Mayıs 2010 Tüp Bebek Denemesi Yapacak Arkadaşlar, Bekliyorum :)

durdoruk sen adetinle beraber mi başaladın ilaçlara

N83 kusura bakma canım ben bankadan girdiğim için internete çok kalamıyorum sitede arada bakıp çıkıyorum

ben lucrin e adetimin 20.günü başladım daha sonra hastalandım hastalığımın 3.gününde tekrar kontrole gittim puregon a başlattılar 6 gündür purogon ve lucrin i beraber kullanıyorum yarın tekrar kontrolüm var

burdaki kızların büyük bi coğunlukğu purogon kullanmış ama ben bunu kullanmadım fostiman kullandım doktor tercihimidir bu yoksa ilaclar arasında fark yokmu

merhaba bu siteye en son girdiğimde 2. tüp bebek denememi yapmıştım ve tutmuşdu 8. haftalıkken kaybettim 1.5 yıl aradan sonra 3. dememm için yine sizlerleyim adetimi bekliyorum . şifa hastensinde tedaviye başlıcam .benide eklerseniz sevinirim.rabbim listenizi müjdeli haberlerle doldursun.

benimde ayni canim yarin olmam lazim adet, zamaninda olursak senle ayni anda basliycaz tedaviye hadi hayirlisi inSallah, gelmesin gelmesin dua edersin gelir, gelsin diye bekledinmide kesin gec gelir.... Sizin kacinci deneme?

ayenen sılacım beklemeyince şıp geliyor bekliyorzz bu sefrde gelmiyo benim bugünde gelmediinşallah akşama kadar olurum bizim ilk denememiz ola cak inşallah son olur:)

burdaki kızların büyük bi coğunlukğu purogon kullanmış ama ben bunu kullanmadım fostiman kullandım doktor tercihimidir bu yoksa ilaclar arasında fark yokmu

ben aşılamada kullanmıştım fostimonu heralde dr. karar veriyore ne kullanılacağına ama tüp de fostimonu duymadım hiç

canım ya o zaman bir kutu lucrin yetiyor mu zaten 14 tane var bir daha mı alacz yanii benim ki bitmek üzere

kısllaaar mayıs sonuna burası çok şenlenecek inşallah
şu an çoğumuz yumoş büyütüyoruz mayısasonuna böyle olacaz hepimiz

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

canım ya o zaman bir kutu lucrin yetiyor mu zaten 14 tane var bir daha mı alacz yanii benim ki bitmek üzere

yok iğne yetmiyor çünkü lucrin i daha sonra 5 mg indirip puregonla beraber kullanıyorsun yani benimki uzun protokol plduğu için ben öyle kullanıyorum ama ilaç yetiyor sadece şırıngasını alıyosun eczaneye insülin iğnesi diyince veriyolar tanesi 50 kuruş

hııı anladım canım benimde uzun protokol oldu
sadece şırıngasını alıyoruz yanii iii bişey değil miş o

slm bettyx sendemi tuyp bebek dusunuyorsun.bende bu ay yada haziranda tup bebek olcak

Kusura bakma canım geç gördüm yazını.. ben de tüp bebek yaptırıyotum bu benim 4. denemem olacak 2 gündür lucrin kullanmaya başladım
senin ilk mi olacak tedavin?

canım senin az kalmış hayırlısıyla bebeğinin müjdesini alırsın inş..

Ben Konyada oturuyorum ama ankarada mayada yaptırıyorum. Mayanın bu ay kampanyası var ben bu yüzden raporsuz yapacağım ama rapor işi gerçekten çok zor sen Konya tıp fakültesinden alacaksın sanırım raporu.... Aslında o kadar zor bir iş değil işlerine gelse 1 günlük bir iş... Ben geçen sene centrumda yaptırmıştım doktorum bir üniversite hastanesinde başhekimdi... Raporum 1 günde çıkmıştı... Bilerek uzatıyorlar... Sen Özel Selçuklu hastanesinde yaptırıyordun değil mi? Allah kolaylık versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…