kızlar sabah aile hekimine gittim kayıt yaptırmak için hamileliğin takibini yapmaları gerekiyomuş.oradaki doktor kafamı karıştırdı.ben decavit diye bi multi vitamin kullanıyorum ama bunun yanında folik asitte alman gerekiyo dedi aile hekimi.vitaminin içindede gebelikteki folik asit ihtiyacını % 120 karşılar diyo.siz ne kullanıosunuz
kızzlaarrrrrr 3 makinedenn sonaa vajinall ultrasondaa kesesinii gördümm cikomunnn.. hemm kücükde deeldii yanii.. 11.9 mm5+2 cıktıı minnak kusumm ... bebegi görmek içinn 20 gün sonraya randevu verdiiiii
kızlar sabah aile hekimine gittim kayıt yaptırmak için hamileliğin takibini yapmaları gerekiyomuş.oradaki doktor kafamı karıştırdı.ben decavit diye bi multi vitamin kullanıyorum ama bunun yanında folik asitte alman gerekiyo dedi aile hekimi.vitaminin içindede gebelikteki folik asit ihtiyacını % 120 karşılar diyo.siz ne kullanıosunuz
Ben folic plus içiyorum..Doktor başka birşeye gerek yok dedi..
Bence her hamilenin folic asit kullanması lazım..Çünkü o hamilelikte alınması gereken bir vitamin ve normal yoldan alamıyoruz..
cnm ben de elevit kullanıyorum. hem folik asit hem de vitaminleri içeriyor
kızlarr keseciğimi gördümmm çok minik daha (5+2 haftalık )o kadar mutluyum ki.6mm 2 hafta sonra bebeğimle tanışıcam inş kalp atışlarını da duyarız .darısı diğer göremeyenlere çünkü çok güzel bi duygu kendisini görünce ne olucak bilemiyorum
kızlarr keseciğimi gördümmm çok minik daha (5+2 haftalık )o kadar mutluyum ki.6mm 2 hafta sonra bebeğimle tanışıcam inş kalp atışlarını da duyarız .darısı diğer göremeyenlere çünkü çok güzel bi duygu kendisini görünce ne olucak bilemiyorum
canım bu 5+2 .sat 2 mayısa göre .aksi bi durum yok.sağlıklı bi gebesin dış gebelik faktörü ortadan tamamen kalktı dedi.2 hafta sonraya bebeği ve kalp atışlarını görmeye randevu verdi.geçtiğimiz pzt görünmemişti zaten.ayrıca karından baktı ultrasonlahayırlı olsunnn cnmmmmm insallahh kendilerinidee görrüzzbenimkii 11.9 mm ama bana 20 günn sonraa dedii:44::44::44: benimkidee 5+2 cıktıı.. nie ebatlarr farklıı.. aynıı olması gerekmio mu yoksaa hepsi farklı mı oluoo??:44::44::44::44: her evee laptopp gibi bi doktorr verselerr her aklımızaa gelenii sorsakkk
cnm ben de elevit kullanıyorum. hem folik asit hem de vitaminleri içeriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?