Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarr biliyorum çok geç oldu..ama inanılmaz yorucu bi gündü..eve yeni geldim ve hemen yazayım dedim.betahcg 162 ye çıkmış..gebelik devam ediyomuşşşş:))))))))) nöbetten çıkıp gittim ve bütün gün sonuç bekledim.düşük olduğundan o kadar emindimki epey bu sefer inanmam daha zor oldu..ancak progesteronum düşük çıkmış,hemşire düşük riskin var dedi..ve fitil verdiler.yarından itibarende rapor aldım.

canım benim çok sveindim. inşallah böyle devam eder. gittin hemen umutsuzlandın. ama yine değerlerini 2 günde bir takip et.

eşimde bende sevinmemek için kendimizi kasıp duruyoruz..üstüne görme olayını hep duyardım ve resmen adet oldum..ve tıp fakültesine gitmekle iyi yaptığımı anlıyorum.her gün hormon tahlili bakmasalar adet zannedip ikinci aşılama için ilaç başlanacaktı..kızlar ne hissettiğimi anlatamasamda her adımda,yolda,dolmuşta sürekli dua ediyorum..HEPıMıZ için..inanıyorum ben,gerçekten;sizlerin haberlerini okuyacağım burada.ben resmen mucize yaşadım,acayip yoğun bi adet geçiriyorum dedim eişme,hiç böyle olmamıştı dedim..sonu hayır olur inşallah..

canım benim çok sveindim. inşallah böyle devam eder. gittin hemen umutsuzlandın. ama yine değerlerini 2 günde bir takip et.

sağol canım benim..ordaki bi bayanda dedi bana;ne kadar umutsuz ve olumsuzsun diye..2 yıldır ağladım,tekrar ağlamiim diye kendimi olumsuza hazırlıyorum dedim.hemşire devam edyo dedğinde ben dondum kaldım tabii..darısı sizlerin başına,,sizide böle şok eder inşallah bebişleriniz..tabi ben şimdide acaba dış gebelikmi diye kuruntu yapmaya başladım..

canım ben çıkıyorum. kendine iyi bak. dikkatli ol. bol bol beslen. kan yapıcı şeyler ye ki bebeğin tutunsun sana. öpüyorum seni görüşürüz.

Devam edecek inşallah bu bebişi kutluycaz burda kucağına alacaksın allahın izniyle mutlu moralini bozma iyi düşün herşey daha iyi olsun

günaydın kızlarrrr

gülemcım çok sevindim hamileliğin devam etmesinedelikafadulden , kendine çok dikkat et, kötüde düşünme , hep iyi düşünelim , olumlu düşünelim , allahın izniyle bebişin tamamen tutunucak sana ,guclubacismile inatçı baksana annesinde kalmak için neler yapıyor , canım benim ya ,allah ikinizide korusun , mucizenin yeni adıda sensin , merak etme melekler senin etrafında seni koruyor :Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

kızlar nasılsınız , tedaviye devam değil mi?
gülem inşallah ayağını sürerde bizde arkasından gelirizzzzzemuszemus

kızlar nasılsınız , tedaviye devam değil mi?
gülem inşallah ayağını sürerde bizde arkasından gelirizzzzzemuszemus

Devam canım ben bugün akşam kontrole gidicem aşılama için gün belirlenecek inşallah
2-3 güne yaparlar sanırım inşallah bir sıkıntı çıkmazsa tabi.Beklemedeyiz yani
Hepimizden umutluyum bu ay

Devam canım ben bugün akşam kontrole gidicem aşılama için gün belirlenecek inşallah
2-3 güne yaparlar sanırım inşallah bir sıkıntı çıkmazsa tabi.Beklemedeyiz yani
Hepimizden umutluyum bu ay

inşallah iyi haberlerle gelirsin , sağlıklı , rahat aşılama olur .
bende sizden umutluyum , ben 1-2 ay dinlenip kürler falan deneyip rutin bir şekilde devam edicem , yani stresten uzak , normal hayatın akışına bırakıcam ( inşallah , araa bebek isteği öyle bir depreşiyorki , hiç bekleme git tüp e diyorum ama tabiki frenliyorum kendimi , dur biraz daha bekle diyorum,) bakalım hayırlısı boshayallersmile

günaydın kızlarrr, güzel haberi okudumm ohh bee sonunda yüzümüz güldü.iyi haberler devam eder inşallahh

Onu ben de düşündüm canım hatta geçen hafta dr da tüp bebek yaptırsam diye söyledim oda kızdı daha çok erken bunun için sorununuz yok olacak bekle ve biraz sabırlı ol dedi.
Hayırlıyla olur inşallah

bu dönem şöyle yapıcam ;polyanacılık oynıcam ,hiç bir sorun yok , zamanı gelince hamile kalıcam diye düşünücem , sanki daha yeni bebek istiyormuş gibi delikafadulden ama umarım bunu sonunda kafayı yemem :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…