Aşılama Mayıs 2011 de aşılama yaptıracak olanlar burayaa

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar bende yarın ilk aşılamamı yaptırcam inşallah başkasına da gerek kalmaz çok heyecanlıyım inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir göbüşlerimiz dolar

Ben de 7 Mayis ta asilama yaptirdim ama ne cok umutluyum ne de umutsuz simdi gunleri sayiyorum doktor 15 gun sonra kanda hcg tahlili yaptir dedi.

az kalmış o halde sonucu almaya 22 mayısta belli olur...
insallah tutmustur canım,bize sonucunu bildir tamammı? sizde sorun neydi?

arkadaşlar bende yarın ilk aşılamamı yaptırcam inşallah başkasına da gerek kalmaz çok heyecanlıyım inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir göbüşlerimiz dolar

bol şanslar canım sana insallah rabbimiz emeklerimizin karsılıgını verir...
bende cumartesi gitmistim kontrola sol tarafımda 4 ve sag tarafımda 3 tane yumoslarım olmus ama 2 gun daha igne yapmami istedi cumartesi 75 ve pazar 50 olarak vuruldum pazarteside tekrar gitcem ve catlama ignemi yapıp carsamba aşılamam olacak

aşılamanın nasıl gectigini yazarmısın buraya?

merhaba arkadaşlar başlığı görünce siteye üye oldum yalnız değilişim diye bende mayısın 6 da aşılama yaptım dün tahlil yaptım cıkmadı şimdi hastalıgımı beklıyorum ((((

elacım ben varım canım,
bu ilk aşılamanmıydı? ve sizde sorun neydi?

elacım ben varım canım,
bu ilk aşılamanmıydı? ve sizde sorun neydi?

evet ılk aşılamaydı eşimin sperm sayısı düşüktü ama aşılamada yıkandıktan sonra dr normal dedı benım ılk dusuk oldu oyüzden dr gıttık ama sımdı bır turlu olmuyo

evet ılk aşılamaydı eşimin sperm sayısı düşüktü ama aşılamada yıkandıktan sonra dr normal dedı benım ılk dusuk oldu oyüzden dr gıttık ama sımdı bır turlu olmuyo

üzülme canım yüce rabbimiz bizimde dualarımızı kabul edecek bir gün sen yeterki dua et ve sabırlı ol....
bizdede sorun eşimim morfolojisi dusuk cıktı
bugun catlatma ignemı yaptıracam ve persembe oglen 12 de aşılama gerceklesecek
cok heycanlıyım.......:18::18::18::18:

hayırlısı olsun canım heyecanlanma sakin olman gerekıyo psıkoloji bile cok etkiliyormuş dr oyle dıyodu bakalım bende yarın dr gıdıcem gel dedı muyane edıcem dedım ama tam anlayamadım kan tahlılı falan ıstemedı yumurtalarına bakıcam dedım acaba aşılamadan sonra bakılıyormu olye ben sadece 14 gun sonra kan tahlılı ıstedıklerını duymustum ama neyse hayırlısı artık allah buyuktur bu ay olmadıgını bılıyorum saglık olsun nasıpte ne zamansa artık

Merhaba arkadaşlar.
benim ilk aşılamam tutmadı bugün itibariyle adet oldum ve yarın yeni bir aşılama başlangıcı için doktora gidiyorum.artık bu ayın sonu gibi yeniden bebiş beklemeye başılıycaz.
Allah ım istiyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. AMİN

saglık olsun canım ya uzulme bende beklıyorum her an hasta olabılırım seni asılamadan sonra dr kontrolune cagırdımı ben yarın gıdıcem asılamamın 13 gunu oluyo ama neye bakıcak anlamadım tam

arkadaşlar dün aşılamam yapıldı biraz stres oldum, kendimi kastım o yüzden de biraz acıdı aslında acıya dayanıklırımdır hsg falan çektirmiştim ama insan stres oluyor.Şimdi beklemedeyim dr. progesteron falan vermedi gerek olmadığını söyledi siz neler yapıyorsunuz özel bişeyler yapıyormusunuz belirtiler falan oluyormu şu 14 gün nasıl geçicek bilmiyorum

elacım dedigin gibi saglık olsun canım, elbette cok üzülüyorsundur ama pozitif düsünmeye devam et
ve yazdıklarından anladıgım kadarıyla adet olmadın daha, Allah büyüktür canım kimbilir belkide gec tutunmustur? Doktor bu arada sana vajinal jel yazdımı?
Ne olursa olsun Allah hayırlısını versin, dun gece tam 12 de catlama ignemi yaptırdım bende, yarında asılama yapılacak, ama icimde iyi bir his var ve hergün dua ediyorum inşaallah tutar diye....

