mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

tsk edr arkadaslar inşlh dediğiniz gibi hersey yolunda gıder.saat 5 ten sonra belli olucak arıcak doktorum.beklıyorum sabırsızlıkla.

tsk edr arkadaslar inşlh dediğiniz gibi hersey yolunda gıder.saat 5 ten sonra belli olucak arıcak doktorum.beklıyorum sabırsızlıkla.

canım dualarım seninle. Allah korusun bebişlerimizi. içini ferah tut. Doktor tedbir amacıyla istemiştir amniyosentezi.haber bekliyoruz senden. Allahın izniyle bişeycik olmaz inş.

benim nerdeyse bütün sülale akraba evliliği kuzenler evli babamla annemde kuzen hayırlısı herşeyin canını sıkma akraba olan herkese yapılıyor abimle yengemde akraba o yüzden sıkma canını 2 yavruları var maşlallah turp gibi :)) bitaneside yolda :)) bizlerdee çok şükür sıkıntı yok canını sıkma o yüzden ok. :))

benimde baba tarafımın çoğu akraba çok şükür bizdede bir şey yok üzme kendini

Arkadaslar çatlak kremi kullanan var mı aranızda? Benim doktorum lierac önerdi ama bana pahalı geldi biraz bir de doğal ürünlerden yanayım tecrübeli anneler siz neler yaptınız?

Arkadaslar çatlak kremi kullanan var mı aranızda? Benim doktorum lierac önerdi ama bana pahalı geldi biraz bir de doğal ürünlerden yanayım tecrübeli anneler siz neler yaptınız?

Bu konu da çeşitli rivayetler mevcut...

Kardeşim badem yağı kullandı, hiç çatlağı olmadı... Arkadaşım kullandı, çatladı...
Başka bir arkadaşım lieracla çatladı, bir diğeri çatlamadı...

tamamen cilt tipiyle alakalı... Ben de badem yağı kullanmayı düşünüyorum, umarım çatlamam...

Ark. Ben de hamileyim şubat 24-27 doğum olarak görünüyor. Fakat benim ikinci hamileliğim ilk bebeğim 7 haftalıktı kalbi durdu şimdi bu bebeğimde çook korkuyorum acaba kalbi dururmu acaba nasıl diye her hafta dokt. Gidiyorum. Resmen psikolojim bozulmuş durumda hergece uyanıyorum 1-2 saat elim karnımda onu hissetmek istiyorum ama olmuyor rabbim hepimize hayırlısıyla bebklerimizi kucağımııza almayı nasip etsin inşallah.

allah yardımcın olsun canım
hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inş. Gönlünü ferah tut, annesinin sıkıntılı olmasını istemez bebişin

evet bende tv den duymuştum cilt türüne göreymiş bir de genetikmiş annede veya halada varsa ne yaparsan yap çatlarmış

allah yardımcın olsun canım
hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inş. Gönlünü ferah tut, annesinin sıkıntılı olmasını istemez bebişin

amiiin cnm inş. hep dua ediyorum rahatlamak için birkere o koruyu yaşadım şimdi panik atak oldum sanki :S evt bebişide düşününce :S sıkıntı ve stressiz olmaya çalışıyorum annelik süper bir duyguymuş

Sıkıntı yapma, kısmet olursa benim de, 27 şubat olarak görünüyor...

Üzüntüyü ve stresi bebek hemen hissediyormuş; o yüzden bebeğini strese sokma, sen mutlu ol ki; o da huzurlu huzurlu büyüsün inşaAllah...

evt öyleymiş yaa aklıma geldikçe üzülmemeye çalışıyorum şimdi randevu aldım salı günü göreceğim inş. bebişimi :) görünce zaten yüreğim rahatlıyor :) seninde bebişin hayırlı olsun belkide aynı gün doğacaklar :) benim dok. 27 şubatta çok durdu :)

sağol teşekkür ederim :) evet olabilir, sağlıklı huzurla doğsunlar da; bu sene şubat 29 çekiyomuş, ben 29a bile razıyım :)

merhaba kızlar bugün çok mutlu oldum çünkü meleğimin kalp atışını duyduk çok heyecanlıydı göz yaşlarımı tutamadım 17 gündür kese boşmu kalbi atmadı derken sonunda allaha şükürrrrr.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…