MAŞALLAH SÜPHANALLAH BEBİŞİNE :)
oh şansa bak aynı evde kaldığımız halde benim kaynana da gezmede
ilgilenmiyor mu?
sözde çok ilgili de icraata gelince öyle değil.. ama neyse bu günün yarını da var!!
enide ekle ama komsummmbende ekliyorummmmm adaşızzz
hey ne oluyor? ne ekleşip duruyorsunuz??
evet evet evetbende ekliyorummmmm adaşızzz
sözde çok ilgili de icraata gelince öyle değil.. ama neyse bu günün yarını da var!!
:) hiç anlamıyorum bu tür kadınları. tam kaynana yani. dışardan bakınca süper ilgili, ama iş hakıkaten ılgılenmeye gelınce fıs dıyorsun :)
enide ekle ama komsummm
sende gelllll
kızlar benim iş yerinde facebook girişi engelli. offff. sakın gitmeyin. z:2: zaten sizinle geçiyor tüm günüm
komşuuu ekledim ama neden kendi facebok un değil
AH BİR ANLASAM!:) hiç anlamıyorum bu tür kadınları. tam kaynana yani. dışardan bakınca süper ilgili, ama iş hakıkaten ılgılenmeye gelınce fıs dıyorsun :)
enide ekle ama komsummm
sende gelllll
ZUHAL DEN DAVET GELMİŞSE KABUL EDİN :)) YALNIZ BEN TELDEN GİRİYORUM İŞTE YASAK FACE
Yok yok burayıda takip ediyoruz sen gene ekle akşamları konuşuruz ayy facebook çok eğlenceli olud gel mutlakakızlar benim iş yerinde facebook girişi engelli. offff. sakın gitmeyin. z:2: zaten sizinle geçiyor tüm günüm
ultrasona da girdim. ensesi 2 mm. gayet normal dedi. 3mm.den sonrası tehlikeliymiş zaten. dün bebişimi doya doya gördüm. uyuyordu ama doktorum uyandırdı:)
hey ne oluyor? ne ekleşip duruyorsunuz??
Yok yok burayıda takip ediyoruz sen gene ekle akşamları konuşuruz ayy facebook çok eğlenceli olud gel mutlaka
AH BİR ANLASAM!
ZUHAL DEN DAVET GELMİŞSE KABUL EDİN :)) YALNIZ BEN TELDEN GİRİYORUM İŞTE YASAK FACE
ekledim canım seni
Maşallah canım...
bakalım bizim testte pazartesi açıklanacak senin gibi dün yaptırdım bende...
heyecanla bekliyoruz bebişimizi,
cinsiyetle ilgili bilgi verdi mi doktorun canım.. son sorum gün boyu rahatsız etmem seni artık.. ben 13 hafta 3 günlük hamişim...
sağol canım benim. Evde internetim yokama burayı da takip edecekmişsiniz sorun yok öyleyse. Valla dayanamam giderseniz
evet ya kimse burdan ayrılmasın alıştım size sürekli açık sayfa bekliyorum birşeyle ryazın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?