8 mayısta transfer gerçekleşti maya tüp bebekte 19 mayısta sonuç için hastaneye gideceğim....bitmek bılmeyen bı sureç...karmasık duygular...ilk micro denemem..Allahım herkesın gonlune gore versın...
Kızlar beni de listeye ekleyin lucrin kullanıyorum şu an ,adetimi bekliyorum.İlk denemem ,Telek Tüp Bebek Merkezi.Hayırlısı olur inşallah.
Merhaba arkadas, ya benim kafam mhepten karisti bende adet olmayi bekliyorum ama Lucrin filan kullanmiyorum siz nicin kullniyosunuz ne kadar zaman once basladiniz, benim bildim adet olduktan sorna tedavi baslamazmi ondan once hic ilac demediler bana cevap yazarsan sevinirim tesekkurler...
Canım benim uzun protokol doktorum uzun uygun gördü.o nedenle adetimin 21. gününden itibaren Lucrin kullanmaya başladım adet olduktan sonra asıl tedavi başlayacak.Şimdi hormonları baskılıyoruz adetin ikinci günü yumurtaları büyütmeye başlayacağız.Seninki kısa protokoldür adetin ikinci günü başlayacaksan.Doktorun sana onu uygun görmüştür.Gebelik oranı bakımından elle tutulur bir farklılık yok diye okumuştum iki protokol arasında bence sen kendini Türk doktorlarına emanet et:)İnşallah olumlu sonuç alırız.
Merhaba arkadas, ya benim kafam mhepten karisti bende adet olmayi bekliyorum ama Lucrin filan kullanmiyorum siz nicin kullniyosunuz ne kadar zaman once basladiniz, benim bildim adet olduktan sorna tedavi baslamazmi ondan once hic ilac demediler bana cevap yazarsan sevinirim tesekkurler...
]bismillahirrahmanirrahim::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
berkal...........ilk denem..........izmir kent hastanesi.........lucrin başaldı.....inşallah:CüvCüv:
N83 .........ilk deneme..........konya selçuklu ........lucrin başladı.........inşallah:CüvCüv:
dilserserin....ilk deneme......ist.tup bebek merk.....adet olmayı bekliyo.....inşallah:CüvCüv:
alihan76......3. deneme.........hacettepe.....transfer oldu sonuç bekliyo......bir gün mutlaka
sudenur.......ilk deneme...........maya tüp......lucrin başladı....................inşallah:CüvCüv:
xbettyx.......4. deneme.....maya tüp.......12 mayısta lucrin başlıycak.......inşallah:CüvCüv:
silanaz........3.deneme......canada...........adet bekliyor..................inşalaah:CüvCüv:
semoş20......?.deneme..........mayatüp.......10 mayıs.sonuç bekliyor.........inşallah:CüvCüv:
esingül........?.deneme.........maya tüp........14 mayısada başlıyor........ inşallah:CüvCüv:
hasnada.......ilk deneme........bahçeci klinik.......mayısa transfer........inşallah:CüvCüv:
kadelen198792...........ilaçla tedavi.................................inşallah:CüvCüv:
durudoruk.....ilk deneme.........lucrin+pregon.......adana başkent hast.....inşallah:CüvCüv:
dilabi..........?.deneme...........lucrin+gonalf..........amerikan hast.............inşallah:CüvCüv:
ezelzeynep..?deneme.........yumoş büyütüyo........?..............inşlh:CüvCüv:
yarenay........2.deneme.............adet bekliyor..........şifa hast....inşallah:CüvCüv:
melekköse....ilk deneme.......lucrin başlıyacak.......kadıköyşifa.......inşalh:CüvCüv:
sumakim.....ilk deneme......adet bekliyor........telek tüp.........inşallah:CüvCüv:
margaritha.....3. deneme....yumoş büyütüyor....bahçeci.....inşallah:CüvCüv:
ezo32.....2. deneme.....transfer bekliyor.......?.........inşallah:CüvCüv:
güliz081.......?........sonuç bekliyor 19 mayıs......?......inşallah:CüvCüv:
]bismillahirrahmanirrahim::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
berkal...........ilk denem..........izmir kent hastanesi.........lucrin başaldı.....inşallah:CüvCüv:
N83 .........ilk deneme..........konya selçuklu ........lucrin başladı.........inşallah:CüvCüv:
dilserserin....ilk deneme......ist.tup bebek merk.....adet olmayı bekliyo.....inşallah:CüvCüv:
alihan76......3. deneme.........hacettepe.....transfer oldu sonuç bekliyo......bir gün mutlaka
sudenur.......ilk deneme...........maya tüp......lucrin başladı....................inşallah:CüvCüv:
xbettyx.......4. deneme.....maya tüp.......12 mayısta lucrin başlıycak.......inşallah:CüvCüv:
silanaz........3.deneme......canada...........adet bekliyor..................inşalaah:CüvCüv:
semoş20......?.deneme..........mayatüp.......10 mayıs.sonuç bekliyor.........inşallah:CüvCüv:
esingül........?.deneme.........maya tüp........14 mayısada başlıyor........ inşallah:CüvCüv:
hasnada.......ilk deneme........bahçeci klinik.......mayısa transfer........inşallah:CüvCüv:
kadelen198792...........ilaçla tedavi.................................inşallah:CüvCüv:
durudoruk.....ilk deneme.........lucrin+pregon.......adana başkent hast.....inşallah:CüvCüv:
dilabi..........?.deneme...........lucrin+gonalf..........amerikan hast.............inşallah:CüvCüv:
ezelzeynep..?deneme.........yumoş büyütüyo........?..............inşlh:CüvCüv:
yarenay........2.deneme.............adet bekliyor..........şifa hast....inşallah:CüvCüv:
melekköse....ilk deneme.......lucrin başlıyacak.......kadıköyşifa.......inşalh:CüvCüv:
sumakim.....ilk deneme......adet bekliyor........telek tüp.........inşallah:CüvCüv:
margaritha.....3. deneme....yumoş büyütüyor....bahçeci.....inşallah:CüvCüv:
ezo32.....2. deneme.....transfer bekliyor.......?.........inşallah:CüvCüv:
güliz081.......?........sonuç bekliyor 19 mayıs......?......inşallah:CüvCüv:
liste giderek fazlalaşıyor maşşşşşşalllllallllhumarım hamişlrede bir bir çogalsın burdan
haydi kızlar haydi kızlar haydiiiiiiiii
tam zamanı hamiş kalmanın şimdiiiii
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
sılacım daha olmadın mı şekerim hani beraber başlayacaktık aaa
neyse gzl haberleri bekliyorm bugün dr. randevum var 3 te asıl tedavi şimdi başlıyor lucrini sormuşssun bende 14 gündür kullanıyordum onu hiç problem olmamasına rağmen
bizede uzun protokol verdi dr akşam girmişsin bu seferde biz de net yoktu karşılaşamayacaz biz senle:bbo:
orda sabah demi şimdi maşşalh ne kadar erkencisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?