Çizelge yapmaya çalışıyorum ben, olmuş mu bakalım
gözün aydın canım yat dinlen mutlaka ağır yük kaldırma bir yerlere uzanma birde topuklu ayakkabı giyme :)
Bende çizelgeden istioyrum :)))) sat 15 mayıs nolurr
zaten topuklu ayakkabı özürlüyümdür :)) hayatta beceremediğim şeylerden biridir topuklu ayakkabı üzerinde durmak :)
bu arada sağol canımcım...
ya kızlar benim kabızlığım hala geçmedi yarın doktora gideceğim karnım davul gibi oldu
Bende çizelgeden istioyrum :)))) sat 15 mayıs nolurr
ah ah ah ne çektim o kabızlıktan anlatamam sana, doktorum duphalac şurup vermişti, 2-3 gün içtim çok iyi geldi. ama çalışyorsan sakın işe gitmeden içme kötü olabilir. evde olduğunda iç. çok iyi geldi bana.ha bu arada bu şurubun bebeğe hiçbir zararı yokmuş. bir doktoruna sor istersen
ya kızlar benim kabızlığım hala geçmedi yarın doktora gideceğim karnım davul gibi oldu
canım bak korktuğun gibi olmadı şükürler olsun. Annelik nasıl bişi dimi? o iyiyse dünyalar senin, ona bişey olur diye aklı çıkıyor insanın. düşünsene her anımız onlarla, aklımız fikrimiz özümüz sözümüz hep onlar. Allah'a emanet.
demir için hap kullanıyor musun??
hayır sadece folik asit kullanıyorum.
ay çok kötü ya nasıl şişkiliğim var anlatamam sanki kocaman bir balon oldum
canım bak sen ara doktorunu ben çok çektim çünkü seni çok iyi anlıyorum. dediğim şurubu sor.2 günden fazla tuvalete çıkamamak iyi değildir.
demir için hap kullanıyor musun??
hayır sadece folik asit kullanıyorum.
demir hapları da kabızlık yapıyormuş da o yüzden sordum canım..
mrb arkadaşlar...bir sorum olacak sizlere cevrenizde cvc testi yaptırıp sorun yasayan oldumu bilginiz varmı..tsk edr[/QU
cvc testi nedir?
amniyosentez gibi bir test bebegin göbek kordonundan biyopsi alıyorlar kromazon bozuklugu var mı dıye ....
evet herkesten istemıyorlar.akraba evliliği durumundan dolayı istedı aslında bugun yaptırdım ama sorun olcak dıye cok korkuyorum .
evet herkesten istemıyorlar.akraba evliliği durumundan dolayı istedı aslında bugun yaptırdım ama sorun olcak dıye cok korkuyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?