Mayıs 2010 Tüp Bebek Denemesi Yapacak Arkadaşlar, Bekliyorum :)

Sen gittnmi doktora nasil gecti? Dogum kontrol hapi kullanmaya basladinmi? yada herhangi bir test istedilermi senden?

bugün 3 te canım randevum hazırlılanıyorum bir taraftan
doğum kontrol hapını niye kullanayım anlaömadım onu
normmal lucrin kullandım şimdide pregon var ya yumoş büyütüyor
ona başlayacam bugün heralde test de rapor için türkiyede bir sürü
prosedr var aile hakimine falan gidiorsun o bir sürü tahlil yapıyoo
şeker kolestrol crp vs. akciğer filmi hormon lar öyle işte ..

gelir gelir stress yapma o zaman daha da gecikiyooo
kas gevşetici haplar bende erken getirir bir sıkıntı oluşturmuyorsa sende deneyebilirsin
mi acaba yanlış bi şey demiyorumdur umarııım:bbo:

Yooo yanlis birsey demiyosun ebnimde aklima geldi ama bekliyoruz acele etmiyorum, bunda da vardir bir hayir eninde sonunda gelcek hosss Mayis olmazsa Haziran olur hadi hayirlisi, stres yapmiycam bugun sinemya gitcem felekten bir gun calcammm ... Insallah

Evet canim burda sabah 6:35. Esim is icin 6\da ayriliyo evden bende saat 5'de kalkiyom kahvaltisi, sandvici , esimi kaldirmasi filan 6 da yolcu bende uyukum yoksa sabahlari giriyom bazenn

vayy hamarat hanımsın valla sabhın o saatinde kahvaltı falannalkisalkisalkisalkisalkisalkis

oooh benim içinde gez valla beb bugün dr akşamı ederim
canım yahha orda enbiryo olayı nasıl malum burda tek

Ya canim benim doktor adet olduktan iki gun sorna ultrasonda gelcen dedi dogum kontrol hapina basliycan demisti, testelerin cogunu yaptirdim ama bi tane son bir test var adi aklima gelmiyo onu yaptirmami soylemisti, ondan sordum sizdede baslatiyolarmi diye, sen hazirlan hadi hayirlisi merkez cok onemli tedaviyi gordun insallah duzgun, professiyonel insalarin kontrelinde olursun, hayirlisi canim

vayy hamarat hanımsın valla sabhın o saatinde kahvaltı falannalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Yavrum ne yapayim benim okul tatil, esimin calismasi lazim nasil para yetistircezz bu islere, turkiye'nin nerdeyse uc kati daha fazla para kolay degil be yavrum, sabah her zamn kalkiyoz onemli degil vucut alisti iyi oluyo namazida kacirmiyonnn

oooh benim içinde gez valla beb bugün dr akşamı ederim
canım yahha orda enbiryo olayı nasıl malum burda tek

Burda iki tane kanunen, canim ama yasin 35 ustuyse uc de yapiyolar yada 5 inci denemden sonraysa yine uc tane yapabiliyolar, bende Doktor'a dedim zaten Turkiye'de iki denem yaptimi ikisindede uc emriyo koyduklarini, ama doktor tavsiye etmedi cunku yasin cok gnec dedim hemde, iki tane olunca sansin daha fazla dedi, iki emryo ile ucuze bile hamile kalan oluyomus merkezde ama imza aliyolar canim senden tedaviye baslamadan ocne oyle birsey olursa birinin gelisimini durdurcaklarina dahil, doktor'a hak vermeye basladim cunku arkadas soyle bi abakindimda site'de tek emriyo ile bile ne kadar cok ahmile kalan kisi varr

allah kolaylıklar versin canım ailen de ordamı
yatman gerekn zamanda kim olcak yanında

Allah razi olsun, hepimizin allah ayrdimcisi olsun. Kendi ailem Turkiye'de benim esimin aileis sadece burda, kayinvaldem yardimci olcak allah ansip ederse bakalim ondan baskada kimse yok zaten allah kerim

evt de işte tek de az gibi şansımı %35 lere düştü
hayırlısı tabbi
olacaksa bir taneylede olur

1:58 orda\da senin vakit yakislasiyo, tutmayim ben seni canim sana kolay gelsin, gorusuruz yine karsilastimiza coks evindim senin ilk denemen insallah ikincilere ucunculere gerek kalmadan rabiim kucagina bir evlat nasip eyler...

Allah razi olsun, hepimizin allah ayrdimcisi olsun. Kendi ailem Turkiye'de benim esimin aileis sadece burda, kayinvaldem yardimci olcak allah ansip ederse bakalim ondan baskada kimse yok zaten allah kerim

iiiyyii bari en aazından birileri varmışş
sen ne okuyosun orda

1:58 orda\da senin vakit yakislasiyo, tutmayim ben seni canim sana kolay gelsin, gorusuruz yine karsilastimiza coks evindim senin ilk denemen insallah ikincilere ucunculere gerek kalmadan rabiim kucagina bir evlat nasip eyler...

allah razı olsun arkadaşımm bende çok sevindim görüşürüz yine inşallah sana iyi eğlenceler hoşcakalllllzemuszemuszemuszemuszemuszemus

evt de işte tek de az gibi şansımı %35 lere düştü
hayırlısı tabbi
olacaksa bir taneylede olur

Oyle tabi canim sansin o kadar dusuyomu yaa, keske iki\ye dur=surselerdi en azidnan. ben geldim zaman uctu be canim bana %60 sansin var diyolardi ha ha bida hahahha, kismet tabi hayirlisi ama ilk denemen keske iki tane yapsalardi ama kanun oyleyse yapcak bisey yokkki ayri bir mesele

iiiyyii bari en aazından birileri varmışş
sen ne okuyosun orda

Oyle canim, kayinvaldem var allah razi olsun kendi annem gibi bakar. Ben tahmin etmek zor degil aslinda Anaokul]u ogretmenligi okuyorum. 2010'un sounda mezun olcam insallah....0-12 yas arasi Cocuk Egitimi Uzerine

selam arkadaşlar listeye benide ekleyin yarın yumurtalar toplanacak benimde inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz

benide eklerseniz sevinirim 2. denemem birkaç güne kadar yumurtalarım toplanacak tşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…