kızlar ben de 8 + 4 oldum bugün ...geçen cuma doktora gittim amniyon sıvısının (bebek suyu)normaşden az olduğunu söyledi..bebekte bi anomali olabileceği durumlarda görüldüğünü sık sık kontrol edeceğini eğer öle bir durum varsa bunun bi şekilde önümüzdeki günlerde kendini göstereceğini söyledi(10 gün sonrasına randevu verdi..haftaya pazartesi..herkes koşarak bebeğini görme sevinciyle gider ben ise korkuyorum..kötü bişey duymaltan korkuyorum..hiç gitmek istemiyorumm..konu hakkında bilgisi olan veya tanıdık birinin başına gelen varsa..bilgilendirirse benii çok mutlu olurumm ...çok zor yaa beklemedeyim..işkence gibi..
Bence kendine bu kötülüğü yapmamalısın olumlu düşün güzel düşün bebek iyi şeyler hissetsin birşey olmayacak inşallah olumlu düşün olumlu olsun güzel haberlerini alacağız inşallah sadece kontrol amaçlı bir durum sıkıntı yapacak birşey yok önlem o kadar.
Hadi hayırlısı güzel haberler duymak iyi geliyo bende ilk 5+3 de görmüştüm çok heyecanlanmıştım atışlarını duyunca insan daha başka oluyo Allah`ım bu duyguyu yaşamayı bütün cümlesine nasip etsin inşallah isteyenlere...slm herkese....arkadaşlar yeni doktordan geldim.bugün keseyi gördük.5+1 olmuşum.üstelik normal ultrasonla baktı doktor.kaç ml sormadım ya heyecandan.4 tüp kan verdim ve idrar.on gün sonra tekrar gidicem.sonuçların bi tanesi geç çıkıyormuş.hadi hayırlısı bakalım.bi problem yok şimdilik:)
İnşallah canım ya...Maşallah de nazar etcen kendinebişey yoktur merak etme benim hiç olmadı öyle belirtiler günümü geçirmesem hamile olduğumu bile sanmazdım
yoktur yoktur :)) sende benim gibi kuruntu yapma, bende hiç bulantı olmadı bebişin kalp atışını duyduğum halde acaba hamile değilmiyim derdim bulantım yok diye :))
Hımm.Elimde olmuyor işte 3 kayıptan sonra.......
İnşallah canımmmm bizim gibi herkes kavuşur inşallah bebeğine...Doktor öyle dedi ama inş öle olur.Korkuyorum.canım korkma maaşallah,sübhanaallah bak 12. haftaya gelmişsin.artık azalmış olması normal olabilir.sen gönlünü ferah tut.iyi düşün ki iyi olsun inşallah.ben de senin gibiyim aslında ama bol bol dua ederek korkularımı yenmeye çalışıyorum.kan pıhıtlaşması topiiğinden hatırlarsın belki beni.inşallah sağlıkla gebeliğimizi sürdürür bebeğimize de kavuşuruz.
aklına kötü şeyler getirme. zaten 11 haftalık olmuşsun, geçtiğimiz hafta büyük riskimizi atlattık çok şükür. bundan sonra Allah'ın izniyle kolay kolay bişey olmaz.
Amin canım inşl..
bakın kızlar moral gerçekten çok önemli hamileyken. dediğim gibi ben bundan önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durdu meleğimin. ama sorun hep kötü düşünmemdi. hamile kaldığımı öğrendiğim gün başladım paranoyalara, iç çamaşırımda kan görecem diye kendimi o kadar şartlandırmıştım ki, her 5 dakıkada bir tualete gıdıyor iç çamaşırımı kontrol ediyordum. ve nitekim bi sabah korktuğum başıma geldi. sakın sakın yapmayın bunu.
iyi düşünün. melek anneler melekleri için iyi düşünsün, sonuç iyi olsun :)
Kızlar merak ediyorum benim gibi annesinin yemeklerinin aş eren varmı?hep annemin yaptığı yemekleri çekiyo canım burda olsaydı bana yemeklerinden yapsaydı memlekete gidiyorlar yazları kışları geliyorlar kötü zamana denk geldi ben akşamları biraz halsiz düşüyorum enerjim bitiyo normal olarak ama canım böyle çok yemekler çekiyo benim ya
slm herkese....arkadaşlar yeni doktordan geldim.bugün keseyi gördük.5+1 olmuşum.üstelik normal ultrasonla baktı doktor.kaç ml sormadım ya heyecandan.4 tüp kan verdim ve idrar.on gün sonra tekrar gidicem.sonuçların bi tanesi geç çıkıyormuş.hadi hayırlısı bakalım.bi problem yok şimdilik:)
Ohhh afiyet olsuncanım ben de iki defadır rüyamda canımın iatediği yiyeceği yiyorum:)hamile olduğumu öğrendiiğimden beri canım ev tipi kırma yeşil zeytin istiyordu.burlarda bulamadım.geçenlerde rüyamda afiyetle yedim:)bir de çikolata,kakao bana yasak ben çok severim ikisini de.dün gece de rüyamda çikolata yiyordum.sanırım aşerme bu olsa gerek
kızlar ben de 8 + 4 oldum bugün ...geçen cuma doktora gittim amniyon sıvısının (bebek suyu)normaşden az olduğunu söyledi..bebekte bi anomali olabileceği durumlarda görüldüğünü sık sık kontrol edeceğini eğer öle bir durum varsa bunun bi şekilde önümüzdeki günlerde kendini göstereceğini söyledi(10 gün sonrasına randevu verdi..haftaya pazartesi..herkes koşarak bebeğini görme sevinciyle gider ben ise korkuyorum..kötü bişey duymaltan korkuyorum..hiç gitmek istemiyorumm..konu hakkında bilgisi olan veya tanıdık birinin başına gelen varsa..bilgilendirirse benii çok mutlu olurumm ...çok zor yaa beklemedeyim..işkence gibi..
Hoşgeldin, inşallah güzel bir hamililek geçiririz hep birlikteMerhaba,
İlk kez yazıyorum, bundan sonra umarım güzel şeyler yazıp, sizlerle paylaşmış olurum...
Herkese hayırlı olsun öncelikle, benimde 8. haftam, ilk hamileliğim...
Mutluluk, endişe, heyecan, garip hisler :) hepsi birbirine karıştı...
selam guzel anneler nasılsınız?
Hoşgeldin, inşallah güzel bir hamililek geçiririz hep birlikte
Kızlar benim çok fena kabızlık sorunum var ne yapacağım yaaa bazen 3 gün uğramıyorum wc ye
Kızlar benim çok fena kabızlık sorunum var ne yapacağım yaaa bazen 3 gün uğramıyorum wc ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?