durdoruk sen adetinle beraber mi başaladın ilaçlara
rica ederim canım dua ederken bu listedekileri unutmayın inşallah:Saruboceq:
slm bende bugün kan testi yaptırdım.Maalesef sonuç negatif.
N83 kusura bakma canım ben bankadan girdiğim için internete çok kalamıyorum sitede arada bakıp çıkıyorum
ben lucrin e adetimin 20.günü başladım daha sonra hastalandım hastalığımın 3.gününde tekrar kontrole gittim puregon a başlattılar 6 gündür purogon ve lucrin i beraber kullanıyorum yarın tekrar kontrolüm var
benimde ayni canim yarin olmam lazim adet, zamaninda olursak senle ayni anda basliycaz tedaviye hadi hayirlisi inSallah, gelmesin gelmesin dua edersin gelir, gelsin diye bekledinmide kesin gec gelir.... Sizin kacinci deneme?
slm bende bugün kan testi yaptırdım.Maalesef sonuç negatif.
]bismillahirrahmanirrahim::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
berkal...........ilk denem..........izmir kent hastanesi.........lucrin başaldı.....inşallah:CüvCüv:
N83 .........ilk deneme..........konya selçuklu ........lucrin başladı.........inşallah:CüvCüv:
dilserserin....ilk deneme......ist.tup bebek merk.....adet olmayı bekliyo.....inşallah:CüvCüv:
alihan76......3. deneme.........hacettepe.....transfer oldu sonuç bekliyo......bir gün mutlaka
sudenur.......ilk deneme...........maya tüp......lucrin başladı....................inşallah:CüvCüv:
xbettyx.......4. deneme.....maya tüp.......12 mayısta lucrin başlıycak.......inşallah:CüvCüv:
silanaz........3.deneme......canada...........adet bekliyor..................inşalaah:CüvCüv:
semoş20......?.deneme..........mayatüp.......10 mayıs.sonuç bekliyor.........inşallah:CüvCüv:
esingül........?.deneme.........maya tüp........14 mayısada başlıyor........ inşallah:CüvCüv:
hasnada.......ilk deneme........bahçeci klinik.......mayısa transfer........inşallah:CüvCüv:
kadelen198792...........ilaçla tedavi.................................inşallah:CüvCüv:
durudoruk.....ilk deneme.........lucrin+pregon.......adana başkent hast.....inşallah:CüvCüv:
dilabi..........?.deneme...........lucrin+gonalf..........amerikan hast.............inşallah:CüvCüv:
ezelzeynep..?deneme.........yumoş büyütüyo........?.................inşlh:CüvCüv:
yarenay........2.deneme.............adet bekliyor..........şifa hast....inşallah:CüvCüv:
burdaki kızların büyük bi coğunlukğu purogon kullanmış ama ben bunu kullanmadım fostiman kullandım doktor tercihimidir bu yoksa ilaclar arasında fark yokmu
N83 kusura bakma canım ben bankadan girdiğim için internete çok kalamıyorum sitede arada bakıp çıkıyorum
ben lucrin e adetimin 20.günü başladım daha sonra hastalandım hastalığımın 3.gününde tekrar kontrole gittim puregon a başlattılar 6 gündür purogon ve lucrin i beraber kullanıyorum yarın tekrar kontrolüm var
canım ya o zaman bir kutu lucrin yetiyor mu zaten 14 tane var bir daha mı alacz yanii benim ki bitmek üzere
yok iğne yetmiyor çünkü lucrin i daha sonra 5 mg indirip puregonla beraber kullanıyorsun yani benimki uzun protokol plduğu için ben öyle kullanıyorum ama ilaç yetiyor sadece şırıngasını alıyosun eczaneye insülin iğnesi diyince veriyolar tanesi 50 kuruş
hııı anladım canım benimde uzun protokol oldu
sadece şırıngasını alıyoruz yanii iii bişey değil miş o
tabi tabi şırınga sadece düşün ben 23 nisandan beri vuruluyorum hala ilaç var içinde
sen de 10 mg vuruluyorsun ??
slm bettyx sendemi tuyp bebek dusunuyorsun.bende bu ay yada haziranda tup bebek olcak
benimde adetim gelmedi daha yarın olmam gerekiyor inşallah gelir bir an önce diğer aşamalara başlrız biz de benim lucrini de 10. günüm bu gün hııı bide
canım sen rapor işini nasıl yaptın burdan mı çıkartıyorsun 3 gündür onunlq uğraşıyorum ben ne çok prosedür varmış git gel git gel sıcakta nevrim dönüyorkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?