mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Bence kendine bu kötülüğü yapmamalısın olumlu düşün güzel düşün bebek iyi şeyler hissetsin birşey olmayacak inşallah olumlu düşün olumlu olsun güzel haberlerini alacağız inşallah sadece kontrol amaçlı bir durum sıkıntı yapacak birşey yok önlem o kadar.

saol cnm..moral verdin...o kadar ihtiyacım var ki bu aralar güzel şeyler duymaya..inş..bi sorun olmaz ..

slm herkese....arkadaşlar yeni doktordan geldim.bugün keseyi gördük.5+1 olmuşum.üstelik normal ultrasonla baktı doktor.kaç ml sormadım ya heyecandan.4 tüp kan verdim ve idrar.on gün sonra tekrar gidicem.sonuçların bi tanesi geç çıkıyormuş.hadi hayırlısı bakalım.bi problem yok şimdilik:)

Hadi hayırlısı güzel haberler duymak iyi geliyo bende ilk 5+3 de görmüştüm çok heyecanlanmıştım atışlarını duyunca insan daha başka oluyo Allah`ım bu duyguyu yaşamayı bütün cümlesine nasip etsin inşallah isteyenlere...

Maşallah de nazar etcen kendine bişey yoktur merak etme benim hiç olmadı öyle belirtiler günümü geçirmesem hamile olduğumu bile sanmazdım
İnşallah canım ya...

İnşallah canımmmm bizim gibi herkes kavuşur inşallah bebeğine...Doktor öyle dedi ama inş öle olur.Korkuyorum.

Evet iyi düşünelim ne yapalım.28 inde kontrolüm var özele gidiyorum.Ama aklıma kuruntular takılınca yakınımda devlet hastanesi var.Hemen oraya gidesim gelio.Merak ediyorum..

Kızlar merak ediyorum benim gibi annesinin yemeklerinin aş eren varmı? hep annemin yaptığı yemekleri çekiyo canım burda olsaydı bana yemeklerinden yapsaydı memlekete gidiyorlar yazları kışları geliyorlar kötü zamana denk geldi ben akşamları biraz halsiz düşüyorum enerjim bitiyo normal olarak ama canım böyle çok yemekler çekiyo benim ya

canım ben de iki defadır rüyamda canımın iatediği yiyeceği yiyorum:)hamile olduğumu öğrendiiğimden beri canım ev tipi kırma yeşil zeytin istiyordu.burlarda bulamadım.geçenlerde rüyamda afiyetle yedim:)bir de çikolata,kakao bana yasak ben çok severim ikisini de.dün gece de rüyamda çikolata yiyordum.sanırım aşerme bu olsa gerek

Kalp atışlarını duyduğunda dahada unutulmaz olucak senin için...inşallah herşey hepimiz için yolunda gider.gözün aydın

Ohhh afiyet olsun

Bende annemin yemeklerini yemek istiyorum özellikle mantııı

sakin ol, içini ferah tut. 3 aylık hamileyken suyu boşalmış kuzenim var benim. şu an çocuğu 2 yaşında dünya güzeli bi melek. sadece dikkat edeceksin kendine o kadar. iyi şeyler düşüneceksin Allah'a sığanacaksın.

zaten bebekte bi anamoli varsa vücut o'nu dışarıya atacaktır, istemeyecektir.

Merhaba,

İlk kez yazıyorum, bundan sonra umarım güzel şeyler yazıp, sizlerle paylaşmış olurum...

Herkese hayırlı olsun öncelikle, benimde 8. haftam, ilk hamileliğim...

Mutluluk, endişe, heyecan, garip hisler :) hepsi birbirine karıştı...

Hoşgeldin, inşallah güzel bir hamililek geçiririz hep birlikte

Kızlar benim çok fena kabızlık sorunum var ne yapacağım yaaa bazen 3 gün uğramıyorum wc ye

aç karnına kuru kayısı ( gün kurusu denilen) + ılık su

1 kaşık zeytinyağ yutup üstüne yine ılık suda iyi gelir. ama belki mideni bulandırabilir.

gün içinde de semizotu ıspanak vb sebzeler iyi çalıştırır sistemi. bol bol ılık su iç bence.

merhaba

ya bulantı filan yetmezmiş gibi bir de yirmilik dişim şişti,çok ağrıyor,yapacak birşey de yok sanırım,ağrısı kulağıma vuruyor,bebeğe bir zararı olmaz değil mi bu ağrının?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…