gulemmmmmm gel artık çatlayacağım meraktan seni bekliyoruz dört gözle :1shok:
kızlarr biliyorum çok geç oldu..ama inanılmaz yorucu bi gündü..eve yeni geldim ve hemen yazayım dedim.betahcg 162 ye çıkmış..gebelik devam ediyomuşşşş:))))))))) nöbetten çıkıp gittim ve bütün gün sonuç bekledim.düşük olduğundan o kadar emindimki epey bu sefer inanmam daha zor oldu..ancak progesteronum düşük çıkmış,hemşire düşük riskin var dedi..ve fitil verdiler.yarından itibarende rapor aldım.
canım benim çok sveindim. inşallah böyle devam eder. gittin hemen umutsuzlandın. ama yine değerlerini 2 günde bir takip et.
2 çıkmış,,düşük dimi(
kızlarr biliyorum çok geç oldu..ama inanılmaz yorucu bi gündü..eve yeni geldim ve hemen yazayım dedim.betahcg 162 ye çıkmış..gebelik devam ediyomuşşşş:))))))))) nöbetten çıkıp gittim ve bütün gün sonuç bekledim.düşük olduğundan o kadar emindimki epey bu sefer inanmam daha zor oldu..ancak progesteronum düşük çıkmış,hemşire düşük riskin var dedi..ve fitil verdiler.yarından itibarende rapor aldım.
eşimde bende sevinmemek için kendimizi kasıp duruyoruz..üstüne görme olayını hep duyardım ve resmen adet oldum..ve tıp fakültesine gitmekle iyi yaptığımı anlıyorum.her gün hormon tahlili bakmasalar adet zannedip ikinci aşılama için ilaç başlanacaktı..kızlar ne hissettiğimi anlatamasamda her adımda,yolda,dolmuşta sürekli dua ediyorum..HEPİMİZ için..inanıyorum ben,gerçekten;sizlerin haberlerini okuyacağım burada.ben resmen mucize yaşadım,acayip yoğun bi adet geçiriyorum dedim eişme,hiç böyle olmamıştı dedim..sonu hayır olur inşallah..
kızlar nasılsınız , tedaviye devam değil mi?
gülem inşallah ayağını sürerde bizde arkasından gelirizzzzzemuszemus
Devam canım ben bugün akşam kontrole gidicem aşılama için gün belirlenecek inşallah
2-3 güne yaparlar sanırım inşallah bir sıkıntı çıkmazsa tabi.Beklemedeyiz yani
Hepimizden umutluyum bu ay
inşallah iyi haberlerle gelirsin , sağlıklı , rahat aşılama olur .
bende sizden umutluyum , ben 1-2 ay dinlenip kürler falan deneyip rutin bir şekilde devam edicem , yani stresten uzak , normal hayatın akışına bırakıcam ( inşallah , araa bebek isteği öyle bir depreşiyorki , hiç bekleme git tüp e diyorum ama tabiki frenliyorum kendimi , dur biraz daha bekle diyorum,) bakalım hayırlısı boshayallersmile
Onu ben de düşündüm canım hatta geçen hafta dr da tüp bebek yaptırsam diye söyledim oda kızdı daha çok erken bunun için sorununuz yok olacak bekle ve biraz sabırlı ol dedi.
Hayırlıyla olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?