mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

benim de aynı , ne bulantı ne de kusma var,aşerme de yok..
inşallah hep böyle devam eder,
bu arada benim ilk hamileliğim bu,inşallah hepimizinkini sağlıkla tamamına erdirir Rabbim,
geçen hafta kan testine gittiğimde doktor henüz 2 haftalık hamile olduğumu 3 hafta sonra falan kontrole gitmem gerektiğini söyledi ,
o nedenle şimdilik doktora gitmedim ,çok sık ultrasona girmenin iyi olmadığını duymuştum..
bu arada işim gereği 3 gün yakın mesafe(2 saat civarı) illeri teftişe gitmem gerekiyor , iki gece dışarıda konaklamam gerekicek sizce bir sıkıntı olur mu?(araba kullanmıycam , şoför olacak)

saol canım ya çok stresli :S inş. sende atlatırsın sağlıklı bi şekilde kendini yorma ihtiyaçların dışında kalkma bile yerinden ki ayrıca dönem dönem herkesde oluyomuş kahverengi akıntı :S

saol canım ya çok stresli :S inş. sende atlatırsın sağlıklı bi şekilde kendini yorma ihtiyaçların dışında kalkma bile yerinden ki ayrıca dönem dönem herkesde oluyomuş kahverengi akıntı :S

sağolasın allah razı olsun.rabbim yar ve yardımcımız olsun

inş.bişey olmaz ama seyahat özelliklede ilk 3 ay biraz tehlikeli olabilir.ne sıklıkla gitceksin bu teftişlere.ne kadar az o kadar iyi. ben pek üzerine düşmemeye çalışıyorum.hatta koşu bandında yürüyüş falanda yapıyorum ama bünyeden bünyeye değişiyo böyle şeyler.Allah korusun bebişlerimizi. sen mümkün mertebe az git sarsılmamaya ve kendini yormamaya çalış.senn ikl bebeğinmi canım?

canım sen şu an sadece bebeğini düşün. canını sıkcak bişey olduysada düşünmemeye çalış.dikkatini başka şeylere ver.sen can sıkıcı şeyleri ne kadar düşünürsen bebeğinede o kadar negatif enerji gider. belki zor olcak senin için ama artık annelik başlıyo.önce bebeğin sağlığı gelir.herşey herkes biyana bebeğin ve sen biyana artık.

ilk bebeğim canım ,
önümüzdeki pazartesi , salı , çarşamba yapıcam ve bir daha gitmiycem ,
kendimi çok yormamaya gayret edicem ,
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

gayecim kızın kaç yaşında? benimki 2 ay sonra 3 ü bitircek. kardeşi olcağını biliyomu? benimki biliyo kardeşin nerde diye sorduğumda karnımı gösteriyo ama yüzündeki ifade görülmeye değer. sanki'' yemedim ama yalanınızı devam ettiriyim bakalım'' der gibi

ay canım ya... varya anlamayan gerçekten anlayamayabilio hakkaten. şahsen ben herkes beni alttan alsın özel ilgi,lensiin diye geçiriyorum içimden ama her zaman öle olmuyor maalesef. hoş şu da bi gerçek eminim eşin umarsamaz değildir ama sen bu dönemin verdiği duygusallıkla biraz fazla kafana takmış olabilirsin. eminim kısa süre sonra geçecektir. sıkma canını hem bak yanında biz varız

sağol canım senin de hayırlı olsun. Benim suan 6+3 ve 3 gündür bulantılarım ve halsizliğim inanılmaz arttı eskisi gibi güzel yemek yiyemiyorum ne yazıkki ama geçicek insallah Allahın izniyle.. seninki nekadarlık doğuma kadar beraber olalım tabiki ne güzel olur sonrasında da çok memnun olurum. Aynı tecrübeyi yaşayan insanların paylaşımı çok güzel oluyor. benim nacizane tavsiyem dışarda çok fazla yeme yersen de kaliteli ve güvendiğin yerlerde ye dönerlere bile katkı maddeleri katıyorlar daha lezzetli olsun diye çünkü. Ben de anneme gittikce yiyorum ahh annelerimizi Rabbim başımızdan eksik etmesin :)) bu arada çalışıyormusun ben işi bıraktım evde çok sıkılıyorum günler geçmiyor sanki

ah canım sorma bende de buna benzer bir durum var aama sürekli. okulum yaklaşık 40 dk lık mesafede ve ben haftaiçi hergün 40dk gidiş 40 dk dönüş neredeyse 1,5 saatimidolmuşta geçiriyorum. hayrlısıyla bi tatil gelseydi. Allah'a emanet gerçekten bebeğim... inş çok riskli bi durum değildir

bu arada bişey farkettim SAT tarhi en geç olan benim heralde(9 mayıs). belli olmaz tabi de heralde hepiniz bebeğinizi kucağınıza aldıktan sonra sizden doğum hikayelerinizi dinleyip iyice korkup öyle doğuma giricem tabi ki şaka korkmak falan yok inşallah:18:

inş ben de bu cuma günü bebişimin kesesini görmeye doktora gidicem. bende de doğru düzgün hiçbir belirti olmadığı için korkuyorum hakkaten bi sıkıntı var mıdır diye. hatta adet olmuyor olmasam hamile oldugum anlaşılmayacak...:44:

slm kızlar sonunda keseyi gördüm 5 haftalık olduğunuda öğrendik sadece bir sorun var düşme ihtimali varmış onun içinde ilaç verdi şimdi içim rahat 15 gün sonrada kalp atışlarını duyacağız çok mutlu oldum bebeğimi çok seviyorum

tebrik ederim canım. gözün aydın. darısı başıma artık. topikte bi ben kaldım sanırım kesesini görmeyen ( bi aksilik olmazsa ben debu cuma 5+4 günlükken görücem sağlıkla kucağına al inş

Son düzenleme:
bu arada çok öenmil ve kafama takılan bir soru kızlar. göğüs ucundaki kılları almak zararlı mı. doktoruna bu konuda danışan var mı? emzirmede falan sıkıntı oluşturu mu zarar ver mi acaba:44:

işte bunu çok merak ediyorum nasıl anlıyolar düşük tehlikesini??sordun mu canım sen

bende merak ettim düşük tehlikesini nasıl anlıyolar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…