ben varım canım. sen ne durumdasın bulantı falan varmı.bende tık yok.aşerme falanda yok. ama kızımdada 6. haftadan sonra başlamıştı zaten.sanırım 4,5 gün sonra yavaş yavaş yiyecekler tatsızlaşmaya başlıcak. sonrada bulantı.yani ilkindeki gibi olursa. senin kaçıncı gebeliğin?
Birde ben varım hanımlar sat 6 mayıs :81::81: bende de hiç birşey yok kızmdada öyleydim sadece 6.ayda midem kötüleşti sürekli Gaviskonla gezer olmuştum... Doktora giden varmı kalp atışını duydunuz mu.
benim 5 haftadan 1 gün önce gördü kesemi.bugün 5+3üm kesem daha da büyümüş nerdeyse 2 kat büyümüş.ama benim de dün akşam kahverengi akıntım oldu.sabah doktora gittim düşük tehliken var dedi.düşük önleyici iğne verdi.ben de kan değeri 1500olmadan görünmüyor diye biliyorum.allah yardımcın olsun...
saol canım ya çok stresli :S inş. sende atlatırsın sağlıklı bi şekilde kendini yorma ihtiyaçların dışında kalkma bile yerinden ki ayrıca dönem dönem herkesde oluyomuş kahverengi akıntı :S
sağolasın allah razı olsun.rabbim yar ve yardımcımız olsun
benim de aynı , ne bulantı ne de kusma var,aşerme de yok..
inşallah hep böyle devam eder,
bu arada benim ilk hamileliğim bu,inşallah hepimizinkini sağlıkla tamamına erdirir Rabbim,
geçen hafta kan testine gittiğimde doktor henüz 2 haftalık hamile olduğumu 3 hafta sonra falan kontrole gitmem gerektiğini söyledi ,
o nedenle şimdilik doktora gitmedim ,çok sık ultrasona girmenin iyi olmadığını duymuştum..
bu arada işim gereği 3 gün yakın mesafe(2 saat civarı) illeri teftişe gitmem gerekiyor , iki gece dışarıda konaklamam gerekicek sizce bir sıkıntı olur mu?(araba kullanmıycam , şoför olacak)
günaydın kızzlar
moralim çok bozuk eşimle kavga ettim
beni hiç anlamıyor sürekli üstüme geliyor
hamile olmam bile ilgilendirmedi onu
akşam yemek yemedim aç aç uyudum onu bile umursamadı
insan çocuğunu taşıyan birine bukadar umursamaz olur mu?
inş.bişey olmaz ama seyahat özelliklede ilk 3 ay biraz tehlikeli olabilir.ne sıklıkla gitceksin bu teftişlere.ne kadar az o kadar iyi. ben pek üzerine düşmemeye çalışıyorum.hatta koşu bandında yürüyüş falanda yapıyorum ama bünyeden bünyeye değişiyo böyle şeyler.Allah korusun bebişlerimizi. sen mümkün mertebe az git sarsılmamaya ve kendini yormamaya çalış.senn ikl bebeğinmi canım?
Birde ben varım hanımlar sat 6 mayıs :81::81: bende de hiç birşey yok kızmdada öyleydim sadece 6.ayda midem kötüleşti sürekli Gaviskonla gezer olmuştum... Doktora giden varmı kalp atışını duydunuz mu.
günaydın kızzlar
moralim çok bozuk eşimle kavga ettim
beni hiç anlamıyor sürekli üstüme geliyor
hamile olmam bile ilgilendirmedi onu
akşam yemek yemedim aç aç uyudum onu bile umursamadı
insan çocuğunu taşıyan birine bukadar umursamaz olur mu?
Hayırlı olsun senin de canım inş hamileliğimizin sonuna kadar hatta bebeklerimiz doğunca da iletişime devam ederiz :) bende ymek konusunda 10 gün tuttum kendimi dün küçük bir şişe gazoz içtim walla..birde evde et yapmak zor geliyor diye dışarda döner fln yiyorum zararlı mıdır acaba?akşamları 1 bardak süt,2 günde 1 sabahları yumurta,öğlen yiyecek şey bulamıyorum malesef.ancak anneme gidersem onda yiyorum(
benim de aynı , ne bulantı ne de kusma var,aşerme de yok..
inşallah hep böyle devam eder,
bu arada benim ilk hamileliğim bu,inşallah hepimizinkini sağlıkla tamamına erdirir Rabbim,
geçen hafta kan testine gittiğimde doktor henüz 2 haftalık hamile olduğumu 3 hafta sonra falan kontrole gitmem gerektiğini söyledi ,
o nedenle şimdilik doktora gitmedim ,çok sık ultrasona girmenin iyi olmadığını duymuştum..
bu arada işim gereği 3 gün yakın mesafe(2 saat civarı) illeri teftişe gitmem gerekiyor , iki gece dışarıda konaklamam gerekicek sizce bir sıkıntı olur mu?(araba kullanmıycam , şoför olacak)
slm kızlar sonunda keseyi gördüm 5 haftalık olduğunuda öğrendik sadece bir sorun var düşme ihtimali varmış onun içinde ilaç verdi şimdi içim rahat 15 gün sonrada kalp atışlarını duyacağız çok mutlu oldum bebeğimi çok seviyorum
slm kızlar sonunda keseyi gördüm 5 haftalık olduğunuda öğrendik sadece bir sorun var düşme ihtimali varmış onun içinde ilaç verdi şimdi içim rahat 15 gün sonrada kalp atışlarını duyacağız çok mutlu oldum bebeğimi çok seviyorum
günaydın hamişler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?