Sakın üzülme canım herseyin hayırlısı olsun....
Dün eşimle bunu konuşuyorduk, hadi bizim maddi imkanımız var aşılama yaptırmaya ya parası olmayanlar? Allaha sükürler olsun yüce rabbimiz bize bu fırsatı sundu, elbette üzülürsün tutmadı diye ama beterin beteri var...
Bendede tutmazsa tekrar denicem, tutana kadar devam edecegim elbette bizimde göbüşlerimiz dolacak!!! Yeterki umudumuzu kesmeyelim canım arkadaşlarım!!

Tasuhi ben dün gece catlama ignemi yaptırdım ve yarın yani persembe öglen 12 de aşılamam gerceklesecek....
Evet cok duydum stres yaptıgında daha cok acıdıgını hatta bazı yerlerde okudum kanadıgını ben elimden geldigi kadar sakin olmaya calısacam, bakalım nasıl gececek yarın...
Sen aşılamadan sonra hemen kalktınmı yoksa bi kac dakika uzandınmı?
Bana progestan iceren vajinal jel yazdı doktor, aşılamadan sonra kullanmam gerekiyormuş sana yazmayı neden gerek duymadı anlamadım?? Bildigim kadarıyla bütün aşılama-tup bebek tedavi sonrasında bu jel veya hap olarak yazılıyor....
İnşallah tutunur melegin canım ve iyi haberlerini alırız, sen benden önde gidiyorsun 2 gün buraya yazmaya devam et tamammı canım birbirimize destek olalım

elacim
saglık olsun canım ya uzulme bende beklıyorum her an hasta olabılırım seni asılamadan sonra dr kontrolune cagırdımı ben yarın gıdıcem asılamamın 13 gunu oluyo ama neye bakıcak anlamadım tam

ELACIM bende aşılamadan sonra kontrole gitmiştim yaklaşık 15 gündü ultasonla baktı bhcg istedi sonuç negatif çıkınca adetin 2. günü gel tekrar başlayalım dedi.bende bugün yeni bir umutla yeni aşılamam için tedavime başladım.ve gerçekten çok mutluyum.YENİ DENEME YENİ BİR UMUT
İnşallah bebeğin tutunmuştur senin iyi haberlerini bekliyorum

ilk olmadığını duyunca gerçekten üzülmüştüm.ama herzaman biz Allah'ımdan hayırlısını istedik.Seninde dediğin gibi bizim imkanımız var ve yaptırabiliyoruz.Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.
bide yarın aşılama olucağını yazmışsın Allah yardımcın olsun.aşılamadan sonra yatabildiğin kadar yatmaya çalış.aşılama acılı bir şey değil ama akşama benim biraz kasıklarım ağırmıştı.
Allah emeklerimizi boşa çıkartmaz inşallah

benim aşılamamda pek bi acı hissetmemiştim ve sonrasında progesteron kullanmıştım.
14 günü geçirmenin en kolay yolu unutmak
inşallah tutar canım.

Merhaba
Bende geldim mayıs aşılama yaptıracaklar arasına... iğneler başladım doktorum ilk kontrolde yumurta gelişmemiş dedi.. cumaya yeniden kontrol vs vs

evet canım Allah daima hakkımızda hayırlısını versin...
hemşirenin anlattıgına göre aşılama 2 dklık bişimiş ve ondan sonra 15-20 dk yatırıyorlarmış zaten ondan sonraki günlerde izinliyim pazartesiye kadar evdede yatmaya devam etcem

Merhaba
Bende geldim mayıs aşılama yaptıracaklar arasına... iğneler başladım doktorum ilk kontrolde yumurta gelişmemiş dedi.. cumaya yeniden kontrol vs vs

hoşgeldin aramıza canım, sizde sorun ne ve hangi igneleri kullanıyorsun?
doktor bana GONAL F 450 yazdı ve 11 gün boyunca kullandım, ignelere baslayalı kac gün oldu sende? ve bu ilk aşılaman mı olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…