mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

ben sadece süt içebiliyorum yemek yemekten kısıyorum kilom çok fazla 65 kg daha hamileliğin başı sonunda artık 90 olurum diye düşünüyorum çok zor ve zevkli bir süreç ya

ben sadece süt içebiliyorum yemek yemekten kısıyorum kilom çok fazla 65 kg daha hamileliğin başı sonunda artık 90 olurum diye düşünüyorum çok zor ve zevkli bir süreç ya

Bence kısmayınn..Hamilesiniz cünkü..Sadece ekmeği , hamur işini ve makarna , pilav türlerini kesin bana kalırsa..
Zaten yemeniz gereken yiyecekler size kilo aldırmayacaktır..Meyve sebze kilo yapmaz ki..

Hayırlı olsun senin de canım inş hamileliğimizin sonuna kadar hatta bebeklerimiz doğunca da iletişime devam ederiz :) bende ymek konusunda 10 gün tuttum kendimi dün küçük bir şişe gazoz içtim walla..birde evde et yapmak zor geliyor diye dışarda döner fln yiyorum zararlı mıdır acaba?akşamları 1 bardak süt,2 günde 1 sabahları yumurta,öğlen yiyecek şey bulamıyorum malesef.ancak anneme gidersem onda yiyorum (

Bence kısmayınn..Hamilesiniz cünkü..Sadece ekmeği , hamur işini ve makarna , pilav türlerini kesin bana kalırsa..
Zaten yemeniz gereken yiyecekler size kilo aldırmayacaktır..Meyve sebze kilo yapmaz ki..

haklısın ama iradem biraz yemeğe karşı zayıf özelliklede zararlı şeylere karşı bebeğimle birlikte bunları işallah neyeceğiz.

Hayırlı olsun senin de canım inş hamileliğimizin sonuna kadar hatta bebeklerimiz doğunca da iletişime devam ederiz :) bende ymek konusunda 10 gün tuttum kendimi dün küçük bir şişe gazoz içtim walla..birde evde et yapmak zor geliyor diye dışarda döner fln yiyorum zararlı mıdır acaba?akşamları 1 bardak süt,2 günde 1 sabahları yumurta,öğlen yiyecek şey sebze vs..bulamıyorum malesef.ancak anneme gidersem onda yiyorum (

kızlar sonunda resimleri yükleyebildim
işte benim 5+ 3 kesem :))))

Eklentiler

• $2011-06-05 14.50.25.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 29
  • $2011-06-05 14.50.42.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 25
biraz once kalktim ve mesajlarinizi okudum. ne guzel bazilariniz keseyi gormus hatta kalp atisini duyaniniz bile var. Allah bizede nasip etsin insallah. malesef burda doktora oole keyfince gidilemiyor. testte yapilamiyor. doktorun testi istemesi lazim. dolayisiyla elim kolum bagli randevu gunumu bekliyorum. daha 1 hafta var.
bu sabah kotu bir ruyayla uyandim insallah tersi cikar. kanamam baslamisti ruyamda heryer kan olmustu cok korktum. daha once dusuklerim oldugu icin dahada cok korktum. sonra uyudum bu defada ruyamda eksi bisey yedigimi gordum acaip midem bulandi. sacma sapan seyler.
benim sabahlari cok istahim yok o yuzden cok iyi yemiyorum ama sutumu icip 2 adet yumurtami mutlaka yiyorum. yedigim ictigim herseyin organik olmasina dikkat ediyorum. bide yumurtalarda DHA denilen omega 3 var ozel yumurtalar onlardan aliyorum. ayrica gunde 2 tablet balik yagi aliyorum vitaminlerimle beraber. bebegin beyin ve kalp gelisimi icin cok onemliymis. dun aksam kurufasulye ve pilav yedim bide salata. kuru fasulye cok proteinli oldugu icin cok faydali.

su icmemiz cok onemli. gunde 3 litre su icmemiz lazim ve meyve suyu suyun yerini tutmuyormus onu sormustum. yaz aylarinda 4 litreye cikarilabilir. bide her bardaginiza taze limon SIKARSANIZ idrar yollari enfeksiyonu kapmazsiniz. hamilelikte cok rastlanir ve dusuk yada erken doguma neden olur. hem suya limon katinca icimide kolaylasiyor. ayrica su icerseniz hamileligin diger etkileride azalir. bas donmesi mide bulanmasi bas agrisi gibi. ben cok su icmeyen biriydim ama alsitirdim kendimi simdi 3 bucuk litre iciyorum duzenli olarak.

tabi canım ben de doktorumun tavsiyesiyle başladım. yoksa cesaret edemem:18: benim kullandığım da sadece folik asit değil içinde vitaminler de var...

arkadaşlar 15 dk önce sütaşın meyveli yoğurdunu yedim bilmeden patlayan şekerli olandan almışım.yedim şimdi miden yandı bir zararı varmıdır bileniniz var mı?

tavsiyelerin için teşekkürler canım. gerçekten cok onemli hamilelikte beslenme geçen gün bir arkadaşımla konusuyorum 2 cocugu var. o da ilk bebeğinde cok güzel beslenmiş ve ilk çocuğu cok rahatsızlanmıyormuş ama ikinci gebelikte beslenmesine cok dikkat etmemiş ve cok rahat hastalanan bi çocuk dedi

evet beslenme çok önemli

TÜM ARKADAŞLARIMA SESLENİYORUM
LÜTFEN SEMİZ OTU VE CEVİZ YİYELİM BEBEKLERİMİZİN BEYNİ GELİŞİYOR BU AY
ARTI PEKMEZİMİZİ DE İHMAL ETMEYELİM EN AZ 2 YEMEK KAŞIĞI GÜNDE ÖZELLİKLE ÜZÜM PEKMEZİ
ÇOK ÖNEMLİ

Ben her sabah kalktıgımda 1 tatlı kasıgı cam balı yiyorum ac karnına

kızlar ben süt hiç içemiyorum onun yerine arada yoğury yiyorum aslında beyaz peynir ve yoğurt cok yerdim ama hamile kaldığımdan beri hiç yiyesim gelmiyo tiksindin sanırım ne yapmam lazım kalsiyum açısından

canım ne kolay söylüyorsun diyebilirsin ama

tiksindim kelimesini sözlüğünden çıkar hamlieyim ondan midem bulanıyor deme.şimdi aklına gelen herşeyi hamileliğe bağlıycaksın ama unutmaya çalış .
unutma bebeğinin tüm vitaminlere ihtiyacı var bak benim oğlum 5,5 yaşında ama 8 yaş giyiyor dr hayret ediyor nasıl bakıyorsunuz diye gerçi ananesi bakıyor ama ben de karnımda çok iyi baktım.
inş 2.de öyle olacak

tabiki öyle zaten zorluyorum kendimi yiyebilmek için.demek istediğim hamilelikten önce beyaz peyniri çok severdim yoğrt da cok yerdim her yemeğin yanında bi kase yoğurt tüketirdim şimdi canım istemiyo ama yinede zorla yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…