mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

merhaba

ya bulantı filan yetmezmiş gibi bir de yirmilik dişim şişti,çok ağrıyor,yapacak birşey de yok sanırım,ağrısı kulağıma vuruyor,bebeğe bir zararı olmaz değil mi bu ağrının?

cnm bendede kulak sorunuvarr agrıyapıyo bende doktora sölucemm bakalım ılaç verıyolar cunkuu hamıleleıkde dıs sorunu oluyomuss cokk ama hamılelıkde kullanılan ılaclarda var onlardan verırı doktora söle agrı cekme yalandan

işte kızlar bu da benim minicik bebeğim dün doktora gittik babasıyla 11. haftamda olmama rağmen bebeğim 12 haftalıkmış.Herşey çok iyi görünüyor.Benim içim hep kız olduğunu söylüyordu ama doktor büyük ihtimal erkek dedi.yinede emin değil 1 ay daha bekleyelim dedi.Hayırlısı artık :))) Ense kalınlığını ölçtü.Herşey normal çok güzel.Birde kan verdim.1 hafta sonra sonuçları alacağız. Eşim onu öyle ultrasonda görünce çok farklı davranmaya başladı bana inanamıyordu galiba içimde bir mucizenin büyüdüğüne:)) şimdi durup durup görüntüye bakıyor :)) Allah herkese bu duygusu yaşatsın dilerim..

Son düzenleme:

canım inanır mısın öyle duygulandım ki, kıyamam nasıl masum durmuş öyle. Allah kucağına almayı nasip etsin. benim kontrolüm 28inde. cinsiyetini söyleyebilirim dedi. Ay Allahı'ın mucizesi bu melekler. Allah'a emanet olsunlar.

Canım nasıl durmuş değil mi minik ellerini yüzüne kapamış ya benim meleğim utangaç mı olacak acaba :)) Amin sen de kucağına sağsalim alırsın bebişini inşallah.Cinsiyeti belli olursa söyle sende canım o zaman :)))

maşallah cnm Allah sağlıkla tamamına erdirsin hepimizi inşallah

canım maaşallah,sübhanallah.görüntü muhteşem yaaa:)du et bizler için de darısı başımıza olsun canım aaa.ben de bugün kontrle gidecem ama biz daha küçüğüz inşallah iki hafta sonra ben de böyle güzel görüntülerle dönerim

Maşallahhhhhçok güzel görünüyor,çok haycanlandım ben agustosun başında gidicem tekrar ,11 hafta 2 günlükken bakalım benim miniğim nasıl gözükecek,Allah hepimizi mutlu haberlerle doktordan dönmemizi nasip eder inşallah seninkini görünce o günlerin nasıl geçiceğini düşünüyorum şimdi daha 2 hafta 2 gün var

öneriler süper uygula iyi gelir inşallah

ay maşallah yaaa miniğe..

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..

Cinsiyet belli olmayınca kıyafetler hep sarı yeşil turuncu falan oluyor demi..
Ama ne kadar ciciler dedi..İnsan bebek eşyası dükkanına girince deli oluyor..Bizde eşimle cumartesi gezdik, herşey cok güzel ya..

önerileriniz için çok sağolun kızlar, neyse yarın kontrolümüz var,doktor birşeyler önerir sanırım,boğazımda ağrıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…