mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Bizde bugun dokuz eylül üniversitesine gittik..İnşallah 3 ağustosta amniosentez yapılcak..randevuyu aldık..

Doktora cinsiyetini sordum..Daha gözükmez dedi..İnsan bi kadar demi..Zaten ağızlarından lafları cımbızla çekiyoruz..Özel hastaneler hiç öyle değil ama suan amniosetez için mecburyetten oraya gidiyoruz..

Neden amiosentez yapılıyor canım?

mrhabalar... tatildeydim bikaçgündür yazamadım arkadaşlar.... keyifler nasıl. önceki sayfaları okudum herkeste cinsiyet merakı iyice yoğunlaşmış.. arkadaşlar ya bişey sorucam... sizin göbüşler ne alemde? büyümeye başladılar mı? benim sanki büyümüş gibi ama ayırdedemiyorum yine de. acaba normal göbek mi diye:44:

benimkide de biraz şişmiş sanki ama hangisinden olduğunu bende kestiremiyorum

Benim 2'li testimde bebeğimin ensesinde ödem gözüktü..16. haftada amniosentez yapıp kesin sonuç ortaya cıkcak..İnşallah kötü birşey olmaz..Dua edin bana olur mu?

Canım Allah yardımcınız olsun,umarım bişey çıkmaz bazen öyle görebiliyorlar,merak etme herşey yolunda çıkar inşallah

günaydın herkese testimin sonucu çok şükür güzel çıktı hiç bir sorun olmadıgını söyledı doktorum.18. haftayıda atlatırsak inşallah hersey yolunda olacak inşallahh çok tesekkür eder.arkadaşlar destegınız için...allah kimseye böyle bişey yaşatmasın sağlıklı evlatlar versın herkese..bu arada bebişimin cinsiyetını de öğrendin test sayesinde :) kızımız olcak inşlhhh. darısı isteyen herkesin başına.....

hamile oldugumu ögrendiğimde 65 kıloydum .bebişim 12. haftalık oldu ve ben 58 kıloya düştüm:) bilemıyorum artık kaç kilo olurum sonra....

çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Inş. Benimde kızım olur yaaaaa

canım gözün aydın çok sevindim...bak bebişin cetvelinide hisstemisin gibi kız olandan seçmişsin başında pembe kurdelesi var

tsk edr. canım. allah kalbıne göre versın inşlh. önce sağlcakla tabiiii...ben kızım olacagını hissetmiştimm hep kızım olacak dedim.içime doğmuş demekkı...

benimkide de biraz şişmiş sanki ama hangisinden olduğunu bende kestiremiyorum

kızlar ben 3-4 kilo zayıfamama rağmen göbeğim belirgin:)bence sizinkiler de göbek değil bebek

Kızlar kaç kiloyla hamile kaldınız

canım ben 68 le hamile kaldım.şimdi 64 kiloyum.

gözünaydın maaşallah...inşalla hep güzel haberlerle döneriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…