merhaba
bende 9 hafta 1 günlük hamileyim,bulantılarım var,pek birşey yiyemiyorum,henüz hiç kilo almadım,umarım düzelir
Düzelir merak etme bir kaç hafta sonra sık sık az yemeye çalış bulantıların için işe yarayacaktır atıştır sık aralıklarla bol sıvı tüket ve yoğurt ye en güzeli yoğurt ..
Yoğurt süt yiyemiyorum ,öncedende yiyemezdim meyvalı yoğurt falan yesem faydalımıdır acaba ?
Kendini psikilojik olarak rahatlamalısın ve asıl yemen gereken onlar yemelisin
bebeğim için de ve ye severek ye ki ona gitsin...En azından 4.aydan itibaren yediklerine dikkat etmeliyiz ben sana dua ederim inşallah yiyebilirsin ya bebek için gerekli olan şeyler bunlar...Peynir ye en azırddan ama tüket kendin yap meyveli yoğurdunu çilekli muzlu v.s ama tüket... :s
Bence yiyeceksin merak etme yeterki kendini yiyemiyorum diye şartlama ona gittiğini düşününce insan herşeyi yemeli ben mesela balık hayatta yemem çok fena olurum ama bebeğim için yiyeceğim yerkende hımmm nefis olmuş dicem :)) severek yiyelim onun tadı ona başka gidermiş o zaman.Çok sağol,bugün muzlu sütle bir deneme yapıcam,bebeğim için,peynir yiyebiliyorum ,inşallah yiyebilirim hepsinden
Benimde 2 gündür bulantım yok kızlar bi sorun yoktur dimi????????????
:) uyanık olduğun anlarda iç :) keşke ben de içebilsem süt. normalde de o kadar severim ama ı ıhhh gitmiyor içemiyorum
Selam herkese;
Sabah değişiklik olsun diye tost yaptım kendime. yerken kırıntı boğazıma bir takıldı .hayatımda böyle olmadım. ölüyorum sandım. nefes alamadım bir süre. evde yalnızım diye balkona attım kendimi . bişey olursa bari biri duyup görüp doktor çağırır diye. öksürmekten canım çıktı. Alt katlardan bir çift noluo diye baktılar :S kelime-i şahadet bile getirdim içimden( çok korktum . nefes aldıgımda ellerim titriyordu. inşallah bebişi de korkutmamışımdır. korkmak iyi değil diolar ya :44:
caım çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış.dikkat et canım kendine
Maşallah de nazar etcen kendineBenimde 2 gündür bulantım yok kızlar bi sorun yoktur dimi????????????
eşine bu konuda görev ver bence sen nasıl olsa ondan önce uyuyorsun normal olarak seni yatmadan önce uyandırsın sütünü versin iç uyumaya devam et benceselam kızlar..
ben dolaba şişe şişe süt depoluyorum ama gelin görün ki, yemeği yer yemez devrilip uyuduğum için sütü içemiyorum ne olacak benim bu halim böyle!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?