Aşılama Mayıs 2011 de aşılama yaptıracak olanlar burayaa

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet daha adet olmadım ınsallah dedıgın gıbıdır.vajınal jel verdı aşılamadan uc gun sonra basladım bugunle bes tane kaldı ısde bakalım.senınde ınsallah olur rahat olmazn lazım zaten canında acımıyo fazla ılkmı bılmıyorum ama senın rahat ol canın acımıyor bol sans canım yaaa

bende bugun gıttım canım benım utrasyondan baktı yumurtalarının hepsı catlamıs dedı ama test falan ıstemedı ılacın bıttıkten uc gun sonra hasta olmazsan hamılesın dedı ama ben test yaptıgımı falan soylemedım oyuzden umıdım yok duyarlı testlerden yaptım ıkı gun bıle olsa cıkıyormus neyse artık hayırlısı olsun yınede ınsallah ıyı haber verırım sıze hepımız olur ınsallah canım ya:) yarın tatıle cıkıyorum kafamı dagılsın orda ya hasta olurum yada hamışşşşş:)))))[/QUOTE]

insallah hamişsindir canım ve test seni yanıltmıstır...
evet benim icin ilk aşılamam olacak bana bi kutu jel verildi icinde galiba 15 tane var
sen kac tane kullanmış oldun şimdi??
tatilin tadını cıkar ve umarım iyi haberlerle dönersin!!!

Son düzenleme:
nlgnmt
Merhaba
Bende geldim mayıs aşılama yaptıracaklar arasına... iğneler başladım doktorum ilk kontrolde yumurta gelişmemiş dedi.. cumaya yeniden kontrol vs vs
hoşgeldin.İnşallah iyi sonuçlar alırsın canım.

elacim iyi tatiller inşallah HAMİŞ haberini alırız :)

aysbah canım sana bol bol dinlenmeler.inşallah bebeişin olur

insallah hamişsindir canım ve test seni yanıltmıstır...
evet benim icin ilk aşılamam olacak bana bi kutu jel verildi icinde galiba 15 tane var
sen kac tane kullanmış oldun şimdi??
tatilin tadını cıkar ve umarım iyi haberlerle dönersin!!! [/QUOTE]

insallah canım ya hepımızın olsun koca göbecikleri benım jelde de 15 tane vardı canım bugun yaptım 5 tane kaldı ama benım asılamam cuma oldu ben pazartesı basladım oyle dedı dr senın nasıl bılmıyorum yanı bugunle 10 tane oldu.cok rahat ol korma hıc acımıyor ınsallah hepımızı bundan sonra gerek kalmaz hakkımızda hayırlısı gelınce gorusuruz

selam kızlarrr

bugun yani 19 mayıs asılamam gercekleşti
biraz acı hissettim ama asılamadan sonra gecti cok sukur
14 gun sonra kan testi yaptırmam gerek yani 2 hazıran
bu bekleme süreci daha zormuş yaaaaaa
allahım sabır versin....

slm aysbah hayırlı olur inş. aşılaman.ben de bugün iğne yaptırdım,ctesi aşılamam olacak inşallah aynı günler de öğreneceğiz sonuçlarımızı umarım güzel olur.bu ara da benim bi tane yumurtam oluşmuş senin kaç tane biliyor musun?

muayenelerde doktor sol overimde 4 sag overimde 3 yumurta oldugunu ama en verimlisi bizim icin önemli oldugunu belirtti yani bende tam olarak bilmiyorum kac tane
Allah kolaylık versin canım sana sakın stress ve heycan yapma 5 dk icinde bitiyo
insallah tutar canım!!!!

bende dün gece çatlatma iğnemi yaptırdım.cumartesi öğlen aşılamam olacak :) çok heyecanlıyım.... Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah....

hayirlisi olsun.... gun saymassan zaman daha cabuk geciyor ben de yarin ya da pazartesi gunu kanda hcg tahlili yapacagim. Insallah senin de benim de sonucumuz pozitif olur.:98:

arkadaşlar, mayıs aayında aşılama yaptıran yada sonuç bekleyen arkadaşlarımızın listesini yapsak, birbirimizi ordan takip etsek nasıl olur ?

arkadaşlar, mayıs aayında aşılama yaptıran yada sonuç bekleyen arkadaşlarımızın listesini yapsak, birbirimizi ordan takip etsek nasıl olur ?

bu formdaki heryes mayis ayinda asilama yaptirdi ya da yaptiracak diye biliyorum ben cunku form mayis ayinda asilama yaptiracaklar diye geciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…