canım aslında hemen ilk aşılamayla olacağını sanıyordum.bir eşimi ikna etsem aşılamaya diye uğraşıyordum. o dr lar birşeyiniz yok normal yolla olur dediği için istemiyordu. ikna ettim sonunda ama olmadı. belli etmiyordu ama onunda morali çok bozuldu. o benden daha çok umut bağlamış gibi. birazda benim yüzümden ben illahi aşılama aşılama dedim o da herhalde kesin gözüyle baktı.
biraz sabırlı ve umutlu olmayı öğrenmem lazım.
İlk aşılamada şansımız zaten çok az çanım inşallah 2.ile hepimiz sevinicez umudunu kaybetme banada normal yolla bekle olur dediler 1 sene geçti hiçbir sıkıntıda yok dr bile tutmadığı için şaşırdı canım.Daha zamanı gelmemişti demekki
Benim adetime yakın oluyor bu belirtiler
benim gebeliğim sonlandrırlmadan önce ne yumurtlama dönemini ne de adetimi anlamazdım hiç birşey hissetmezdim. ama bu olaydan sonra yumurtlama döneminde adet zamanı, 1 hafta kalan falan genelde sağ alt tarafımda nadiren sol bir dolgunluk hareketlilik hissediyorum. huzursuz olnuştum acaba bir sorun mu var farkedilemeyen.
Yok canım ya ultrasonla bakılıyor gözükmezmi ama benim anladığım kadarıyla sen kendini biraz fazla inceliyorsun herhalde üzerinde düşünüp kafanda kurma bu seni çok yorar yıpratır niye kendine bunu yapıyorsun hiç bir sorunun yok çükür hep kötüleri düşünme gebelik öncesiyle sonrası arasında muhtemel hassasiyetler değişe bilir ama bir problemin yoktur canım rahat ol......a.s.
evet olabilir.
bugün klomenin son günü yarın kontrolüm var. yeni doktor bu sefer klomenede erken başlattı takibede erken çağırıyor. 3.gün başladım kullanmaya daha yarın 8.günüm.
demekki doktordan doktora değişiyor. bana adetin 5. günü günde 2 kez 5 gün kullan 2 gün bekle adetin 12. günü gel demişti
demekki doktordan doktora değişiyor. bana adetin 5. günü günde 2 kez 5 gün kullan 2 gün bekle adetin 12. günü gel demişti
Yumurtaların büyüklüğüne bakıp devam etmeni yada bırakmanı söyleyecek.Yarın inşallah güzel haberler getir bize sanırım aynı zamana denk gelecek bizim aşılamalarımız benimde 10.günüm
bugün gulem aramış doktoru yarın sabah gel demiş. 1 gün geçmesi gerekiyormuş.sabah gidip kan verecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?