mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

zaten topuklu ayakkabı özürlüyümdür :)) hayatta beceremediğim şeylerden biridir topuklu ayakkabı üzerinde durmak :)

bu arada sağol canımcım...

canım bak korktuğun gibi olmadı şükürler olsun. Annelik nasıl bişi dimi? o iyiyse dünyalar senin, ona bişey olur diye aklı çıkıyor insanın. düşünsene her anımız onlarla, aklımız fikrimiz özümüz sözümüz hep onlar. Allah'a emanet.

ya kızlar benim kabızlığım hala geçmedi yarın doktora gideceğim karnım davul gibi oldu

ah ah ah ne çektim o kabızlıktan anlatamam sana, doktorum duphalac şurup vermişti, 2-3 gün içtim çok iyi geldi. ama çalışyorsan sakın işe gitmeden içme kötü olabilir. evde olduğunda iç. çok iyi geldi bana.ha bu arada bu şurubun bebeğe hiçbir zararı yokmuş. bir doktoruna sor istersen

ay çok kötü ya nasıl şişkiliğim var anlatamam sanki kocaman bir balon oldum

ya kızlar benim kabızlığım hala geçmedi yarın doktora gideceğim karnım davul gibi oldu

demir için hap kullanıyor musun??

evet canım, binlerce kez şükür.. Dediğin gibi gerçekten garip bir duygu.. dün gördüğüm o sahne gözümün önünden gitmiyor.. dünyalar bana bahşedilmiş sanki..

evet herkesten istemıyorlar.akraba evliliği durumundan dolayı istedı aslında bugun yaptırdım ama sorun olcak dıye cok korkuyorum .

evet herkesten istemıyorlar.akraba evliliği durumundan dolayı istedı aslında bugun yaptırdım ama sorun olcak dıye cok korkuyorum .

Öncelikle korkma, olumlu düşün olumlu şeyler olsun...

Benim annemle babam kuzenler, çok şükür benim ve kardeşlerimin maşaAllahı var :) Tedbir amaçlı istemiş demekki, dua et, hayırlısıyla iyi sonuçlanır inşaAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…