mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

arkadaşlar sat 6 mayıs olan var mı:78:

ben varım canım. sen ne durumdasın bulantı falan varmı.bende tık yok.aşerme falanda yok. ama kızımdada 6. haftadan sonra başlamıştı zaten.sanırım 4,5 gün sonra yavaş yavaş yiyecekler tatsızlaşmaya başlıcak. sonrada bulantı.yani ilkindeki gibi olursa. senin kaçıncı gebeliğin?

saol canım.bugün iyiyim konuştum rahatladım çok şükür. zaten eşim hep çok nazlısın der. hamilelik de tuz biber oldu sanırım

canım eşinle ayrı şehirlerde misiniz?yoksa daha tayinin mi çıkmadı.?üzülme sen o da hatasını anlar

bugün konuştuk ve rahatladım çok şükür. evet canım ayrı şehirlerdeyiz.hamileliğimi öğrendikten sonra görüşemedik bile eşimle. mutluluğumuzu da telefonda paylaşabildik. ama az kaldı yazın tayinim -bi aksilik olmazsa- olacak inşallah. artık kendi evimde gerçek bir aile gibi yaşamak istiyorum... ben, kocişim ve minik kuzumla

Son düzenleme:

Birde ben varım hanımlar sat 6 mayıs :81::81: bende de hiç birşey yok kızmdada öyleydim sadece 6.ayda midem kötüleşti sürekli Gaviskonla gezer olmuştum... Doktora giden varmı kalp atışını duydunuz mu.

kızlar hamileiym 5+2yim akşam iki kez kahverengi leke yada akıntı her neyse ondan geldi tuvalette peçeteye bi kaç damla ağrılı geldi.şimdi leke yok.böyle bişey yaşayan var mı.bu tehlikeli bir durum mu.korkuyorum

inş canım tayinin çıkar yoksa çok zor olur senin için.

kızlar bende bugün dra gittim 5+2 günlük hamileyim.keseyi gördük.kan ve idrar testleri verdi.bide balık yağı :) haftayada kalp atışı için gitcez inşallah

mesajını 13 haziran yani dün yazmışsın.haftaya demek 1 hafta yani 7 gün demek son mesajın dada 10 gün diyosun.
neyse doktorun bizimkiler gibi demiş demekki

Son düzenleme:

ben daha hiç doktora gidemedim.görev gereği bi kasabadayız.kadın doğumcu yok.ailelerimiz merkezde ama daha gidemem.bende kalp atışını duyma zamanı gelene kadar gitmeyim diyorum. ama zaman geçmiyo.2 çocukta zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın diyolardı ben gene geçiremiyorum

yardım edin nolur akşam iki kez tuvaletten sonra kahverengi akıntı yada leke her neyse ondan geldi.5+3üm kızlar böyle birşey yaşayan var mı bu tehlikeli bir durum mu

günaydın kızzlar
moralim çok bozuk eşimle kavga ettim
beni hiç anlamıyor sürekli üstüme geliyor
hamile olmam bile ilgilendirmedi onu
akşam yemek yemedim aç aç uyudum onu bile umursamadı
insan çocuğunu taşıyan birine bukadar umursamaz olur mu?

ne yazık ki oluyor canım bende dün akşam aynı durumu yaşadım.. sinirimden ağladım. anında vücutta tepki veriyor. sanki kasıgıma ektra ağrılar giriyor gibi hissediyorum. çok gerilmişim sanırım. gebelik insanı hassaslaştırıyor. hep hormonların suçu ... bi de benim ilk gebeliğim ocak ayında düşükle sonuçlanmıştı. galiba onunda gerginliği ve korkusu var üzerimde hala. umarım hepimiz için sağlıklı sıhhatli gebelikler olur. Allahım üzmeden sIkmadan bebeklerimize sağlıklı ve huzurlu şekilde kavuşmamızı nasip etsin. Ama şunu anlamamız lazım ki, erkekler daha durumumuzu anlamıyor. Herhalde kucaklarında görmeden de anlamayacaklar :))

canım haklısın ama çok üzüldüm
hala kasıklarım ağrıyor
eğer bu bebeğe birşey olursa onu asla affetmem ve hemen boşarım
bukadar da sinirliyim

canım haklısın ama çok üzüldüm
hala kasıklarım ağrıyor
eğer bu bebeğe birşey olursa onu asla affetmem ve hemen boşarım
bukadar da sinirliyim

Sakin ol canım ben de esimle kavga ettim 2 gun once hem de durduk yerde birbirimize girdik.
Hamilelikten gelen birsey bu yasadıgımız suan. Agladıgım zaman bende de agrılar kasılmalar oluyor kasıgımda.
Sen sakın moralini bozma. Biz suan hamileyiz ve kendimizle ilgilenilmesini istiyoruz ama eslerimizin aklında kim bilir kac sorun var hangisiyle ugrasıcaklarını sasırdılar.
O yuzden bu donemde daha dikkatli olmamız lazım canım.

Bu arada kızlar bugun sabah mide bulantısı ve karın agrısıyla uyandım ve kusmayla da sonuclandı. Sanırım artık kusmalarım baslıycak benim..

yardım edin nolur akşam iki kez tuvaletten sonra kahverengi akıntı yada leke her neyse ondan geldi.5+3üm kızlar böyle birşey yaşayan var mı bu tehlikeli bir durum mu

eğer devam etmiyorsa ve rengi açılıp kırmızıya dönmüyorsa inşallah önemli bişey yoktur ...kahverengi akıntı için geçmiş kanama gibi bişey diyorlar.. ama yine de doktoruna görünmeye çalış bence...hepimiz Allaha emanet olalım...

slm kızlar yeniyim ve hamileliğimi öğrendiğimde buradan çok şey öğrendim ama şimdi moral 0 drdan geldim bugün 5+2 yim ama kese görünmedi aranızda kesesi görünen varmı??

slm kızlar yeniyim ve hamileliğimi öğrendiğimde buradan çok şey öğrendim ama şimdi moral 0 drdan geldim bugün 5+2 yim ama kese görünmedi aranızda kesesi görünen varmı??

Benim 5+1 de doktor kesemi goremedi dusuk tehlikesi var dedi. 5+2 de baska bir doktora gittim o cok net gordu 15 gun sonra de bebegi goruruz dedi.
Baska bir doktora daha git derim ben bir de kan testi yaptır deger 1500 den dusukse kese gorunmuyormus.

bu ikinci doktorum canım ya diğeri ilk ultrason için haftaya çarşamba çağırdı ama ben dayanamayıp bu doktora görünmek istedim gittim karından ultrasonla baktı rahim duvarı kalınlaşmış ama henüz bişey görünmüyo dedi sinirlerim bozuldu geçen perşembe ilk kan testi yaptırdım ilk değer 86.92 cumartesi tekrar yaptırdım oda 224.86

benim 5 haftadan 1 gün önce gördü kesemi.bugün 5+3üm kesem daha da büyümüş nerdeyse 2 kat büyümüş.ama benim de dün akşam kahverengi akıntım oldu.sabah doktora gittim düşük tehliken var dedi.düşük önleyici iğne verdi.ben de kan değeri 1500olmadan görünmüyor diye biliyorum.allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…