Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım birşey olacağını sanmam sabahtan 2 tane alsaydın. akşam 1 alırdın yine. istersen dr nu ara sor.
bende günde 1den fazla içilen ilaçları unuturum. o nedenle akşamları 2 olarak alıyorum. önceki dr umda öyle demişti.

kızlar bir şey sorucam aşılama olunacaya kadar olan süreçte cinsellik serbestmi , yada korunuyormusunuz. ben dr la bu konuda hiç konuşmadım, dolayısı ile de birlikte olmuyoruz hiç...

kızlar bir şey sorucam aşılama olunacaya kadar olan süreçte cinsellik serbestmi , yada korunuyormusunuz. ben dr la bu konuda hiç konuşmadım, dolayısı ile de birlikte olmuyoruz hiç...

canm sen yine de araştır ama ben boş geçirmeme taraftarıyım. adetim bittikten sora bence her gün kıymetli, gün aşırı ilişki en sağlıklısı. ama aşılama öncesi en üç en çok 5 günlük cinsel perhiz gerekiyor. doktor yumurtalarının durumuna göre uyarması gerekiyor şuandan itibaren perhiz yapın die

aren dr aradım .. kaçoıncı ilacın diye sordu sanırım güne göre çözüm üretecekti. bugün öğlen bir tane iç akşam iç sonra kalan üç günü sabah akşam devam et dedi..

canım zaten ondan öncede iki üç günlük bir süre kalıyor.. ben şundan dolayı terrdüüt ettim, aşılam öncesi doğal yolla hamilelik oluşsa bile aşılam esnasındaki işlemlerden bir zara görme durumu olur. sonrasında ise zaten bir çok dr perhiz vermemiş hatta birçok kişinin dr ertesi gün gün aşırı ilşki önermiş benimkisi bizzat yasaklıyor ve tekşansım oluyor bu durumda...

Merhaba Arkadaşlar,
1.aşılamamda buralardaydım.Sonra bilgisayarım çöktü.Yapılana kadar da çok zaman geçti.Son 10 sayfayı falan okudum.Sizlerin haberlerini aldım.
Gülem inşallah bebeğin inatçı olur da tutunur sana.....

Benim son durumuma gelince; 8 haziranda 2. aşılamamı yaptırdım.Bugün 15. günüm.Henüz adet olmadım.Adet günüm yarın yani ayın 24'ü.
Negatifi görmek korkusuyla test yaptıramıyorum.ıdrar testi bile yapamadım.Aşılamadan sonra 14 gün sonra adet olunması gerekiyor muydu? Yoksa normal adet tarihimiz neyse onu mu beklemeliyim heveslenmek için.

kızlar benim birkaç gündür midem bulanıyor başım dönüyor, bugün adetin 25.günü. adet olcakmışım gibi sancıları da oluyor ara sıra. piskolojik hamilelik belirtileri yaşıyorum sanırım

Yok canım sorun olmaz sanmıyorum.Sende bizimlesin sevindim inşallah bu defa hayırlı haber alıcaz

Canım mümkünse 5 gün kadar birlikte olunmaması iyi olur

Canım inşallah hayırlı güzel sonuç alırsın tedaviden dolayı adet gününü hatta 1-2 gün sonrasını daha bekle çünkü sarka biliyo.

o zaman tekrar hosgeldin aramıza..
2. aşılama sonucun inş. pozitif olur cnm. benim 2. de negatif ben inat ettim adetim gecikene kadar bekliycem diye. 16. gün adet oldum sana tavsiyem bekle ama kafana takmadan çünkü takınca gebelik olmasa bile adetin ileri atabiliyor. rahat ol unut 3-4 gün sonra baktın olmadın hala test yaptırırsın. inş. da pozitifi görürsün.
hayırlı haberlerini bekliyoruz.a.s.

Beklemek ikinci işimiz oldu zaten.:)) Birinciye göre daha sabırlıyım.3-4 gün daha beklerim ne olacak.
SONUNDA ALLAH HEPİMİZİ GÜLDÜRSÜN MUTLU ETSİN DE BEKLEMEK KOLAY.....
Sağol canım.

selam kızlar. nasılsınız görüşmeyeli,

gulemcimm hayırlıhaberini bekliyoruz inşallah. umarım bebek tuttunmuştur. selam ve dua ile

:hulya:
evet canım nikinden hatırladım ben seni. hoşgeldin aramıza. umarım pozitif sonuçlarla mutlu haberlerle gelirsin...

bubuş nerdesin hayatım hiç gözükmedin merak ettim seni..

gulemcimm hayırlıhaberini bekliyoruz inşallah. umarım bebek tuttunmuştur. selam ve dua ile

hilye kayıp ilanı vericektim senin için. çok merak ettim. sabah yazıcaktım kızlar hilye den haber tyok diye işleredaldım sonra. seni görünce sevindim. bu kadar uzun ara verme canım ya...bak sen yokken gulem hamile kaldı. bakarmısın allahın işine. aramızda en fazla sounu olanlardan biriydi gülem... allahım inş bebeği ona tutunur..

Selam canım hoş geldin iyiyiz genel olarak birbirimizin morellerini umutlarını toparladık hep beraber güzel haber ler için beklemedeyiz.Sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…