Bizde bugun dokuz eylül üniversitesine gittik..İnşallah 3 ağustosta amniosentez yapılcak..randevuyu aldık..
Doktora cinsiyetini sordum..Daha gözükmez dedi..İnsan bi kadar demi..Zaten ağızlarından lafları cımbızla çekiyoruz..Özel hastaneler hiç öyle değil ama suan amniosetez için mecburyetten oraya gidiyoruz..
Neden amiosentez yapılıyor canım?
mrhabalar... tatildeydim bikaçgündür yazamadım arkadaşlar.... keyifler nasıl. önceki sayfaları okudum herkeste cinsiyet merakı iyice yoğunlaşmış.. arkadaşlar ya bişey sorucam... sizin göbüşler ne alemde? büyümeye başladılar mı? benim sanki büyümüş gibi ama ayırdedemiyorum yine de. acaba normal göbek mi diye:44:
evet herkesten istemıyorlar.akraba evliliği durumundan dolayı istedı aslında bugun yaptırdım ama sorun olcak dıye cok korkuyorum .
Benim 2'li testimde bebeğimin ensesinde ödem gözüktü..16. haftada amniosentez yapıp kesin sonuç ortaya cıkcak..İnşallah kötü birşey olmaz..Dua edin bana olur mu?
canım çok merak ettim doktor ne dedi inş. güzel haberlerin vardır
benimkide de biraz şişmiş sanki ama hangisinden olduğunu bende kestiremiyorum
günaydın herkese testimin sonucu çok şükür güzel çıktı hiç bir sorun olmadıgını söyledı doktorum.18. Haftayıda atlatırsak inşallah hersey yolunda olacak inşallahh çok tesekkür eder.arkadaşlar destegınız için...allah kimseye böyle bişey yaşatmasın sağlıklı evlatlar versın herkese..bu arada bebişimin cinsiyetını de öğrendin test sayesinde :) kızımız olcak inşlhhh. Darısı isteyen herkesin başına.....
hamile oldugumu ögrendiğimde 65 kıloydum .bebişim 12. Haftalık oldu ve ben 58 kıloya düştüm:) bilemıyorum artık kaç kilo olurum sonra....
canım gözün aydın çok sevindim...bak bebişin cetvelinide hisstemisin gibi kız olandan seçmişsin başında pembe kurdelesi vargünaydın herkese testimin sonucu çok şükür güzel çıktı hiç bir sorun olmadıgını söyledı doktorum.18. haftayıda atlatırsak inşallah hersey yolunda olacak inşallahh çok tesekkür eder.arkadaşlar destegınız için...allah kimseye böyle bişey yaşatmasın sağlıklı evlatlar versın herkese..bu arada bebişimin cinsiyetını de öğrendin test sayesinde :) kızımız olcak inşlhhh. darısı isteyen herkesin başına.....
Kızlar kaç kiloyla hamile kaldınız
ben 54.4 kg idim simdi 54.9 kg.
Suan 12+2 gunluk hamileyim
mrhabalar... tatildeydim bikaçgündür yazamadım arkadaşlar.... keyifler nasıl. önceki sayfaları okudum herkeste cinsiyet merakı iyice yoğunlaşmış.. arkadaşlar ya bişey sorucam... sizin göbüşler ne alemde? büyümeye başladılar mı? benim sanki büyümüş gibi ama ayırdedemiyorum yine de. acaba normal göbek mi diye:44:
benimkide de biraz şişmiş sanki ama hangisinden olduğunu bende kestiremiyorum
Kızlar kaç kiloyla hamile kaldınız
günaydın herkese testimin sonucu çok şükür güzel çıktı hiç bir sorun olmadıgını söyledı doktorum.18. haftayıda atlatırsak inşallah hersey yolunda olacak inşallahh çok tesekkür eder.arkadaşlar destegınız için...allah kimseye böyle bişey yaşatmasın sağlıklı evlatlar versın herkese..bu arada bebişimin cinsiyetını de öğrendin test sayesinde :) kızımız olcak inşlhhh. darısı isteyen herkesin başına.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?