Kızlar kaç kiloyla hamile kaldınız
kızlar en zayıf hamile kalan benim :))39 kiloyla hamile kaldım bugün 9+1 im 41 kiloyum...
slm kızlar bende sizler gibi şubat annesi olacağım inşallah... bu benm 2. hamileliğim diğerini şubat ayında 8 haftalıkken kaybettim. bu yüzden korkularım takıntılarım çok fazla sanırım. 2 gündür göğüslerimdeki acı azaldı kokulara karşı hassasiyetim bitti.. istediğimi rahatlıkla yer oldum. bu yüzden korkuyorum. lütfen benden büyük haftalardaki arkadaşlar sizlerinde belirtilerinde azalma oldumu cvp verin bana..biz şu an sata göre 9+2 usg ye görede 9+4 . sizde belirtiler devam ediyormu yoksa azalddımı sizindee
10 haftalık olduk bugün.50 kilo ile hamile kalmıştım şu an 55 kiloyum
oo maşallah..aramızda 1 gün var ben 55 le kalmıştım hala 55 im yaa ben niye alamıyorum acaba, normal şekliyle yemeğimi filan da yiyorum ama!
Arkadaşlar,gece uykudan karnı guruldayarak uyanıp bişey yemezse sabaha kadar uyuyamayan varmı yaa
cnm benım sabahları oluyo öle cunku cok uyuyorumm galıbaa 11 den asyaya kalkamıyorumm oyuzdende acıkıyorum kalkdımda akrım gururldamıs oluyo yanıı
Arkadaşlar,gece uykudan karnı guruldayarak uyanıp bişey yemezse sabaha kadar uyuyamayan varmı yaa
herkese günaydın
kızlar 16 gündür yoktum kanamam artıncaq acil yıllık izne ayrıldım çok şükür şimdi iyiyim özledim sizleri ve sayfamızı.Umarım herkes çok iyidir.
ay bennnnnn ölüyorum sanki birisi midemi çimdikliyor nasıl kalkacağımı şaşırıyorum
Ben mutlaka uyanıyorum yemedende uyuyamıyorum...Arada bulantılarım oluyo ama çok fazla değil o yüzden iştah yerinde maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?