selam kızlar benim sat 2 mayıs ne zaman duyarım ki acep kalp atışlarını?????
kızlarr keseciğimi gördümmm çok minik daha (5+2 haftalık )o kadar mutluyum ki.6mm 2 hafta sonra bebeğimle tanışıcam inş kalp atışlarını da duyarız .darısı diğer göremeyenlere çünkü çok güzel bi duygu kendisini görünce ne olucak bilemiyorum
20 gun sonra duyarsın canım =)
karından ultrasonla duydum canım zaten dr um vajinal hiç bakmıyo
20 gün mü canım çok geç değil mi ya??
ecrinn ile aynı sat larınız doktor 20 gun sonra gel demis ona o yuzden soyledim oyle. Benim sat 20 Nisan 20 Haz. da doktora gidicem ben de 15 gun sonra gel demisti bana da bakalım duyucaz mı kalp atıslarını
dünyam seninle aramızda 2 gün var.benimde sat 22 nisan bende perşembe gidicem kontrole kalp atışları için
Yanlıs yazmısım 30 Nisan benim =)
20 gün çokmuş ben o kadar bekleyemem şimdi bile 1 hafta sonra gideyim diyorum.ben özele gidiyorum daha temiz,güler yüzlüler.
kızlar size bişey sormak istiyorum.ben normaldede çok evhamlı bi insanım ama bu hamilelik beni iyice evhamlandırdı.bebeğim sağlıklı olacakmı diye çok endişe ediyorum.ilk bebeğim olacak kısmetse.aklımdan çıkmıyo neredeyse rüyamda bile bazen kabuslar görüyorum.kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama çokta başarılı olsduğum söylenemez.bebeğim sağlıklı olmayacak diye çok korkuyorum.sizde de böyle endişeler var mı?
canım ne zman yaptırdın ultrasonunu?s.a.t kaçtı senin????
selam kızlar benim sat 2 mayıs ne zaman duyarım ki acep kalp atışlarını?????
Slm hanımlar benimde 6 mayıs ben haftaya gideyim diyordum kalp atışını duymak için erken mi daha alttan muayene olmak istemiyorum da.
kızlar size bişey sormak istiyorum.ben normaldede çok evhamlı bi insanım ama bu hamilelik beni iyice evhamlandırdı.bebeğim sağlıklı olacakmı diye çok endişe ediyorum.ilk bebeğim olacak kısmetse.aklımdan çıkmıyo neredeyse rüyamda bile bazen kabuslar görüyorum.kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama çokta başarılı olsduğum söylenemez.bebeğim sağlıklı olmayacak diye çok korkuyorum.sizde de böyle endişeler var mı?
tabiki var hayatımm.. engelli cocukları görüncee hep üzülürr sifaa dilerdimm artık daha cokk diliyorumm daha cok üzülüyorumm.. rabbimm korusunn hepimiziiiiii
ya kızlar ben pazartesi gideceğim benim sat 29 nisandı daha göremedim doktor kese görünmüyor dedi çok tedirginim acaba bu defa görünecek mi ben doktorumuda değiştireceğim çünkü hiç ilgilenmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?