşallah daha umutlu olur. rabbim hepimize sabır versin.:1hug:
iyi geceler herkese..
bence bunu hiç düşünme , dediğin gibi klomene cevap veriyorsan , ne gerek var iğneye , bende neden bende klomen kullanmadık diye düşünüyorum , üstelik son gittiğim prof dr sendeni pco yu ileri derecede görmüyorum hafif bir vakasın diyede söylemişdi ama iğne verdi , iğne yerine ilaç kullanmayı tercih ederdim.
Bişey sorucam klomenin yan etikeri varmı , iştah açmak , kilo aldırmak , vucüdda şişmeye sebep olmak gibi, çünkü iğne bende bunlara sebep oldu, hastalanmama yakın vucüdum patlayacak gibiydi , nefes alamıyordum .
inşallah yükselmişdir.Kurban olduğum Allahımın mucizeleri bitmez.
Sıkı sıkı tutunsun annesine ,mutluluk getirsin bize inşallah:Saruboceq:
kızlar ben birazdan dr gidiyorum kontrolu bakalım ne diyecek , hiç bir beklentim yok ama nednse yinede heyecen varrrr pooffffrff
bubuş canım bende eylüle kadar falan bekleyip maya ya gitmeyi düşünüyorum. 1 aydır falan araştırmaya çalışıyorum ankaradaki merkezlerden en çok maya biraz da genart aklıma yatıyor.[/QUOT
heyet raporu alarak mı tüp bebeği düşünüyorsunuz yoksa kendi imkanlarınızla mı? ben,m nisan ayında yarıda kesilmiş olan tüp bebek tedavisinden kalmış bir ilacım var dün akşam onu buldum faturasını falan iade edicem tüp bebek merkezine bugün. ilacın üzerindeki fiyatı görünce şok oldum 360 tl, dedim ben nasıl veridm bu parayı içim acıdı valla.. 3 aşilama sonrası devlet karşılıyormuş
bubuş canım bende eylüle kadar falan bekleyip maya ya gitmeyi düşünüyorum. 1 aydır falan araştırmaya çalışıyorum ankaradaki merkezlerden en çok maya biraz da genart aklıma yatıyor.[/QUOT
heyet raporu alarak mı tüp bebeği düşünüyorsunuz yoksa kendi imkanlarınızla mı? ben,m nisan ayında yarıda kesilmiş olan tüp bebek tedavisinden kalmış bir ilacım var dün akşam onu buldum faturasını falan iade edicem tüp bebek merkezine bugün. ilacın üzerindeki fiyatı görünce şok oldum 360 tl, dedim ben nasıl veridm bu parayı içim acıdı valla.. 3 aşilama sonrası devlet karşılıyormuş
evet canım ama devletin ödediği çok az. 1200 falan diye biliyorum. aslında bana iğneli aşılama yapmış olsalardı tüp bebek raporu için 2 iğneli aşılama şartı var onu aradan çıkartmış olurduk.
bubuş canım bende eylüle kadar falan bekleyip maya ya gitmeyi düşünüyorum. 1 aydır falan araştırmaya çalışıyorum ankaradaki merkezlerden en çok maya biraz da genart aklıma yatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?