Mayıs 2010 Tüp Bebek Denemesi Yapacak Arkadaşlar, Bekliyorum :)

8 mayısta transfer gerçekleşti maya tüp bebekte 19 mayısta sonuç için hastaneye gideceğim....bitmek bılmeyen bı sureç...karmasık duygular...ilk micro denemem..Allahım herkesın gonlune gore versın...

Hayırlı olsun canım inş. sonuç pozitif olur.... stres yapmamak lazım tabi ne kadar mümkün olabilirse..... Ben de Mayada yaptırıyorum salı günü kısmetse iğnelerime başlıyorum... Allah hepimizin yüzünü güldürsün....

arkadaşlar benimde pazar günü transferim yapılacak.ilk denemem negatif ti..şimdi ise çok korkuyorum hayal kırıklığına tekrar uğrayacağım diye.. endometrium inceymiş geçen sefer... bu sefer 7,6 acaba iyimi..tutarmı bilmiyorum...Allah'ım sen hepimizin yardımcısı ol..

Kızlar beni de listeye ekleyin lucrin kullanıyorum şu an ,adetimi bekliyorum.İlk denemem ,Telek Tüp Bebek Merkezi.Hayırlısı olur inşallah.

Merhaba arkadas, ya benim kafam mhepten karisti bende adet olmayi bekliyorum ama Lucrin filan kullanmiyorum siz nicin kullniyosunuz ne kadar zaman once basladiniz, benim bildim adet olduktan sorna tedavi baslamazmi ondan once hic ilac demediler bana cevap yazarsan sevinirim tesekkurler...

Canım benim uzun protokol doktorum uzun uygun gördü.o nedenle adetimin 21. gününden itibaren Lucrin kullanmaya başladım adet olduktan sonra asıl tedavi başlayacak.Şimdi hormonları baskılıyoruz adetin ikinci günü yumurtaları büyütmeye başlayacağız.Seninki kısa protokoldür adetin ikinci günü başlayacaksan.Doktorun sana onu uygun görmüştür.Gebelik oranı bakımından elle tutulur bir farklılık yok diye okumuştum iki protokol arasında bence sen kendini Türk doktorlarına emanet et:)İnşallah olumlu sonuç alırız.

merhaba arkadaşlar bende şu an tedavıdeyım uzun protokol ikinci aşamadayım lucrın ve puregon iğne kullanıyorum üçüncü denemem olacak daha önce şifada yaptırmıştım şimdi bahçecide yaptırıyorum inşallah allah hepimizin kucagını doldurur bu sefer çok zorr

Cevap yazdin icin oncellikle cok tesekkurler. Benimde ilk iki denem turkiyede oldu cnaim orda da hic lucrin kullandimmi hatirlamiyorum, tedaviden once, hic kisa protokol filan dediklerinide hatirlamiyorum ama ucuncu deneme Canada'da olcak insallah doktor adet gordunde ara ikinci gun seninde dedin gibi tedavi basliycak dedi, ama bir bucuk yil aradan sonra tekrar deniyorum ve yurt disinda sanirim turkiyeden biraz farkli, ilaclar hersey daha yenni formlari imzaladim, baya bi farkli bende merak ediyorum nasil olcak diye ama Lucrin konusunda kafam cok karismisti cevap yazdin icin tekrar tesekkurler, Allah hepimizin yardimcisi olsunnn...:CüvCüv::CüvCüv:

sılacım daha olmadın mı şekerim hani beraber başlayacaktık aaa
neyse gzl haberleri bekliyorm bugün dr. randevum var 3 te asıl tedavi şimdi başlıyor lucrini sormuşssun bende 14 gündür kullanıyordum onu hiç problem olmamasına rağmen
bizede uzun protokol verdi dr akşam girmişsin bu seferde biz de net yoktu karşılaşamayacaz biz senle:bbo:

kızlar listeye benide ekleyinn 3. deneme sonuç bekliyorum 27mayıs test günüm inşallah hepimiz hamile kalırız

Hic sorma be arkadasim hala adet olmadim ben beklemedeyim, bu uzun protokol isinide arayip doktorla gorussemmi bilmiyorum, bi diyom islerine karismayim ama her neyse senin adina sevindim canim insallah hersey yolunda gider, gonlunce olur...

inşallah canım uzun la kısanın pek farkı yok sanırım canım yhaa
aama istersen yinede görüş bii için rahat eder

Bilmiyorum bana hic uzun protokol uygulamadilar aman hayirlisi ilaclar bir evsile zaten hersey allah\in elinde olcagi varsa kisa protokol lada olurr, cok soru soruyom benim doktora, bunaltmak istemiyoma am uygun bir ortamda yine citlatirim

gelir gelir stress yapma o zaman daha da gecikiyooo
kas gevşetici haplar bende erken getirir bir sıkıntı oluşturmuyorsa sende deneyebilirsin
mi acaba yanlış bi şey demiyorumdur umarııım:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…