canım senin az kalmış hayırlısıyla bebeğinin müjdesini alırsın inş..
Ben Konyada oturuyorum ama ankarada mayada yaptırıyorum. Mayanın bu ay kampanyası var ben bu yüzden raporsuz yapacağım ama rapor işi gerçekten çok zor sen Konya tıp fakültesinden alacaksın sanırım raporu.... Aslında o kadar zor bir iş değil işlerine gelse 1 günlük bir iş... Ben geçen sene centrumda yaptırmıştım doktorum bir üniversite hastanesinde başhekimdi... Raporum 1 günde çıkmıştı... Bilerek uzatıyorlar... Sen Özel Selçuklu hastanesinde yaptırıyordun değil mi? Allah kolaylık versin....
]bismillahirrahmanirrahim::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
berkal......ilk denem..........izmir kent hastanesi.........lucrin başaldı..........inşallah:CüvCüv:
N83 .........ilk deneme..........konya selçuklu ........lucrin başladı.........inşallah:CüvCüv:
dilserserin....ilk deneme......ist.tup bebek merk.....adet olmayı bekliyo.....inşallah:CüvCüv:
alihan76......3. deneme.........hacettepe.....transfer oldu sonuç bekliyo......inşallah:CüvCüv:
sudenur......ilk deneme...........maya tüp......lucrin başladı....................inşallah:CüvCüv:
xbettyx.........4. deneme.....maya tüp.......12 mayısta lucrin başlıycak.......inşallah:CüvCüv:
silanaz........3.deneme......canada...........adet bekliyor..................inşalaah:CüvCüv:
semoş20......?...........mayatüp.......10 mayıs.sonuç bekliyor.........inşallah:CüvCüv
esingül........?.............maya tüp........14 mayısada başlıyor........ inşallah:CüvCüv
hasnada.......ilk deneme........bahçeci klinik.......mayısa transfer........inşallah:CüvCüv:
kadelen198792...........ilaçla tedavi.................................inşallah:CüvCüv:
durudoruk.....ilk deneme.........lucrin+pregon.......adana başkent hast.....inşallah:CüvCüv:
dilabi.......?...............lucrin+gonalf..........amerikan hast.............inşallah:CüvCüv:
melekkose...ilk deneme.....kadıkoy şifa... 25 mayısta lucrıne baslayacak...insallah....
berkal...........ilk denem..........izmir kent hastanesi.........lucrin başaldı.....inşallah:CüvCüv:
N83 .........ilk deneme..........konya selçuklu ........lucrin başladı.........inşallah:CüvCüv:
dilserserin....ilk deneme......ist.tup bebek merk.....adet olmayı bekliyo.....inşallah:CüvCüv:
alihan76......3. deneme.........hacettepe.....transfer oldu sonuç bekliyo......bir gün mutlaka
sudenur.......ilk deneme...........maya tüp......lucrin başladı....................inşallah:CüvCüv:
xbettyx.......4. deneme.....maya tüp.......12 mayısta lucrin başlıycak.......inşallah:CüvCüv:
silanaz........3.deneme......canada...........adet bekliyor..................inşalaah:CüvCüv:
semoş20......?.deneme..........mayatüp.......10 mayıs.sonuç bekliyor.........inşallah:CüvCüv:
esingül........?.deneme.........maya tüp........14 mayısada başlıyor........ inşallah:CüvCüv:
hasnada.......ilk deneme........bahçeci klinik.......mayısa transfer........inşallah:CüvCüv:
kadelen198792...........ilaçla tedavi.................................inşallah:CüvCüv:
durudoruk.....ilk deneme.........lucrin+pregon.......adana başkent hast.....inşallah:CüvCüv:
dilabi..........?.deneme...........lucrin+gonalf..........amerikan hast.............inşallah:CüvCüv:
ezelzeynep..?deneme.........yumoş büyütüyo........?..............inşlh:CüvCüv:
yarenay........2.deneme.............adet bekliyor..........şifa hast....inşallah:CüvCüv:
melekköse....ilk deneme.......lucrin başlıyacak.......kadıköyşifa.......inşalh:CüvCüv:
kısllaaar mayıs sonuna burası çok şenlenecek inşallah
şu an çoğumuz yumoş büyütüyoruz mayısasonuna böyle olacaz hepimiz
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
harıkasın, ınsallahhhh... Kız benımde adet gelmedııı...bugun
berkall yumoşlar toplandımı nasıl geçtii canım iyisindir umarım
Evet canım yumoşlarım toplandı,26 tane toplandı 11 tanesi döllenmiş,pazartesi ya da çarşamba transferim olacak.Biraz ağrım var,pek giremiyorum siteye de kocişim kızıyor kafanı karıştırıp stres oluyorsun :) diye.Sen hangi aşamadasın canım ?
