mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Canım ablamın hamileliğinde de bu sorun olmuştu.Bu durumu doktoruna mutlaka söyle bazı tahliller yapılıyo bunun için ve ablam extra ilaç kullanmak zorunda kalmıştı o ilaçları kullandığında kaşıntı geçiyo.Bu safra ve karaciğerle ilgili bisorundu sanırım tam olarak hatrılayamıyorum şimdi.Söylediklerimden korkma sakın ablamın bebeğide kendide çok sağlıklıydı.Ama mutlaka doktoruna bildir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar rahim ağzımda iltihap oluşmuş doktorum kullanmam için Zitromax verdi.3 gün kullanıcam,daha önce kullanan varmı?

Teşekkür ederim ilgine canım..yarın doktor randevum var zaten ilk bunu söyleyeceğim.küçük küçük kabartılar oluştu kaşıyınca kızarıyorlar.tatildeydim çok güneşe çıkmadım ama belki ondandır diyorum.inşallah bir sorun yoktur.

selam anneler,

benim derdim hepinizinkinden ayrı yaa, bu hamilelik başlangıcı ile birlikte sağ koltuk altımda bir acı hissi oluştu.. bunun ne olabileceği hakkında bir fikri olan var mıdır acaba aranızda?:44:
Şimdi bizde süt oluşmaya başlıyor ya..acaba o süt bezesi gibi bişey olabilir mi ki..Bence hemen doktorunuza sorun..Belki önemlidir..

Merhaba bayanlar :)
bende 9 hafta 5 günlük hamileyim.. 15 şubat 2012 bebeğimle kavuşma günümüz
günboyu süren hafif bulantılarım dışında şimdilik rahat bi hamilelik geçiriyorum diyebilirim :)

Merhaba bayanlar :)
bende 9 hafta 5 günlük hamileyim.. 15 şubat 2012 bebeğimle kavuşma günümüz
günboyu süren hafif bulantılarım dışında şimdilik rahat bi hamilelik geçiriyorum diyebilirim :)

bende 9+4 deyım aynı doğum yapıcaz hemen hemen ben tarıh olarak 12.02.2012 dusunuyorumm guzel bır tarıhh bakalım doktorumuz ısterse o tarıhıı eyer

merhaba

bende 9 hafta 1 günlük hamileyim,bulantılarım var,pek birşey yiyemiyorum,henüz hiç kilo almadım,umarım düzelir

Son düzenleme:
slm kızlar 4 gündür gelemedim izinliyim...
bu gün annemlerdeyim bir bakayım dedim nasılsınız.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…