kızlar bende bugün dra gittim 5+2 günlük hamileyim.keseyi gördük.kan ve idrar testleri verdi.bide balık yağı :) haftayada kalp atışı için gitcez inşallah
hayırlı olsun... Hangi balık yağını önerdi? Bana seven seas pulse kapsül verdi. Ama okudugum kadarıyla bütün balık yağları önerilmiyor gebelere. Mesela balığın karaciğerinden elde edilenler negatif etki yapabiliyormuş. Ben ilacı bugün aldım ama henüz kullanmadım. çünkü içinde hamileler hakkında yeterli bilgi olmadıgı yazıyor. Ama doktorumda yazarken özellikle bunu seçti. çünkü o da balığın her yerinden yapılanların uygun olmadıgını söyledi. Kararsız kaldım kullanıp kullanmamakta. Bi daha sorsam güvensizlik ediyormuşum gibi dursun istemiyorum
teşekkür ederim canım.Cümlemizinkini inşallahtebrikler canım Allah tamamına erdirsin inş
Hayırlı olsun... hangi balık yağını önerdi? Bana Seven seas Pulse kapsül verdi. ama okudugum kadarıyla bütün balık yağları önerilmiyor gebelere. mesela balığın karaciğerinden elde edilenler negatif etki yapabiliyormuş. ben ilacı bugün aldım ama henüz kullanmadım. çünkü içinde hamileler hakkında yeterli bilgi olmadıgı yazıyor. ama doktorumda yazarken özellikle bunu seçti. çünkü o da balığın her yerinden yapılanların uygun olmadıgını söyledi. kararsız kaldım kullanıp kullanmamakta. bi daha sorsam güvensizlik ediyormuşum gibi dursun istemiyorum
ben de bugün tahlil verdim sonuçlar daha çıkmadı
fakat dr un doğuma kadar seninle birlikte olmak zorunda
yani aklında kalan her soruyu sormalısın bence içinde kalacağına sor gitsin
Kızlar biz esimle dün iliskiye girdik 6 haftalık hamileyim bugün kırmızı birseyler geliyor iç çamaşırına akmıyor ama kağıtta gördüm pelte gibi ama cok az korkuyorum sizce iliskiye girdik diye birsey olmuş mudur?
merhaba arkadaşlar benimde sat 22 nisan ve 7+3 haftalık hamileyim bazı arkadaşlar bulantılarının olduğunu ve yoğunlaştığını yazmış bende bulantı aşerme falan yok olmuyo acaba bende mi bi sorun var diye merak ediyorum üstelik ilk hamileliğim çoğu kişide böle şeyler olurmuş ama bende sadece halsizlik uyku hali sık israra çıkma akıntımda artış var
İnşallah yoktur tatlım pişman oldum zaten dün için.. Ama erkeklere bazen laf anlatılmıyor doktora gidebilirsem haber veririm((
canım bulantı kişiden kişiye değişiyormuş annem de ilk hamileliğinde abim yavaşmış ama hiç bişey yiyemezdim diyor bense maşallah ne bulantı nekoku rahatsızlığı gerçi ikinci ay çıkabilir dedi ama şimdilik rahatım gerçi kiloluyum azcık kilo giderdi iyi olurdu belki aman dilimi ısırayım onun zorluğu da apayrı bizde 7 haftalık olduk inşallah
babamız bizi biraz üzdü. sanırım minik kuzumun annesine çok güvenmiyor hem evi hem bebeği idare konusunda. çünkü tayinim henüz olmadığı iiçin kendi evimde yaşamaya başlayamadım. inş bu yaz hem evime hem bebeğime alışmam gerekecek ben aslında atandıktan sonra 1 yıl kadar bekleyelim diyordum babamız da bugün bu lafı hatrlatıp 'acaba erken mi davrandık' dedi. ben de cok üzüldüm. çünkü babamızın mutlulu biçok tereddütümün önüne geçmişti:2:
babamız bizi biraz üzdü. sanırım minik kuzumun annesine çok güvenmiyor hem evi hem bebeği idare konusunda. çünkü tayinim henüz olmadığı iiçin kendi evimde yaşamaya başlayamadım. inş bu yaz hem evime hem bebeğime alışmam gerekecek ben aslında atandıktan sonra 1 yıl kadar bekleyelim diyordum babamız da bugün bu lafı hatrlatıp 'acaba erken mi davrandık' dedi. ben de cok üzüldüm. çünkü babamızın mutlulu biçok tereddütümün önüne geçmişti:2:
kızlar bende bugün dra gittim 5+2 günlük hamileyim.keseyi gördük.kan ve idrar testleri verdi.bide balık yağı :) haftayada kalp atışı için gitcez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?