berkal...........ilk denem..........izmir kent hastanesi.........lucrin başaldı.....inşallah:CüvCüv:
alihan76......3. deneme.........hacettepe.....transfer oldu sonuç bekliyo......bir gün mutlaka
sudenur.......ilk deneme...........maya tüp......lucrin başladı....................inşallah:CüvCüv:
xbettyx.......4. deneme.....maya tüp.......12 mayısta lucrin başlıycak.......inşallah:CüvCüv:
semoş20......?.deneme..........mayatüp.......10 mayıs.sonuç bekliyor.........inşallah:CüvCüv:
esingül........?.deneme.........maya tüp........14 mayısada başlıyor........ inşallah:CüvCüv:
dilabi..........?.deneme...........lucrin+gonalf..........amerikan hast.............inşallah:CüvCüv:
ezelzeynep..?deneme.........yumoş büyütüyo........?..............inşlh:CüvCüv:
yarenay........2.deneme.............adet bekliyor..........şifa hast....inşallah:CüvCüv:
melekköse....ilk deneme.......lucrin başlıyacak.......kadıköyşifa.......inşalh:CüvCüv:
yağmurum1....2. deneme......gonalf kullanyr......yurt dışı.......inşallah:CüvCüv:
inşallah bugün oluruz sıla yhaa sen msajı gece 2 de yazmışsın şeker, türkiyede sabah saatleri oluyor heralde demiii neyse çok öptüm arkadaşım inşallah kırmızıları görürüz böyle söyleyeceğim de hiç aklıma gelmezdiizemuszemuszemuszemus
Canim oyle oluyo 7 saat fark olunca malesef burda aksam 7:00 de girdim orda gece 2:00 oluyo malesef.... Insallah denk gelipp bol bol sohbet ederizz canim, Arkadasim, kirmizi'nin hic belirtisi yok vallah bugunde olmadim, beklemedeyim bir an once gelsede bende baslasam tedaviye hayirlisi bakalim, gecen ayda 10 gun gesmisti ama o zaman okul vardi cok stresliydim ondan bu ayda herheralde tedaviye 1.5 yil sonra yeniden baslamanin verdi stresten olsa gerke... Neyse canim, insallah hepimiz hayirli sonuclar aliriz... Listedeki butuna rkadaslarin allah yardimcisi olsun INSALLLAHHH...
inşallah canım yha bu arada ben nihayet bugün oldum ben yarın dr. arıycam tedaviye başlıyozz hayırlısıyla
kızlar merhaba benim trasferimin 2. günü bugün 2tane 1. derece embriyo trasfer edildi inşallah hepimiz güzel haberler alırız çok korkuyorum tutmucak die 3. denemem benim bu 2 düşüğüm var inşallah bu son olur bu sefer hiç umudum yok adet olcak gibi belim arıyor inşallah olmam inşallah güzel haberler alırız
Merhaba arkadasim, pozitif ol daha transefinin ikinci gunu, morelini yuksek tu canim lutfen, insallah bu sefer kucagina almak nasip olur, bende ucuncu denemem icin adet olmayi bekliyorum. Seni anliyorum cunku bende ayni sorularla daha tedaviye baslamadan bogusmaya basladim, ilk denem negativdi cunku hormon degelreim cok yukeskti, ikincide benimde dusuk oldu rabbim insallah yuzumuzu ucuncu denemede guldururr, adet olcam belirtliler filan var hic dusunme sen o kelimeyi zaten aklindan sil canim, morel morelll en buyuk ilac bu, ben inaniyorumki hamile kalcaksin ve bizimle burda paylascaksin, kendine cok dikkat et, allah emanet oll pardon olun simdi karninda iki tane tohumcuk var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?