mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

varya kızlar iyice agresifleştim ben. bugün bişeye sinirlendim. sabah 8 gibi uyanmış olmama rağmen 1den 5e kadar tekrar uyudum sinirimi atmak için. atabildim mi hayır!!!:84:

merhaba arkadaşlar.bugun beklediğim adetin 2.günündeyim.kahverengi akıntım başladı.her ay tam günümde adet oluyorum ama yinede ümitlenmek istemiyorum.inşallah aranıza katılırım tecrübesi olan varmı bilgilendirirseniz sevinirim:97:

bende bugun 2. günümdeyim adet ağrılarım olmadı hala yeni yeni belim ağrımaya başladı..umarımadet değil gebelik belirtileridir..isteyen herkese inşallah..

bende bugun 2. günümdeyim adet ağrılarım olmadı hala yeni yeni belim ağrımaya başladı..umarımadet değil gebelik belirtileridir..isteyen herkese inşallah..

bel ağrısı bende de var ama akıntılar endişelendiriyor yarına kadar adet olmazsam kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.tabi herşeyin hayırlısı hepimiz için

bel ağrısı bende de var ama akıntılar endişelendiriyor yarına kadar adet olmazsam kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.tabi herşeyin hayırlısı hepimiz için

idrar testi yaptın mı ? bende beş hftalık hamileyim. bel ağrım yeni geçti sayılır.
birde iki gün önce hafif leke oldu ama böyle şeyler olabilirmiş.

idrar testi yaptın mı ? bende beş hftalık hamileyim. bel ağrım yeni geçti sayılır.
birde iki gün önce hafif leke oldu ama böyle şeyler olabilirmiş.

benim kızıma ilk hamileliğimde idrarda 5. hafta bile çıkmamıştı o yüzden güvenemiyorum.inşallah yarına kadar akıntı adete dönmezse kan tahlili yaptıracağım.senin akıntın ne kadar sürdü ve ne renkti acaba?

benim sadece bir kez oldu akıntı ama bünyeden bünyeye değişebilir.
mesela arkadaşımın günlerce olmuştu ama maşallah nurtopu gibi bebeği oldu.
kısmet...

hayırdır cnm bi sorun mu var?

babamız bizi biraz üzdü. sanırım minik kuzumun annesine çok güvenmiyor hem evi hem bebeği idare konusunda. çünkü tayinim henüz olmadığı iiçin kendi evimde yaşamaya başlayamadım. inş bu yaz hem evime hem bebeğime alışmam gerekecek ben aslında atandıktan sonra 1 yıl kadar bekleyelim diyordum babamız da bugün bu lafı hatrlatıp 'acaba erken mi davrandık' dedi. ben de cok üzüldüm. çünkü babamızın mutlulu biçok tereddütümün önüne geçmişti:2:

öncelikle herkese günaydın ,
keyifler nasıl bakalım güzel anne adayları?
zeynncim kendini üzme lütfen , ara sıra olur böyle şeyler..
senin her sıkıntılı halinden meleğin de etkileniyor bunu unutma ,
artık bazı şeyleri daha çok boş vermeyi öğrenicez,
sıkma tatlı canını

Canım ben bugun kan testı yaptırdım öğleden sonra alcam Rabbımden hayırlısı artık..dua edin ne olur..sen de durum ne??

günaydın arkadaşlar

cumartesi günü keseyi
benim sat 13 nisan fakat keseyle uyuşmuyor dedi dr.
muhtelemen yumurtlama geç oldu ve geç hamile kaldım
kese 7-8 mm.4-5 haftalık dedi.15 gün sonra kalp atışlarını görecez inş.

Benim de SAT 13 nisan..Ben suanda 7+6 yım..Bence siz bir doktora daha gidin..Geç yumurtlama da olsa 4,5 haftadan fazla olması lazım..

teşekkür ederim canım... mesafeleri bi an önce aşsaydık hayırlısıyla hallolacaktı zaten de. aşıcaz inş bebeğimle....

kızlar bende bugün dra gittim 5+2 günlük hamileyim.keseyi gördük.kan ve idrar testleri verdi.bide balık yağı :) haftayada kalp atışı için gitcez inşallah

ya topiğimize nazar değdi galiba. ne güzel ilerliyodu şubat anneleri nerdesiniz kızlar ya herkes başka yerlerde mi takılmaya başladı. söleyin biz de oraya gelelim. :26: iki gündür tık yok nerdeyse:44:

canım buradayım ama yoğunluktan yazamıyorum..
çok iş var
birde habire wc ye gidiyorum 2. adresim oldu orası :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…