Ben de 7 Mayis ta asilama yaptirdim ama ne cok umutluyum ne de umutsuz simdi gunleri sayiyorum doktor 15 gun sonra kanda hcg tahlili yaptir dedi.
arkadaşlar bende yarın ilk aşılamamı yaptırcam inşallah başkasına da gerek kalmaz çok heyecanlıyım inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir göbüşlerimiz dolar
elacım ben varım canım,
bu ilk aşılamanmıydı? ve sizde sorun neydi?
evet ılk aşılamaydı eşimin sperm sayısı düşüktü ama aşılamada yıkandıktan sonra dr normal dedı benım ılk dusuk oldu oyüzden dr gıttık ama sımdı bır turlu olmuyo
üzülme canım yüce rabbimiz bizimde dualarımızı kabul edecek bir gün sen yeterki dua et ve sabırlı ol....
bizdede sorun eşimim morfolojisi dusuk cıktı
bugun catlatma ignemı yaptıracam ve persembe oglen 12 de aşılama gerceklesecek
cok heycanlıyım.......:18::18::18::18:
Merhaba arkadaşlar.
benim ilk aşılamam tutmadı bugün itibariyle adet oldum ve yarın yeni bir aşılama başlangıcı için doktora gidiyorum.artık bu ayın sonu gibi yeniden bebiş beklemeye başılıycaz.
Allah ım istiyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. AMİN
hayırlısı olsun canım heyecanlanma sakin olman gerekıyo psıkoloji bile cok etkiliyormuş dr oyle dıyodu bakalım bende yarın dr gıdıcem gel dedı muyane edıcem dedım ama tam anlayamadım kan tahlılı falan ıstemedı yumurtalarına bakıcam dedım acaba aşılamadan sonra bakılıyormu olye ben sadece 14 gun sonra kan tahlılı ıstedıklerını duymustum ama neyse hayırlısı artık allah buyuktur bu ay olmadıgını bılıyorum saglık olsun nasıpte ne zamansa artık
Merhaba arkadaşlar.
benim ilk aşılamam tutmadı bugün itibariyle adet oldum ve yarın yeni bir aşılama başlangıcı için doktora gidiyorum.artık bu ayın sonu gibi yeniden bebiş beklemeye başılıycaz.
Allah ım istiyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. AMİN
arkadaşlar dün aşılamam yapıldı biraz stres oldum, kendimi kastım o yüzden de biraz acıdı aslında acıya dayanıklırımdır hsg falan çektirmiştim ama insan stres oluyor.Şimdi beklemedeyim dr. progesteron falan vermedi gerek olmadığını söyledi siz neler yapıyorsunuz özel bişeyler yapıyormusunuz belirtiler falan oluyormu şu 14 gün nasıl geçicek bilmiyorum
elacim
saglık olsun canım ya uzulme bende beklıyorum her an hasta olabılırım seni asılamadan sonra dr kontrolune cagırdımı ben yarın gıdıcem asılamamın 13 gunu oluyo ama neye bakıcak anlamadım tam
aysbah
Sakın üzülme canım herseyin hayırlısı olsun....
Dün eşimle bunu konuşuyorduk, hadi bizim maddi imkanımız var aşılama yaptırmaya ya parası olmayanlar? Allaha sükürler olsun yüce rabbimiz bize bu fırsatı sundu, elbette üzülürsün tutmadı diye ama beterin beteri var...
Bendede tutmazsa tekrar denicem, tutana kadar devam edecegim elbette bizimde göbüşlerimiz dolacak!!! Yeterki umudumuzu kesmeyelim canım arkadaşlarım!!
benim aşılamamda pek bi acı hissetmemiştim ve sonrasında progesteron kullanmıştım.tasuhi
arkadaşlar dün aşılamam yapıldı biraz stres oldum, kendimi kastım o yüzden de biraz acıdı aslında acıya dayanıklırımdır hsg falan çektirmiştim ama insan stres oluyor.Şimdi beklemedeyim dr. progesteron falan vermedi gerek olmadığını söyledi siz neler yapıyorsunuz özel bişeyler yapıyormusunuz belirtiler falan oluyormu şu 14 gün nasıl geçicek bilmiyorum
ilk olmadığını duyunca gerçekten üzülmüştüm.ama herzaman biz Allah'ımdan hayırlısını istedik.Seninde dediğin gibi bizim imkanımız var ve yaptırabiliyoruz.Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.
bide yarın aşılama olucağını yazmışsın Allah yardımcın olsun.aşılamadan sonra yatabildiğin kadar yatmaya çalış.aşılama acılı bir şey değil ama akşama benim biraz kasıklarım ağırmıştı.
Allah emeklerimizi boşa çıkartmaz inşallah
Merhaba
Bende geldim mayıs aşılama yaptıracaklar arasına... iğneler başladım doktorum ilk kontrolde yumurta gelişmemiş dedi.. cumaya yeniden kontrol vs vs
ELACIM bende aşılamadan sonra kontrole gitmiştim yaklaşık 15 gündü ultasonla baktı bhcg istedi sonuç negatif çıkınca adetin 2. günü gel tekrar başlayalım dedi.bende bugün yeni bir umutla yeni aşılamam için tedavime başladım.ve gerçekten çok mutluyum.YENİ DENEME YENİ BİR UMUT
İnşallah bebeğin tutunmuştur senin iyi haberlerini bekliyorum
bende bugun gıttım canım benım utrasyondan baktı yumurtalarının hepsı catlamıs dedı ama test falan ıstemedı ılacın bıttıkten uc gun sonra hasta olmazsan hamılesın dedı ama ben test yaptıgımı falan soylemedım oyuzden umıdım yok duyarlı testlerden yaptım ıkı gun bıle olsa cıkıyormus neyse artık hayırlısı olsun yınede ınsallah ıyı haber verırım sıze hepımız olur ınsallah canım ya:) yarın tatıle cıkıyorum kafamı dagılsın orda ya hasta olurum yada hamışşşşş:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?