merhaba kızlar. bende gecen hafta çarşamba girdim ultrasona.perşembe gününe randevu aldım dr dan acaba perşembe günü bebeğimi ve kalp atışlarımı duyabilirmiyim.bu arada sat 22 nisan
hamilelik çok güzel bi duygu,doyasıya yaşanması gerekir diye düşünüyorum.ya karnımız ne zaman belli olacak.hemen bırtlasa
canım bu 5+2 .sat 2 mayısa göre .aksi bi durum yok.sağlıklı bi gebesin dış gebelik faktörü ortadan tamamen kalktı dedi.2 hafta sonraya bebeği ve kalp atışlarını görmeye randevu verdi.geçtiğimiz pzt görünmemişti zaten.ayrıca karından baktı ultrasonla
3. ayda belli oluyor diye biliyorum hafif cıkıyor. 2.5 ay sonra kesin belli olur karnımız sanırım =)
hamilelik çok güzel bi duygu,doyasıya yaşanması gerekir diye düşünüyorum.ya karnımız ne zaman belli olacak.hemen bırtlasa
benimde eskisine oranla şişti karnım ama bence bu hamilelikten değil çok yiyorum ve midem yediklerimi artık hazmetmiyo
benimde eskisine oranla şişti karnım ama bence bu hamilelikten değil çok yiyorum ve midem yediklerimi artık hazmetmiyo
merhaba kızlar. bende gecen hafta çarşamba girdim ultrasona.perşembe gününe randevu aldım dr dan acaba perşembe günü bebeğimi ve kalp atışlarımı duyabilirmiyim.bu arada sat 22 nisan
duyarsın tatlım allahın izniyle benim sat 24 nisan dün duydum allaha şükür kalp atısını
cok mu yiyiyorumm diorum bendee amaa normlall 3 ögün yiyorum zıbıtmadann.. barizz altı sissti yanii eski göbeimii 2 yee katladıı.. amaa hassasiyett vardı o gecti meselaaa.. bu dönemde siskinlik normall diolar gercii.. bakalımm gecicek mii??
peki cnm bişe sorucam normal ultrasonla duydun kalp atışlarını yoksa vajinal ultrasonlamı
benimde satt 2 myıss onu diorum işteeee.. banaa nie 20 günn dedii.. bendee 15 gün sonraa gideimmm.. özel dohturrda deil kii buu randevuları dolu olsunnn.. bende mii gariplik varrr.. :44::44::44: yadaa benimki karındann görünmedi die mii böle olduu:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?