mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Devlet hastanesindeli doktor dusuk tehlikesi var dedi veProgestan verdi bana ben de korktum ve o gun basladım ilaca ve ertesi gunu ozel hastaneye gittim. Doktor keseyi gordu. Dusuk tehlikesi falan var mı dedim oyle bisey yok suan dedi. Baska doktor bana bu ilacı vermisti dedim. Basladın mı dedi evet basladım dedim o zaman devam et 3 ay boyunca dedi. Devşet hastanesindeki doktor keseyi goremed, ve hemen dusuk dedi. Ozel hastanede bariz belliydi kese ben bile gordum

Doktora gitmeden once bizim de oynasmamız vardı gitmeden 1 gun once yapmıstık hatta :26: Hic kanamam falan olmadı Allah'ıma sukur. Ama sadece kasıgıma agrı giriyor iliskiden sonra benim sanki adet olucakmısım gibi acı cekiyorum.

slm arkadaşlar. bugün tam 6 haftalık hamileyim. ve 2 saat sonra doktorda olucaz. gebelik kesesini görebilir değil mi? çok endişeliyim. geçen gün aradığımda cuma günü bakalım keseye demişti.

slm arkadaşlar. bugün tam 6 haftalık hamileyim. ve 2 saat sonra doktorda olucaz. gebelik kesesini görebilir değil mi? çok endişeliyim. geçen gün aradığımda cuma günü bakalım keseye demişti.

Gorunur canım kesen =) Endiselenme ve sıkıntı stres yapma hamileligine de yansıyor bunu sakın unutma..

Bana da doktor 15 gün yasak koydu ama tehlike için olduğunu sanmıyorum....
önlem bunlar tam yerleşme aşamasında sarsılmasın yavrucuk die düşünüyorum

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin... çin takvimiyle ilgili bi bilgim yok ama ben bişey sormak istiyorum sana canım beta hcg 10 mayısta 0 çıkmış ya kan tahlilini tekrar ne zaman yaptırdığında hamileliğini öğrendin?????

kızzlaarrrrrr 3 makinedenn sonaa vajinall ultrasondaa kesesinii gördümm cikomunnn.. hemm kücükde deeldii yanii.. 11.9 mm 5+2 cıktıı minnak kusumm ... bebegi görmek içinn 20 gün sonraya randevu verdiiiii

kızzlaarrrrrr 3 makinedenn sonaa vajinall ultrasondaa kesesinii gördümm cikomunnn.. hemm kücükde deeldii yanii.. 11.9 mm 5+2 cıktıı minnak kusumm ... bebegi görmek içinn 20 gün sonraya randevu verdiiiii

Gozun aydın canım. Ama niye karından gorulmedi kese 11.9 mm ise benim 10.6 idi ve cok net gorunuyor.

Gozun aydın canım. Ama niye karından gorulmedi kese 11.9 mm ise benim 10.6 idi ve cok net gorunuyor.

valla 2 ayrıı makinede baktılarr görünmediii.. uterusunn geriye dogrumuymuss arkayaa dogru muymuss öel bişi dedii.. normall ultrasonn oraya kadar göremiomusss... bakk ekliyorummm

KEse cok net belli oluyor. Hadi insallah bebislerimizi de gormek nasip olur.

evet cnmm cok nett ekrandaa göüncee sasırdımmm bendee bu kadarr büyük niee görünmüo normalde diee:90::90: saglıklı saglıklıı dogsunlarr insallahh bebeklerimizin fotograflarınıı koyalım burayaa... ikizdee deilmişş böleliklee anladıkkk:97::97:

Ben de cok sasırdım kese cok net gorunuyordu bende de doktor hemen gosterdi bana. İnsallah saglıkla alırız kucagımıza. Ben her doktora gidip foto cekisimde koyucam buraya merak etme. Evet ikiz degilmis :26:

canım kusura bakma ama görümcene gıcık oldum sen kendin nasıl istiyorsan öle yap.bu ne ya ne çok karışmış.

kızlar bişe soracağım.kese göründükten ne kadar sonra veya kaçıncı haftada bebeği net görebiliyoruz ultrasonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…