Merhaba benim 2. gebeliğim bu. Birincide yaklaşık 2-3hafta bana da ilişki yok demişti doktor.İçerde kanlanma var demişti ama kanamam falan olmamıştı. Progestan diye bir hap vermişti sonra 2 -3 hafta sonra normal hayatına dönebilirsin demişti. Kanlanman olsa muhtemelen söylerdi,tedbir olsun diye demiş olabilir,sen doktorunu dinle,rahat ol.İlaç milaç vermediğine göre düşük tehlikesi yoktur bence,tedbirdir tedbirr
canım şansıma doktorum çok iyi ve ultrason çeken ayrı ve özele renkli ultrasona da gittim ordaki doktorda ayrı değerlerim yüksek çıkıp kesenin görünmemesi sorundu 10 gün önce kan değerim 3000ken gözükmesi gereken kese pzt 15000 de renklide gözükmedi dışgebelik korkuttu doktorumu ve tekrar renkliye girdim 1buçuk ayda pişti fasulyem ama busefer çok küçük olsada gözüktü devlet doktorları bi sorun olmadıkça alttan bakmıyor ama yine gözükmese alttan bakılıp dış gebelik tanısı konulacak diye çok korkmuştum ama şükür gözüktü bundan sonrası kısmet
dünyamcım doktor lar önlem olarak ilişkiyi yasaklıyor bizde kocam yıllık izinde olduğu halde uzak duruyoruz ki aile hekimim de yasakladı riskli diyor bi gün azcık oynaştık kahve bi akıntı geldi sarsılıyor sanırım sonradan yerleşince izin veriyorlar kocişin de katlanıversin bu sağlık olayıda olabilirdi bukadarda azgın olmasınlar canımgerçi bizim hormonlarda tavan yapıyo ama
slm arkadaşlar. bugün tam 6 haftalık hamileyim. ve 2 saat sonra doktorda olucaz. gebelik kesesini görebilir değil mi? çok endişeliyim. geçen gün aradığımda cuma günü bakalım keseye demişti.
Bana da doktor 15 gün yasak koydu ama tehlike için olduğunu sanmıyorum....
önlem bunlar tam yerleşme aşamasında sarsılmasın yavrucuk die düşünüyorum
Peki birlikte oldunuz mu yasaktan sonra esinle?
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin... çin takvimiyle ilgili bi bilgim yok ama ben bişey sormak istiyorum sana canım beta hcg 10 mayısta 0 çıkmış ya kan tahlilini tekrar ne zaman yaptırdığında hamileliğini öğrendin?????günaydın arkadaşlar
ben rabbim ne layık görürse onu versin dedim ve hiç cinsiyet belirleme olayına girmedim bir oğlum var bakalım ikinci ne olacak hayırlısıyla
Amaaa şimdiden sonra heralde çin takvimine baksam bişey olmaz dedim ve baktım ama hesaplayamadım
çünkü SAT 13 nisan ama 10 mayısta kan testi 0 çıktı tahminen yumurtlamam geç oldu peki şimdi ben mayısta hamile kalmışl olcam değil mi yardımcı olabilecek kimse var mı
takvime göre acaba cinsiyeti nedir.
hehehe doktora gitmeden 2 gün önce olmuştuk:26::26:
ama söleyemedim doktora çok şükür bişi de olmadı
kızzlaarrrrrr 3 makinedenn sonaa vajinall ultrasondaa kesesinii gördümm cikomunnn.. hemm kücükde deeldii yanii.. 11.9 mm5+2 cıktıı minnak kusumm ... bebegi görmek içinn 20 gün sonraya randevu verdiiiii
valla 2 ayrıı makinede baktılarr görünmediii.. uterusunn geriye dogrumuymuss arkayaa dogru muymuss öel bişi dedii.. normall ultrasonn oraya kadar göremiomusss... bakk ekliyorummm
Eki Görüntüle 207937
KEse cok net belli oluyor. Hadi insallah bebislerimizi de gormek nasip olur.
evet cnmm cok nett ekrandaa göüncee sasırdımmm bendeebu kadarr büyük niee görünmüo normalde diee:90::90: saglıklı saglıklıı dogsunlarr insallahh bebeklerimizin fotograflarınıı koyalım burayaa... ikizdee deilmişş böleliklee anladıkkk:97::97:
canım kusura bakma ama görümcene gıcık oldumcnmm napıosunnnn... yaa sana bişii sorcammm.. bana doktorr gecenn crsambaa 10 gün sonra gell demiştiii.. bugün 9 gün oluoo.. randevu aldım aamma görümcemm gitme deip duruooo... bekle bi 10 gün 20 günn bişi olmasss..3 ayy hamile sayılmassın dünyanınn bin türlüü hali varr kapırma bölee.. gitme bugünn cok gereksizz dedii.. 9 ayı bitiremessin böle dedii.. ultrasona girip durmakk ii bişi deil dedii.. doktor da ondan kızıo sonra acele ediosun die dedii.. gitmiyim mii senceee.. amaa v-cok merak ediyorum :44::44::44: esim gelemicek bugünn o olmadan da gitmee alısmasın dedii.. napimm ben yaa hevesim kırıldııı.. doktoraa erkenn geldinn dersee ölürüm sinirdennn
2 mayıs cnm:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?