mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Arkadaşlar bazen doktorlar moralimizi bozuyorlar..Bazı doktorlar hemen herşeyin en kötüsünü söylüyolar..

Güvenmeyin ve başka doktora gidin bence..Ben adetim 15 gün geçtikten sonra gittim..doktor bana 6haftalık olması gerekir dedi..Keseyi de gördü ama cok küçük gözüküyo dedi..3-4 haftalık gibi dedi..
Hatta bu kese bile olmayabilir dedi..Tabi bende moral sıfır...

2 hafta sonra başka hastaneye gittim..Maşallah Kalp atışlarını bile duyduk.. Herşey yolunda dedi doktor..7+1 günlük dedi..Yani o doktora gittiğimde bebek 5 haftalıkmış ama tabi gıcık doktor anlayamadı sinir etti beni..

Şimdi gidip o doktoru yolasım varrr..

kızlar sabah aile hekimine gittim kayıt yaptırmak için hamileliğin takibini yapmaları gerekiyomuş.oradaki doktor kafamı karıştırdı.ben decavit diye bi multi vitamin kullanıyorum ama bunun yanında folik asitte alman gerekiyo dedi aile hekimi.vitaminin içindede gebelikteki folik asit ihtiyacını % 120 karşılar diyo.siz ne kullanıosunuz

slm arkadaşlar bende dün gittim 5 haftalıkmış daha kalp atışları yok dedi bir hafta sonra olur dedi.benm riskli gebelik olduğu için karşıda bir akrabam var dr ona gitmeyi düşünüyorum ama bakırköyde nasıl gideceğim onu düşünüyorum bayağı uzak

Ben folic plus içiyorum..Doktor başka birşeye gerek yok dedi..
Bence her hamilenin folic asit kullanması lazım..Çünkü o hamilelikte alınması gereken bir vitamin ve normal yoldan alamıyoruz..

kızzlaarrrrrr 3 makinedenn sonaa vajinall ultrasondaa kesesinii gördümm cikomunnn.. hemm kücükde deeldii yanii.. 11.9 mm 5+2 cıktıı minnak kusumm ... bebegi görmek içinn 20 gün sonraya randevu verdiiiii

gözün aydın canım darısı başıma inşallah

cnm ben de elevit kullanıyorum. hem folik asit hem de vitaminleri içeriyor

Ben folic plus içiyorum..Doktor başka birşeye gerek yok dedi..
Bence her hamilenin folic asit kullanması lazım..Çünkü o hamilelikte alınması gereken bir vitamin ve normal yoldan alamıyoruz..

bu kullandığım multivitaminin içinde folik asitte var zaten ve 1 tablette ihtiyacı karşılama oranı yeterli görünüyor ama içime kurt düştü işte

canım aile hekiminin bıranşı kadın doğum olmuyo asıl o doktorunu dinle boşver bende elevit ve folic plus kullanıyorum günde 3tane içilecek yazıyo doktor da 3tane iç dedi aile hekimi 1tane içeceksin aniden olunca 3demiştir dedi :26:
ama aile hekimine kayıt aşılar ve bebiş doğunca onun aşılarının takibi için lazım hem onlarda tansiyon kan ölçümü yapıyor iyi oluyor
ayrıca moral bozmada üstlerine yok ben kiloluyum ve yaşım var riskli gebelik diyip duruyor aman tansiyonum kalp atışım düzgün çıkıncada gık yok apt benden yaşlı ve kilolu bayan var nasıl sağlıklı gebelik geçiriyor hastalığım yok düşüğüm yok miyomum yok yaşarsa Allahtan napayım dedim bende ozaman yok bil sigara içme diyo buyaşıma kadar kullanmadım hamile kalınca içcem sanki

Son düzenleme:
merhaba kızlar.ben de mayıs ayında hamile kalmışım.dün sabah evde test yaptım pozitif çıkınca öğleden sonra doktora gittim.karından ultrasonla baktı keseyi gördük.5 haftalık hamileyim.2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi.rabbmim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.şubatta doğururuz hep beraber

kızlar bu arada kasık ağrılarınız var mı.benim göğüslerim sızlıyor.dokunmasam bile ağrıyor.bel ve kasık ağrım var bi de işte.sizde?

kızlarr keseciğimi gördümmm çok minik daha (5+2 haftalık )o kadar mutluyum ki.6mm 2 hafta sonra bebeğimle tanışıcam inş kalp atışlarını da duyarız .darısı diğer göremeyenlere çünkü çok güzel bi duygu kendisini görünce ne olucak bilemiyorum

Son düzenleme:

hayırlı olsunnn cnmmmmm insallahh kendilerinidee görrüzz benimkii 11.9 mm ama bana 20 günn sonraa dedii:44::44::44: benimkidee 5+2 cıktıı.. nie ebatlarr farklıı.. aynıı olması gerekmio mu yoksaa hepsi farklı mı oluoo??:44::44::44::44: her evee laptopp gibi bi doktorr verselerr her aklımızaa gelenii sorsakkk

Gozun aydın canım.

tebrik ederim canım bende perşembe günü gördüm kesemi ve embriyoyu.5+4 olması gerekio aslında ama ultrasonda 5+1 göründü.kesemizde 10.56 mm çıktı

canım bu 5+2 .sat 2 mayısa göre .aksi bi durum yok.sağlıklı bi gebesin dış gebelik faktörü ortadan tamamen kalktı dedi.2 hafta sonraya bebeği ve kalp atışlarını görmeye randevu verdi.geçtiğimiz pzt görünmemişti zaten.ayrıca karından baktı ultrasonla

Son düzenleme:
kızlar sizin lekelenmeniz oldumu imptasyon kanaması? ya ben kaç gündür öyle bişi yaşıyorum ama emin olamadım hiç ...

merhaba kızlar. bende gecen hafta çarşamba girdim ultrasona.perşembe gününe randevu aldım dr dan acaba perşembe günü bebeğimi ve kalp atışlarımı duyabilirmiyim.bu arada sat 22 nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…