teşekkürler cnm profle yapıştırdım gönerdiğin linki sonra nerden bakıcam nasıç gorebılırım ?:)
Çıkmış canım zaten yazdığın yazının altında görünüyor...
evet evet sonradan gördüm bende tekrar teşekkürler:)
29 yaşındayım İstanbul :) kızlar ben de 11 haftadayim feci kaşınmaya başladım benim gibi olan var mı??? Kollarım bitiyor bacaklarım kaşınıyor o bitiyor göğüslerim başlıyor daha bu kadar erken kasiniyorsam acaba çatlayacak miyim diye korkmaya başladım((( hangi kremleri kullanıyorsunuz siz?
Ben 22 yasındayımm..İzmirdeyim..
Uff ya bu sıcakta ve bu saatte biri balık yapıyor..Boğulcam kokudan..Kolonyayla duruyorum su an..
Arkadaşlar rahim ağzımda iltihap oluşmuş doktorum kullanmam için Zitromax verdi.3 gün kullanıcam,daha önce kullanan varmı?
Canım ablamın hamileliğinde de bu sorun olmuştu.Bu durumu doktoruna mutlaka söyle bazı tahliller yapılıyo bunun için ve ablam extra ilaç kullanmak zorunda kalmıştı o ilaçları kullandığında kaşıntı geçiyo.Bu safra ve karaciğerle ilgili bisorundu sanırım tam olarak hatrılayamıyorum şimdi.Söylediklerimden korkma sakın ablamın bebeğide kendide çok sağlıklıydı.Ama mutlaka doktoruna bildir.
Şimdi bizde süt oluşmaya başlıyor ya..acaba o süt bezesi gibi bişey olabilir mi ki..Bence hemen doktorunuza sorun..Belki önemlidir..selam anneler,
benim derdim hepinizinkinden ayrı yaa, bu hamilelik başlangıcı ile birlikte sağ koltuk altımda bir acı hissi oluştu.. bunun ne olabileceği hakkında bir fikri olan var mıdır acaba aranızda?:44:
canım izmirin neresindesin? bende izmir bucadayım.
Merhaba bayanlar :)
bende 9 hafta 5 günlük hamileyim.. 15 şubat 2012 bebeğimle kavuşma günümüz
günboyu süren hafif bulantılarım dışında şimdilik rahat bi hamilelik geçiriyorum diyebilirim :)
Yakınn sayılır..Bende yeşilyurttayım..Hangi hastaneye gidiyorsun..
bende 9+4 deyım aynı doğum yapıcaz hemen hemen ben tarıh olarak 12.02.2012 dusunuyorumm guzel bır tarıhh bakalım doktorumuz ısterse o tarıhıı eyer
merhaba
bende 9 hafta 1 günlük hamileyim,bulantılarım var,pek birşey yiyemiyorum,henüz hiç kilo almadım,umarım düzelir
doktorum özel, muayenehanesine gidiyorum. (Hüseyin İVİT) tahlillerimi de yeşilyurt devlet hast.de yaptırıyorum canım. ya sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?