benımde gorunmedı korkmayın gec yumurtlama olmustur dedi doktor...
ya kızlar benim en son adet tarihim 27 nisan bu 27 maysta olmam gerekirdi4 gün geçti idrar testi negatif çıktı kan testi yapmalımıyım yoka bebiş yokmu boşamı uğraşıyorum
arkadaslar ben de doktor arıyorum.hamılelıgımın ılk ayında bir iki doktor denıcem.hangisini seversem.ikinci hamılelıgım oldugu ıcın endıselerım daha az.ssk gecen bır hastane arıyorum.olmazsa umranıye de Tugba Hanım var ona gıdıcem.ozel muahanesı var. 1 mayıs son adet gunum ve 1 hazıran da testte cift cizgi gordum :) ınsallah 18 haziranda kalp atıslarını gorurrum inşallah.sayfamız bebeklerle dolup tassın.
umarim duymak istedigin cevabi alirsin bence kan tahliline basvur cunku dusunsene ben 23 mayista doktora gittim idrar testi yapti cocuk yoktu 27 mayista kan tahlili yaptim baktimki hamileyim belki yumurtlaman gecikmistir felan bin bir turlu sekli var ins hamissindir cvb bekliyorum merak ettim=) =)
günaydın kızlar
gittim doktora gördük kesemizi çok şükür...
2 hafta sonra kalbini görmeye gideceğiz inşallah :)))
hoşbulduk
benim duygularım biraz karışık , benimki planlı bir hamilelik değildi ,
aranızda benim gibi hisseden var mı:80:
bana destek olun
günaydın kızlar
gittim doktora gördük kesemizi çok şükür...
2 hafta sonra kalbini görmeye gideceğiz inşallah :)))
İnsallah saglıklı olur deryainci. Allah kimseye bebek acısı vermesin..
bende bugün aile hekimine uğradım. idrar testi pozitif dedim. yarın için bir sürü test verdi. sabah gidip kan vericem. hemşireyle konuştum, özel doktora gitsem ne gibi fark olur dedim.o da aynı testleri verir burda sadece ultrason yok dedi. yani ultrasonda görme vakti gelince gidicem doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?