Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İlk aşılamada şansımız zaten çok az çanım inşallah 2.ile hepimiz sevinicez umudunu kaybetme banada normal yolla bekle olur dediler 1 sene geçti hiçbir sıkıntıda yok dr bile tutmadığı için şaşırdı canım.Daha zamanı gelmemişti demekki

inşallah canım. sen iğnemi yoksa hapmı kullanıyorsun.

kızlar ilaç kullanıdığınız zaman karnınızın sağ sol alt kısmında dolgunluk hareketlilik gibi birşey hissediyormusunuz. yada normal sikluslarınızda yumurtlama dönemi ya da adete yakın.

Benim adetime yakın oluyor bu belirtiler

benim gebeliğim sonlandrırlmadan önce ne yumurtlama dönemini ne de adetimi anlamazdım hiç birşey hissetmezdim. ama bu olaydan sonra yumurtlama döneminde adet zamanı, 1 hafta kalan falan genelde sağ alt tarafımda nadiren sol bir dolgunluk hareketlilik hissediyorum. huzursuz olnuştum acaba bir sorun mu var farkedilemeyen.

Yok canım ya ultrasonla bakılıyor gözükmezmi ama benim anladığım kadarıyla sen kendini biraz fazla inceliyorsun herhalde üzerinde düşünüp kafanda kurma bu seni çok yorar yıpratır niye kendine bunu yapıyorsun hiç bir sorunun yok çükür hep kötüleri düşünme gebelik öncesiyle sonrası arasında muhtemel hassasiyetler değişe bilir ama bir problemin yoktur canım rahat ol......a.s.

evet olabilir.
bugün klomenin son günü yarın kontrolüm var. yeni doktor bu sefer klomenede erken başlattı takibede erken çağırıyor. 3.gün başladım kullanmaya daha yarın 8.günüm.

demekki doktordan doktora değişiyor. bana adetin 5. günü günde 2 kez 5 gün kullan 2 gün bekle adetin 12. günü gel demişti

evet olabilir.
bugün klomenin son günü yarın kontrolüm var. yeni doktor bu sefer klomenede erken başlattı takibede erken çağırıyor. 3.gün başladım kullanmaya daha yarın 8.günüm.

Yumurtaların büyüklüğüne bakıp devam etmeni yada bırakmanı söyleyecek.Yarın inşallah güzel haberler getir bize sanırım aynı zamana denk gelecek bizim aşılamalarımız benimde 10.günüm

demekki doktordan doktora değişiyor. bana adetin 5. günü günde 2 kez 5 gün kullan 2 gün bekle adetin 12. günü gel demişti

canım önceki dr um da 5.gün başla 5 gün günde 2 tane kullandırmıştı. 12.gün kontrol ve çatlama iğnesi. 14.gün aşılama olmuştum.
bakalım yarın ne diyecek.

Yumurtaların büyüklüğüne bakıp devam etmeni yada bırakmanı söyleyecek.Yarın inşallah güzel haberler getir bize sanırım aynı zamana denk gelecek bizim aşılamalarımız benimde 10.günüm

büyük ihtimalle senin aşılaman olur 1-2 gün arkandan ben gelirim benden birkaç gün sonrada meldi olur.

bugün gulem aramış doktoru yarın sabah gel demiş. 1 gün geçmesi gerekiyormuş.sabah gidip kan verecek.

kızlar yaaaa akşam klomeni içmeyi unuttum. sabah 1 akşam 1 ya akşamkini unuttun ben napıcam bana fikir verin....bu yüzden tedavim bozulmaz demi

nry 30 günaydın, dün arenle yazdıklarınızı olkudum şimdi üçümüz aynız zamanlarda gün sayıcaz bu sefer.... ya ben akşam ki klomeni içmeyi unuttum.. düşün artık ne hkadar umursamaz oldum, inancım yok.. napıyım tedavim yarım kalmaz demi bana bir aklı verin ya çok moralim bozuldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…