merhabalar..
bende mayıs da hamile kaldım.sat 15 mayıs.daha önce bi kaç kere burda yazmıştım,sorularım olmuştu sağolsun arkadaşlar hemen cevapladı.
araa ara takip ediyorum sizleri ama herzaman yazma fırsaı bulamıyorum.benim sorum şu:sat a göre 9 hafta 3 günlük hamileyim.(internet hesaplayıcıya göre)7 haftalıkken kalp atışlarını duyabildik çok şükür.internette sizde hafta hafta bebeğinizin gelişimini mutlaka takip ediyorsunuzdur.9+3 günlük gebelik gelişimini 10.hafta gebeliğemi bakıcaz,9.haftayamı??bazı sitelerde 9 haftayı 8+o-8+6 diye göstermiş,10.haftayıda 9+0-9+6 olarak...benim anlayamadığım bebeğimiz in gelişimi bu duruma göre hangi haftada.ve mesela ben 9 haftalıkmı 10 haftlıkmı hamileyim dicem?çok basit bi soru biliyorum ama nedense içinden çıkamadım!
İçinden çıkamamakda haklısın bende bu konuya takıldım,bir arkadaşımda hamile onun hafta hesabıyla benimki farklı ben bugün 9 haftalığım,ona göre 9 u doldurup 10 haftalığa girdim .Bilen varsa benimde çok merak ettiğim bir konu
Bakin söyle hesaplayacaksiniz diyelim ki 9 hafta 2 günlük hamilesin demi sen 10 cu haftandasin ben yurtdisindayim yurtdisinda böyle hesaplaniyor ve dikkat edin hafta hafta gebelik bölümlerinde 9 haftaya tiklayinca orda 8 hafta 2 gün yaziyor mesela off yazarken bende karistiriyordum : ))) ama anlamissinizdir umarim : ))
Eki Görüntüle 227718
işte kızlar bu da benim minicik bebeğim dün doktora gittik babasıyla 11. haftamda olmama rağmen bebeğim 12 haftalıkmış.Herşey çok iyi görünüyor.Benim içim hep kız olduğunu söylüyordu ama doktor büyük ihtimal erkek dedi.yinede emin değil 1 ay daha bekleyelim dedi.Hayırlısı artık :))) Ense kalınlığını ölçtü.Herşey normal çok güzel.Birde kan verdim.1 hafta sonra sonuçları alacağız. Eşim onu öyle ultrasonda görünce çok farklı davranmaya başladı bana inanamıyordu galiba içimde bir mucizenin büyüdüğüne:)) şimdi durup durup görüntüye bakıyor :)) Allah herkese bu duygusu yaşatsın dilerim..
ayyy bu resim süper çıkmış ya tebrikler vallaha maşallah allah nazarlardan saklasın
bizde 11. haftada böyle görecekmiyiz ya merak ettim vallaha
bende henüz eşimi hiç ultrasona götürmedim yanımda böyle boyutlu olacağı zaman götürmeyi planlıyorum çünkü o zaman daha iyi anlarlar öbür siyah beyaz ultrasonda pek bişe anlamaz erkekler
benimde geçen hafta boğazım çok acıyordu ne yutkunabiliyordum nede yemek yiyebiliyordum , tavuk haşladım suyunu içtim içine hiçbirşey koymadım (şehriye v.s ) bol limon sıktım karabiber koydum içtim ve zencefil kaynattım gargara yaptım yattım sabah uyandığımda çok şükür dedim ne acı kalmıştı ne bişi hemen geçti bilgin olsun...önerileriniz için çok sağolun kızlar, neyse yarın kontrolümüz var,doktor birşeyler önerir sanırım,boğazımda ağrıyor zaten
merhaba sen kaç haftalık hamilesin benimde saçımda dökülme başladı başka bi sorun yok şimdilikHanımlar saçlarında sıkıntı yaşan varmı benim saçlarım saknki kuru kuru oldu uçları
10 haftalık ve normalde düz saçlı birisiyim ince telli saçlarım resmen kabardı sanki iki kişilik saç oldu kafamda :))) nemsiz ama okuru birde, sağ gözümde kuruluk başladı göz çevresinde bugün fark ettim ilginç geldi.merhaba sen kaç haftalık hamilesin benimde saçımda dökülme başladı başka bi sorun yok şimdilik
1.sorum:???? benim hiç bulantım olmuyor tam tersi iştahlıyım ee bakıyorum halk arasında bulantı sağlıklı bebeye işaret diyorlar ne sabah oluyor ne öğlen bulantı bende gayet normal olağan hayatım gidiyo... saedce akşam uykum geliyo o kadar erkenden bide gündüzleri enerjim bittiğinde.
