mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

merhaba kızlar. bende gecen hafta çarşamba girdim ultrasona.perşembe gününe randevu aldım dr dan acaba perşembe günü bebeğimi ve kalp atışlarımı duyabilirmiyim.bu arada sat 22 nisan

inş duyrasın canım son satına 7 gün ekle 3 ay geriye git doğum yapacağın tarih ortaya çıkar tabi bi kaçgün oynar 29 ocak gibi senin...ama şubata kadarda gelebilir belli olmaz..

evet cnm bebişler sürprizlerde yapabiliyo bazen ama öyle gözüküyo doğum tarihi 29 ocak. aslında zamanda gecmek bilmiyo bir an önce kucağıma almak istiyorum sabırsız bi anne olacağım heralde..

hamilelik çok güzel bi duygu,doyasıya yaşanması gerekir diye düşünüyorum.ya karnımız ne zaman belli olacak.hemen bırtlasa

benimde satt 2 myıss onu diorum işteeee.. banaa nie 20 günn dedii.. bendee 15 gün sonraa gideimmm.. özel dohturrda deil kii buu randevuları dolu olsunnn.. bende mii gariplik varrr.. :44::44::44: yadaa benimki karındann görünmedi die mii böle olduu:44::44::44:

benimde eskisine oranla şişti karnım ama bence bu hamilelikten değil çok yiyorum ve midem yediklerimi artık hazmetmiyo

benimde eskisine oranla şişti karnım ama bence bu hamilelikten değil çok yiyorum ve midem yediklerimi artık hazmetmiyo

cok mu yiyiyorumm diorum bendee amaa normlall 3 ögün yiyorum zıbıtmadann.. barizz altı sissti yanii eski göbeimii 2 yee katladıı.. amaa hassasiyett vardı o gecti meselaaa.. bu dönemde siskinlik normall diolar gercii.. bakalımm gecicek mii??

gecer diyolar inşallah gecer ama bu seferde artık bebişlerimiz büyür yani bu hallerimize alışmamaız lazım ayy ne güzel tam hamile gibi hissedicez kendimizi o zaman

merhaba kızlar. bende gecen hafta çarşamba girdim ultrasona.perşembe gününe randevu aldım dr dan acaba perşembe günü bebeğimi ve kalp atışlarımı duyabilirmiyim.bu arada sat 22 nisan

duyarsın tatlım allahın izniyle benim sat 24 nisan dün duydum allaha şükür kalp atısını

Gobegin suan cıkması gazdan dolayı canım.

karın şişmesi bende yemek yedikten sonra zaten sürekli yediğim için çıkıyo.normalde ilk yataktan alktığımda bi şişlik yok ama azcık göbek yaptım o kadar

20 gün çokmuş ben o kadar bekleyemem şimdi bile 1 hafta sonra gideyim diyorum.ben özele gidiyorum daha temiz,güler yüzlüler.

selam kızlar benim sat 2 mayıs ne zaman duyarım ki acep kalp atışlarını?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…