mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

canım ne zman yaptırdın ultrasonunu?s.a.t kaçtı senin????

karından ultrasonla duydum canım zaten dr um vajinal hiç bakmıyo

bazı doktorlar kalp atışını duyamayınca alttan bakıyolarmış öyle duydum onun için sorayım dedim. bir de ultrasonda kaç haftalık ne kadrlık olduğu gözüküyomu yani bilgisayar bunu hesaplıyomu cnm

20 gün mü canım çok geç değil mi ya??

ecrinn ile aynı sat larınız doktor 20 gun sonra gel demis ona o yuzden soyledim oyle. Benim sat 30 Nisan 20 Haz. da doktora gidicem ben de 15 gun sonra gel demisti bana da bakalım duyucaz mı kalp atıslarını

Son düzenleme:
ecrinn ile aynı sat larınız doktor 20 gun sonra gel demis ona o yuzden soyledim oyle. Benim sat 20 Nisan 20 Haz. da doktora gidicem ben de 15 gun sonra gel demisti bana da bakalım duyucaz mı kalp atıslarını

dünyam seninle aramızda 2 gün var.benimde sat 22 nisan bende perşembe gidicem kontrole kalp atışları için

kızlar size bişey sormak istiyorum.ben normaldede çok evhamlı bi insanım ama bu hamilelik beni iyice evhamlandırdı.bebeğim sağlıklı olacakmı diye çok endişe ediyorum.ilk bebeğim olacak kısmetse.aklımdan çıkmıyo neredeyse rüyamda bile bazen kabuslar görüyorum.kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama çokta başarılı olsduğum söylenemez.bebeğim sağlıklı olmayacak diye çok korkuyorum.sizde de böyle endişeler var mı?

Slm hanımlar benimde 6 mayıs ben haftaya gideyim diyordum kalp atışını duymak için erken mi daha alttan muayene olmak istemiyorum da.

20 gün çokmuş ben o kadar bekleyemem şimdi bile 1 hafta sonra gideyim diyorum.ben özele gidiyorum daha temiz,güler yüzlüler.

evet cokkk.. gayett ii göünüoo dedii gününüü takip edioo tamamm amaa 20 gün olmassssenn yine bi atakk yapıpp 15 gün sonraa gideyimmmm.. sonradaa aaa sizz 15 demiştinizz diyeyimm.. tıp merkesinee gidiorum bendee anlasmalıı.. aklımdaa bi hastahane var amaa 3 ayı burda bitireyim diorumm.. aslındaa kadın dünküü gibii ilgili olursaa operatörmüşş mademm onladaa dogumu yapabilirimm hayırlısylaa.. bakalımm bebibikk birascık büyüsündee

tabiki var hayatımm.. engelli cocukları görüncee hep üzülürr sifaa dilerdimm artık daha cokk diliyorumm daha cok üzülüyorumm.. rabbimm korusunn hepimiziiiiii

canım ne zman yaptırdın ultrasonunu?s.a.t kaçtı senin????

benimde 2 mayıs bu forumda 3 kişiyiz demek ki ne güzel.bu sabah gittik doktorumuza abdominal yani karından baktı.kuzucum minicik daha.2 hafta sonra gel bebeği ve kalp atışlarını duyalım dedi.bugün bile görünce çokkk mutlu oldum o zaman nasıl olur bilemiyorum:2: ben 24 haziran giderim tekrar

Son düzenleme:
aselkuzumm, elendill ve benn... 3 ümüzdee 2 mayıs mıııı??? ayno gün dogsalarr ne komik ve hoss olurrrrrr:90::90::90::90::90::90::90::90:

cnm her anne adayında var böyle endişeler sende olduğu gibi bendede var bende cok evhamlıyımsır hatta o kadar sabırsızımki bir an önce bebişimi görüp rahatlamak istiyorum

tabiki var hayatımm.. engelli cocukları görüncee hep üzülürr sifaa dilerdimm artık daha cokk diliyorumm daha cok üzülüyorumm.. rabbimm korusunn hepimiziiiiii

aynen benimde sanki buara gözüme gözüme çarpıyo ve bebeğim için endişeleniyorum.biyandan da teknoloji gelişti bişey varsa kesin görülür diyorum offf anlamadım ben napıcam

ya kızlar ben pazartesi gideceğim benim sat 29 nisandı daha göremedim doktor kese görünmüyor dedi çok tedirginim acaba bu defa görünecek mi ben doktorumuda değiştireceğim çünkü hiç ilgilenmedi

ya kızlar ben pazartesi gideceğim benim sat 29 nisandı daha göremedim doktor kese görünmüyor dedi çok tedirginim acaba bu defa görünecek mi ben doktorumuda değiştireceğim çünkü hiç ilgilenmedi

aslında görünmesi lazım cnm eğer p.tesi de göremezse başka bi doktora gitmeni tavsiye ederim çünkü doktordan doktora cok fark var bazısı göremeyebiliyo tecrübeye kalmış bu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…