elacım dedigin gibi saglık olsun canım, elbette cok üzülüyorsundur ama pozitif düsünmeye devam et
ve yazdıklarından anladıgım kadarıyla adet olmadın daha, Allah büyüktür canım kimbilir belkide gec tutunmustur? Doktor bu arada sana vajinal jel yazdımı?
Ne olursa olsun Allah hayırlısını versin, dun gece tam 12 de catlama ignemi yaptırdım bende, yarında asılama yapılacak, ama icimde iyi bir his var ve hergün dua ediyorum inşaallah tutar diye....
Merhaba
Bende geldim mayıs aşılama yaptıracaklar arasına... iğneler başladım doktorum ilk kontrolde yumurta gelişmemiş dedi.. cumaya yeniden kontrol vs vs
hoşgeldin.İnşallah iyi sonuçlar alırsın canım.nlgnmt
Merhaba
Bende geldim mayıs aşılama yaptıracaklar arasına... iğneler başladım doktorum ilk kontrolde yumurta gelişmemiş dedi.. cumaya yeniden kontrol vs vs
bende bugun gıttım canım benım utrasyondan baktı yumurtalarının hepsı catlamıs dedı ama test falan ıstemedı ılacın bıttıkten uc gun sonra hasta olmazsan hamılesın dedı ama ben test yaptıgımı falan soylemedım oyuzden umıdım yok duyarlı testlerden yaptım ıkı gun bıle olsa cıkıyormus neyse artık hayırlısı olsun yınede ınsallah ıyı haber verırım sıze hepımız olur ınsallah canım ya:) yarın tatıle cıkıyorum kafamı dagılsın orda ya hasta olurum yada hamışşşşş:)))))
elacim[/B] iyi tatiller inşallah HAMİŞ haberini alırız :)
tesekkur ederım ınsallah canım yaaaa :)
selam kızlarrr
bugun yani 19 mayıs asılamam gercekleşti
biraz acı hissettim ama asılamadan sonra gecti cok sukur
14 gun sonra kan testi yaptırmam gerek yani 2 hazıran
bu bekleme süreci daha zormuş yaaaaaa
allahım sabır versin....
slm aysbah hayırlı olur inş. aşılaman.ben de bugün iğne yaptırdım,ctesi aşılamam olacak inşallah aynı günler de öğreneceğiz sonuçlarımızı umarım güzel olur.bu ara da benim bi tane yumurtam oluşmuş senin kaç tane biliyor musun?
az kalmış o halde sonucu almaya 22 mayısta belli olur...
insallah tutmustur canım,bize sonucunu bildir tamammı? sizde sorun neydi?
selam kızlarrr
bugun yani 19 mayıs asılamam gercekleşti
biraz acı hissettim ama asılamadan sonra gecti cok sukur
14 gun sonra kan testi yaptırmam gerek yani 2 hazıran
bu bekleme süreci daha zormuş yaaaaaa
allahım sabır versin....
bende dün gece çatlatma iğnemi yaptırdım.cumartesi öğlen aşılamam olacak :) çok heyecanlıyım.... Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah....[/QUO
Hayirlisi olsun tatlim.
bende dün gece çatlatma iğnemi yaptırdım.cumartesi öğlen aşılamam olacak :) çok heyecanlıyım.... Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah....
arkadaşlar, mayıs aayında aşılama yaptıran yada sonuç bekleyen arkadaşlarımızın listesini yapsak, birbirimizi ordan takip etsek nasıl olur ?
forumun konusunu biliyorumda, isimleri toplu olarak görsek diye söylemiştim
Haklisin! O zaman kendimi tanistirayim ben nercin 7 Mayis'ta ilk asilamami yaptirdim ve simdi 15 dolmasini bekliyorum. Sen ne zaman asilama yaptirmistin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?