mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

ben de 10 artı 4 üm 2 gündür bulantım yok ama iştahım feci arttı korkuyorum keske bulanmaya devam mı etseydi acaba :) göğüslerim hiç acımıyor 1 haftadır 1.5 kilo almışım normaldir sanırım

10 haftalık olduk bugün.50 kilo ile hamile kalmıştım şu an 55 kiloyum

Bende 59 la hamile kaldım.. 56-57 ye kadar düştüm..Şimdi biraz yükselmeye başlıyofum..58 falan oldum..

Kilo almadım ama göbüşüm şiş..

günaydın kızlar bana yeniden bi çizelge hazırlayabilirmisiniz digerınde kalan gün sayısı yanlıs görünüyoduda. son adet tarihim 4 mayıs adıda umut olsun. şimdiden teşekürler.

oo maşallah.. aramızda 1 gün var ben 55 le kalmıştım hala 55 im yaa ben niye alamıyorum acaba, normal şekliyle yemeğimi filan da yiyorum ama!

Evet canım 1 gün varmış aramızda.herhafta düzenli 1 kg alıyorum son bi kaç gündür iştahsızım aslında ama böle giderse çook fazla kilo alıcam :18:

cnm benım sabahları oluyo öle cunku cok uyuyorumm galıbaa 11 den asyaya kalkamıyorumm oyuzdende acıkıyorum kalkdımda akrım gururldamıs oluyo yanıı

Ben gece uyanırsam sabahı zor yapıyorum,bende tam tersi uyku olmadı,çok az uyuyorum..şimdi bol bol uyuyım bebiş olunca zaten uyuyamıycam ditodum malesef tadını çıkaramadım

Arkadaşlar,gece uykudan karnı guruldayarak uyanıp bişey yemezse sabaha kadar uyuyamayan varmı yaa

Ben mutlaka uyanıyorum yemedende uyuyamıyorum...Arada bulantılarım oluyo ama çok fazla değil o yüzden iştah yerinde maşallah

herkese günaydın

kızlar 16 gündür yoktum kanamam artıncaq acil yıllık izne ayrıldım çok şükür şimdi iyiyim özledim sizleri ve sayfamızı.Umarım herkes çok iyidir.

günaydın arkadaşlar bende sizin gibi şubat annesi olacağım inşallah.kızlar benimde 10 haftam bitti.şimdiye kadar hiç kilo almadım.tam tersine 3 kilo verdim sizce bu normalmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…