ya kızlar ben pazartesi gideceğim benim sat 29 nisandı daha göremedim doktor kese görünmüyor dedi çok tedirginim acaba bu defa görünecek mi ben doktorumuda değiştireceğim çünkü hiç ilgilenmedi
cnm her anne adayında var böyle endişeler sende olduğu gibi bendede var bende cok evhamlıyımsır hatta o kadar sabırsızımki bir an önce bebişimi görüp rahatlamak istiyorum
ben anlamadım doktor kaç haftalık olduğunu bile söylemedi. Bebeğimi merak ediyorum sadece kan tahlilinde hamile olduğum ortaya çıktı beklemek zor
yalnız olmadığıma nasıl sevindim bi bilseniz.sadece ben mi böyleyim diye korkmaya başlamıştım.hatta bebeğim bu düşüncelerimden etkilenecek diye onunla bile konuşuyorum artık.sen anneyi boşver o böyle evhamlı işte diyorum
Keseyi goremediyse baska doktora git benim 30 nisan sat. Benim de devlet hast. doktor goremedi ozele gittim cok net gordu. Ve devletteki dusuk tehlikesi var ve 4 haftalık gorunuyo daha deid özeldeki tehlike falan demedi 5 haftalık dedi.
Sen ne zaman ogrendin kan tahlilinde adetin ne kadar gectiginde ve degerin kac cıkmıstı ?
ben 6.6.2011 de kan tahlili yaptırdım ve ona göre bhcg değerim 2254 çıktı
görünmedi ya dış gebelik olabilir mi
Aklına kotu seyler getirme sakın bebege de yansıyor bu cunku. Dıs gebelik olsa degerin bu kadar yukselmezdi herhalde. P.tesi git sen baska bir doktora kesin sonuc alırsın. Akıntını da soyle koyu renkli diye. Buyuk ihtimal dinlen agır is yapma diyecektir. Dusun onleyici hap da verebilir. Sen sakın korkma canım icini ferah tut yeter
aselkuzumm, elendill ve benn... 3 ümüzdee 2 mayıs mıııı??? ayno gün dogsalarr ne komik ve hoss olurrrrrr:90::90::90::90::90::90::90::90:
ayyyyy evet çok güzel ya umarım bütün arkadaşların ve bizim hamileliğimiz sorunsuz geçer...
kızlar böyle karnınızın alt tarafında ağrı oluyomu???bide bende akıntı çok fazla ve sarı renkli ?sorun yoktur demiii??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?