mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Malum su ara bulantılarımızın arttığı haftalardayız..Bi de uyku hali var üzerimizde sürekli..Sanırım hamişler pek nete giremiyor..
Tabi ben kendim için söylüyorum..Belki sizlerin öyle değildir..

kızlar bende bugün dra gittim 5+2 günlük hamileyim.keseyi gördük.kan ve idrar testleri verdi.bide balık yağı :) haftayada kalp atışı için gitcez inşallah

Hayırlı olsun... hangi balık yağını önerdi? Bana Seven seas Pulse kapsül verdi. ama okudugum kadarıyla bütün balık yağları önerilmiyor gebelere. mesela balığın karaciğerinden elde edilenler negatif etki yapabiliyormuş. ben ilacı bugün aldım ama henüz kullanmadım. çünkü içinde hamileler hakkında yeterli bilgi olmadıgı yazıyor. ama doktorumda yazarken özellikle bunu seçti. çünkü o da balığın her yerinden yapılanların uygun olmadıgını söyledi. kararsız kaldım kullanıp kullanmamakta. bi daha sorsam güvensizlik ediyormuşum gibi dursun istemiyorum

ben de bugün tahlil verdim sonuçlar daha çıkmadı
fakat dr un doğuma kadar seninle birlikte olmak zorunda
yani aklında kalan her soruyu sormalısın bence içinde kalacağına sor gitsin

tebrikler canım Allah tamamına erdirsin inş
teşekkür ederim canım.Cümlemizinkini inşallah

Canım benimki marincap .içeriğini okudum hamilelerden hiç bahsetmiyor,demekki zararlı değil

merhaba arkadaşlar benimde sat 22 nisan ve 7+3 haftalık hamileyim bazı arkadaşlar bulantılarının olduğunu ve yoğunlaştığını yazmış bende bulantı aşerme falan yok olmuyo acaba bende mi bi sorun var diye merak ediyorum üstelik ilk hamileliğim çoğu kişide böle şeyler olurmuş ama bende sadece halsizlik uyku hali sık israra çıkma akıntımda artış var

Canım benimki marincap .içeriğini okudum hamilelerden hiç bahsetmiyor,demekki zararlı değil[/QUOTE]

teşekkürler canım...olmazsa doktora sorup ona göre değiştirirm markasını...

Kızlar biz esimle dün iliskiye girdik 6 haftalık hamileyim bugün kırmızı birseyler geliyor iç çamaşırına akmıyor ama kağıtta gördüm pelte gibi ama cok az korkuyorum sizce iliskiye girdik diye birsey olmuş mudur?

canım merhaba..bence bi doktora görün ne olur ne olmaz bişe olacağını zannetmiyorum ama en azından için rahat etsin bizlere de haber verirsin

canım bulantı kişiden kişiye değişiyormuş annem de ilk hamileliğinde abim yavaşmış ama hiç bişey yiyemezdim diyor bense maşallah ne bulantı nekoku rahatsızlığı gerçi ikinci ay çıkabilir dedi ama şimdilik rahatım gerçi kiloluyum azcık kilo giderdi iyi olurdu belki aman dilimi ısırayım onun zorluğu da apayrı bizde 7 haftalık olduk inşallah

İnşallah yoktur tatlım pişman oldum zaten dün için.. Ama erkeklere bazen laf anlatılmıyor doktora gidebilirsem haber veririm ((

canım benim eşimde izindeydi bide bebiş yapcaz diye izin almıştı ama süpriz busefer adam gezme yasak ilişki yasak sıkıldı azcık oynaştık kahverengi akıntı geldi ve doktorum da aile hekimide yasakladı daha iyi yerleşsin diye yasaklıyorlar genelde inşallah bişey yoktur canım ama yinede çık doktora düşük tehlikesi için ilaç veriyolar kanama çok olmadıkça da korkma bugün dinlen sürekli

inşallah böyle güzel sorunsuz gecer hamileliklerimiz hepimizin canım

kendini üzmemeye çalış diyeceğim ama insan sevdiğinin ufacık söylediğini bile çok büyütüyo bu hamilelik etkisi de olabilir bende hassas olmaya başladım:) öyle dediğine bakma kontrollere eşini de götür hele bi görsün o bebeği bi daha hiiçç bişeycikler demez annesi:))

canınız ne çekiyor??? erikler,yeşil zeytinler,ekşili çorbalar çeker oldu benim canım:))

canım eşinle ayrı şehirlerde misiniz?yoksa daha tayinin mi çıkmadı.?üzülme sen o da hatasını anlar

kızlar bende bugün dra gittim 5+2 günlük hamileyim.keseyi gördük.kan ve idrar testleri verdi.bide balık yağı :) haftayada kalp atışı için gitcez inşallah

bende son gittiğimde 5+2 ydim o zaman bana 2 hafta sonra gel dedi kalp atışları için.sen neden erken gidiyosun?ben zaten hemen görmek istiyorum.çok heyecanlanıyorum görmek için.

slm kadınlar kulubünün güzel anneleri...

ben bu ayın 8 sinde eczaneden idrar testi aldım ve çift çizgi çıktı ama soluktu 2.ci çizgisi emin olamadım ertesi gün poliklinikte kan testi yaptırdım ve pozitif çıktı çok büyük bi seviç allah herkese nasip etsin .. ama ben o akşam büyük bi ihmal yaptım sahile gezmeye gitmiştik ip atladım ( eve geldiğimde biraz kan gelmişti çok korktum eşime hamileyim süprizini söyleyemeden doktorda bulduk kendimizi eşim sevinçle üzüntüyü bi arada yaşadı yani.. doktor beta hgc testi yaptırdı 920,95 çıktı 2 haftalık dedi ama düşük tehdidi var dedi dikkat etmemi söyledi ilaç vericekti şuan erken dedi .. yatıyorum şuan ... inş bişey olmaz bebeğime (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…