2.sorum????? ben iki kere kontrole gittim ultrasonla baktılar ama alttan bakmadılar sizdede öylemi oldu ve ay zamanımı var onun.
3.sorum????? sadece bana doktor folik asit verdi başak vitamin filan vermedi gerek yok sana dedi iştahın varsa dedi ama yine yeterli vitamini alıyormuyumdur...
10 haftadayım bu arada.
merhabalar..
bende mayıs da hamile kaldım.sat 15 mayıs.daha önce bi kaç kere burda yazmıştım,sorularım olmuştu sağolsun arkadaşlar hemen cevapladı.
araa ara takip ediyorum sizleri ama herzaman yazma fırsaı bulamıyorum.benim sorum şu:sat a göre 9 hafta 3 günlük hamileyim.(internet hesaplayıcıya göre)7 haftalıkken kalp atışlarını duyabildik çok şükür.internette sizde hafta hafta bebeğinizin gelişimini mutlaka takip ediyorsunuzdur.9+3 günlük gebelik gelişimini 10.hafta gebeliğemi bakıcaz,9.haftayamı??bazı sitelerde 9 haftayı 8+o-8+6 diye göstermiş,10.haftayıda 9+0-9+6 olarak...benim anlayamadığım bebeğimiz in gelişimi bu duruma göre hangi haftada.ve mesela ben 9 haftalıkmı 10 haftlıkmı hamileyim dicem?çok basit bi soru biliyorum ama nedense içinden çıkamadım!
ve 4 kilo aldım 2,5 ayda ne olacak bu durum :s1.sorum:???? benim hiç bulantım olmuyor tam tersi iştahlıyım ee bakıyorum halk arasında bulantı sağlıklı bebeye işaret diyorlar ne sabah oluyor ne öğlen bulantı bende gayet normal olağan hayatım gidiyo... saedce akşam uykum geliyo o kadar erkenden bide gündüzleri enerjim bittiğinde.
2.sorum????? ben iki kere kontrole gittim ultrasonla baktılar ama alttan bakmadılar sizdede öylemi oldu ve ay zamanımı var onun.
3.sorum????? sadece bana doktor folik asit verdi başak vitamin filan vermedi gerek yok sana dedi iştahın varsa dedi ama yine yeterli vitamini alıyormuyumdur...
10 haftadayım bu arada.
1.sorum:???? benim hiç bulantım olmuyor tam tersi iştahlıyım ee bakıyorum halk arasında bulantı sağlıklı bebeye işaret diyorlar ne sabah oluyor ne öğlen bulantı bende gayet normal olağan hayatım gidiyo... saedce akşam uykum geliyo o kadar erkenden bide gündüzleri enerjim bittiğinde.
10 haftadayım bu arada.
Eki Görüntüle 227718
işte kızlar bu da benim minicik bebeğim dün doktora gittik babasıyla 11. haftamda olmama rağmen bebeğim 12 haftalıkmış.Herşey çok iyi görünüyor.Benim içim hep kız olduğunu söylüyordu ama doktor büyük ihtimal erkek dedi.yinede emin değil 1 ay daha bekleyelim dedi.Hayırlısı artık :))) Ense kalınlığını ölçtü.Herşey normal çok güzel.Birde kan verdim.1 hafta sonra sonuçları alacağız. Eşim onu öyle ultrasonda görünce çok farklı davranmaya başladı bana inanamıyordu galiba içimde bir mucizenin büyüdüğüne:)) şimdi durup durup görüntüye bakıyor :)) Allah herkese bu duygusu yaşatsın dilerim..
merhaba,seninle aynı günüz :) bebişlerimiz birlikdenasıl gidiyor hamilelik
10 haftadayım bu arada.
Bende 2,5 kilo aldım. Mide bulantısı olmaması iyiliğine karşılık kilolalar bunlar :)
Bir de elimdeki bi kitapta yazıyor eski cinsiyet belirleme yöntemlerindenmş mide bulantısı varsa kız yoksa erkekmiş.
Pek güvenilir değil tabi ama istatistik oluşturabilirz sonrasında kimin bulantısı vardı kimin kızı oldu kimin oğlu oldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?