kızlar ben 3-4 kilo zayıfamama rağmen göbeğim belirgin:)bence sizinkiler de göbek değil bebek
Canım ben 68 le hamile kaldım.şimdi 64 kiloyum.
Gözünaydın maaşallah...inşalla hep güzel haberlerle döneriz.
ne güzel maşşalh. sen kılo vermemişsinn.ben sürekli (-) düşüyorumm.hayırlısı bakalım
ay bilmiyorum ya 2 aylıkken şişermi ya. Eğer şişerse 9 aylığı düşünemiyorum
merhaba arkadaşlar bende ocak 2012 anne adayıyım inşallahbizim topikte kimsecikler yok siz maşallah iyisiniz allahım herkesin meleğini sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Hosgeldin canım.. Masallah yavruna. Cinsiyeti belli mi ?
teşekkür ederim canım.yok daha belli değil nasipse 5 ağustos ta kontrolüm inşallah o zaman söyler benim dr um biraz garantici:)
kızlar en zayıf hamile kalan benim :))39 kiloyla hamile kaldım bugün 9+1 im 41 kiloyum...
Anam nasıl sabrediceksin o kadar zamanben 3 hafta sonra gidip ogrenmeyi dusunuyorum özele insallah soylerler ve bizim ufaklık da gosterir. Dayanamam herhalde o kadar uzun sure gormeden beklemeye
ayyyyy inanmıyorum canım 39 kilo mu arkadaşlar 0 beden menken duydum ama o beden hamile hiç duymamıştım:)ben kilomu hiç söylemim o zaman:44:
güzelim biraz klasik olcak ama şu an tek dileğim sağlıklı olması temmuzun başında 4 gün hastanede yattım sonra evde 1o gün yatak istirahati şimdide evimizin terasındaki yatağımdan sizlerle yazışıyorum allahım kimseye yaşatmasın o duyguları
ayyyyy inanmıyorum canım 39 kilo mu arkadaşlar 0 beden menken duydum ama o beden hamile hiç duymamıştım:)ben kilomu hiç söylemim o zaman:44:
çok geçmiş olsun canım sorun neydi neden rahatsızlandın
slm kızlar bende sizler gibi şubat annesi olacağım inşallah... bu benm 2. hamileliğim diğerini şubat ayında 8 haftalıkken kaybettim. bu yüzden korkularım takıntılarım çok fazla sanırım. 2 gündür göğüslerimdeki acı azaldı kokulara karşı hassasiyetim bitti.. istediğimi rahatlıkla yer oldum. bu yüzden korkuyorum. lütfen benden büyük haftalardaki arkadaşlar sizlerinde belirtilerinde azalma oldumu cvp verin bana..biz şu an sata göre 9+2 usg ye görede 9+4 . sizde belirtiler devam ediyormu yoksa azalddımı sizindee
teşekkürler canım o gün kontrolüm vardı tam yarım saat varken kanamam oldu belki az olacaktı ama ben örünce o kadar korktum ve kastım ki kendimi iki defa daha gekdiğini hissettim alllahtan eşimin halaları vardı yanımda sağolsunlar çok yardımcı oldular
hemen yakınındaydık zaten muayenehanenin apar topar gittik dr ultrasonla baktı ve kalbi atıyor anlatamam o mutluluğumu kasıklarında ağrı var mı diye sordu yok dedim bi antibiyotik vereyim dedi zararı olmıcak bebeğe dedi sonra vajinal muayene etmek istedi ancak ban o kadar korktum ki o an bişey olcak diye sandalyenin tepesine çıkacaktım nerdeyse hwer neyse uzun hikaye sınra akıntımı görünce suyu nu geliyor acaba dedi rahat baktırmadın gözlem altına alıam dedi bu gece takip et kanamanı yarın sabah dediğim gibiyse ultrasonda anlaşılır dedi o gece sabah olmadı çok az oldu kanamam sonra ultrasonla bakınca aynı dünkü gibi durum dedi azalma yok dedi büyük ultrasona gönderdi ordaki dr da herşey normal dadi 4 gün yatırdı çok şükür kanamam olmadı o süre zarfında sonra evde yat dedi 10 gün sadece wc izni verdi 10 gün çoktan bitti bende terasa çıktım sağolsun kayınpederim yatak yaptı uzanıyorum orda ara sıra gezeliyorum buralarda yemeği de sağolsun kayınvalidem yapıyor tersta yiyoruz işte böyle arkadaşım
anam ne yazmışımşimdi iyiyim bi şikayetim yok arada midem bulanıyor istifar ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?