Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:hulya:

evet canım nikinden hatırladım ben seni. hoşgeldin aramıza. umarım pozitif sonuçlarla mutlu haberlerle gelirsin...

Hoşbulduk canım.Sağol iyi dileklerin için.
ıdrar testi için erken mi acaba.Negatif görmekten ziyade ilaç etkisiyle pozitif görüp sonrasında yıkılmaktan korkuyorum.Çatlatma iğnesinin etkisi kaç günde geçer acaba?Bilgisi olan var mı? Benim 15.günüm bugün.

aren de yok bugün sabah bir görünüp kayboldu. o bugün dr gidicekti kontrolü vardı diye hatırlıyorum. ne yaptı acaba..

Kızlar lütfen bilgisi olan varsa cevap versin.ılaç etkisi ne zaman geçiyor.ıdrarda + , kanda - çıkmasından korkuyorum.

canm çatlatma iğnesinin etkisi 10. günden itibaren kayboluyor, bizzat kendim yaşadım bilioyorum. bence kan testi yapabilirsin, hatta biran önce sonucu görmekte fayda var diye düşünüyorum bana doktorum adetin bir gün bile gecikrise gel diyor progesteron desteği ile düşük riskini azaltıyorlar

Cevabın için sağol canım.Adet tarihim yarın.Henüz günüm geçmedi.Doktorum adet tarihini bekleyelim dedi.Aşılamam yapılalı 15 gün oldu.

Cevabın için sağol canım.Adet tarihim yarın.Henüz günüm geçmedi.Doktorum adet tarihini bekleyelim dedi.Aşılamam yapılalı 15 gün oldu.

canım bu aşılama ilaçlar derken insanın periyodlarında bazı değişiklikler oluyor. benim aşılama yaptırdığım ay 5 gün , sonraki ayda 4 gün reglim gecikti. dr sordum bunun normal olduğunu dikkate alınacak bir durum olmadığını belitrtti. bunu sana niye yazıyorum benim yaptığım hatayı yapıp bu gecikmeden dolayı çok fazla umutlanma bilinçli ol diye. ama diğer ihtimallde hamile olma olasılığın ise landarch ınn dediği doğru. çok umutlanma ama testinide zamanınıda yap ki bebek varsa düşük riskine karşı önlemini zamanında al..

sevgilerr...

Sağol meldi.
Peki aşılama yaptırdığın ay adetin 5 gün gecikmiş ya,idrar testi veya kan testi yaptırmışmıydın ve sonuç ne çıkmıştı.Özellikle idrar :)))
Taktım kafayı idrara :))))

guleme nasıl sevindim anlatamam.delikafaduldenzemuszemusopuyorumnanaktan
yoktum çünkü evde değildim eşimin dedesi vefat etti istanbula gittik. defin ve taziye derken düne kadar kaldık. ama aklım ve yüreğim sizinle idi.

Sağol meldi.
Peki aşılama yaptırdığın ay adetin 5 gün gecikmiş ya,idrar testi veya kan testi yaptırmışmıydın ve sonuç ne çıkmıştı.Özellikle idrar :)))
Taktım kafayı idrara :))))

ben idrar testi yaptırmadım, benim kan testiydi. benim oranları sana nlatmayım kafan karışması. benim dr. tarzı farklı aşılama sonrası düşüğü engellemek için dr çoğu progestron verir benim dr hcg verdiğini söyledi. bu da kanımda değer çıkratıyor. ama dr tabi onun değerinden ve zamanından anlıyor.

güleeeeem nerdesin? bi bilsen seni nasıl merak ettiğimizi..şu güzel haberi alsakta bi rahatlasak, icimiz umut dolsa

kekecb bugün yazmıyorsun canım...

Canım benşm bugün yoğundu , aklımda sizde olduğu için bakıp bakıp kaçtımmmmdelikafadulden
birazdanda çıkıcam inşallah , çokk yoruldummmmmkafamçokkarıştı

iyi akşamlar kızlarrr hepinizi öpüyorumm opuyorumnanaktan
sağlıkla kalınn olumunekankayizsmile

aren de yok bugün sabah bir görünüp kayboldu. o bugün dr gidicekti kontrolü vardı diye hatırlıyorum. ne yaptı acaba..

canım bugün öğlen çıktım doktora işe dönmedim. eve de yeni geldim.
benim dün klomen bitmişti. bugün reglimin 8.günü doktor yumurta kontrolü yaptı. büyüyen yumurtaların var 2 gün sonraya tekrar randevu verdi bakalım nasıl gelişecek dedi. benim tahminim p.tesi ya da en geç salıya aşılamam olur. bir aksilik çıkmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…