bende son gittiğimde 5+2 ydim o zaman bana 2 hafta sonra gel dedi kalp atışları için.sen neden erken gidiyosun?ben zaten hemen görmek istiyorum.çok heyecanlanıyorum görmek için.
arkadaşlar sat 6 mayıs olan var mı:78:
kendini üzmemeye çalış diyeceğim ama insan sevdiğinin ufacık söylediğini bile çok büyütüyo bu hamilelik etkisi de olabilir bende hassas olmaya başladım:) öyle dediğine bakma kontrollere eşini de götür hele bi görsün o bebeği bi daha hiiçç bişeycikler demez annesi:))
canım eşinle ayrı şehirlerde misiniz?yoksa daha tayinin mi çıkmadı.?üzülme sen o da hatasını anlar
ben varım canım. sen ne durumdasın bulantı falan varmı.bende tık yok.aşerme falanda yok. ama kızımdada 6. haftadan sonra başlamıştı zaten.sanırım 4,5 gün sonra yavaş yavaş yiyecekler tatsızlaşmaya başlıcak. sonrada bulantı.yani ilkindeki gibi olursa. senin kaçıncı gebeliğin?
bugün konuştuk ve rahatladım çok şükür. evet canım ayrı şehirlerdeyiz.hamileliğimi öğrendikten sonra görüşemedik bile eşimle. mutluluğumuzu da telefonda paylaşabildik.ama az kaldı yazın tayinim -bi aksilik olmazsa- olacak inşallah. artık kendi evimde gerçek bir aile gibi yaşamak istiyorum... ben, kocişim ve minik kuzumla
kızlar bende bugün dra gittim 5+2 günlük hamileyim.keseyi gördük.kan ve idrar testleri verdi.bide balık yağı :) haftayada kalp atışı için gitcez inşallah
Birde ben varım hanımlar sat 6 mayıs :81::81: bende de hiç birşey yok kızmdada öyleydim sadece 6.ayda midem kötüleşti sürekli Gaviskonla gezer olmuştum... Doktora giden varmı kalp atışını duydunuz mu.
günaydın kızzlar
moralim çok bozuk eşimle kavga ettim
beni hiç anlamıyor sürekli üstüme geliyor
hamile olmam bile ilgilendirmedi onu
akşam yemek yemedim aç aç uyudum onu bile umursamadı
insan çocuğunu taşıyan birine bukadar umursamaz olur mu?
ne yazık ki oluyor canımbende dün akşam aynı durumu yaşadım.. sinirimden ağladım. anında vücutta tepki veriyor. sanki kasıgıma ektra ağrılar giriyor gibi hissediyorum. çok gerilmişim sanırım. gebelik insanı hassaslaştırıyor. hep hormonların suçu ... bi de benim ilk gebeliğim ocak ayında düşükle sonuçlanmıştı. galiba onunda gerginliği ve korkusu var üzerimde hala. umarım hepimiz için sağlıklı sıhhatli gebelikler olur. Allahım üzmeden sIkmadan bebeklerimize sağlıklı ve huzurlu şekilde kavuşmamızı nasip etsin. Ama şunu anlamamız lazım ki, erkekler daha durumumuzu anlamıyor. Herhalde kucaklarında görmeden de anlamayacaklar :))
canım haklısın ama çok üzüldüm
hala kasıklarım ağrıyor
eğer bu bebeğe birşey olursa onu asla affetmem ve hemen boşarım
bukadar da sinirliyim
canım haklısın ama çok üzüldüm
hala kasıklarım ağrıyor
eğer bu bebeğe birşey olursa onu asla affetmem ve hemen boşarım
bukadar da sinirliyim
yardım edin nolur akşam iki kez tuvaletten sonra kahverengi akıntı yada leke her neyse ondan geldi.5+3üm kızlar böyle birşey yaşayan var mı bu tehlikeli bir durum mu
slm kızlar yeniyim ve hamileliğimi öğrendiğimde buradan çok şey öğrendim ama şimdi moral 0 drdan geldim bugün 5+2 yim ama kese görünmedi aranızda kesesi görünen varmı??
slm kızlar yeniyim ve hamileliğimi öğrendiğimde buradan çok şey öğrendim ama şimdi moral 0 drdan geldim bugün 5+2 yim ama kese görünmedi aranızda kesesi görünen varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?