mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Dun sabah mide agrısı ve kusmayla uyandım. Bugun sadece midemde agrı vardı. Ne oldugunu anlayamadım.
Artık geceleri uyumaya korkuyorum sabah gene aynı olucam diye.

korkma canım bunların hepsi normal süreçler....
3 aylık olunca bu kötü belirtiler olmayacak

bende merak ettim düşük tehlikesini nasıl anlıyolar acaba

benim söylediğim birkaç durumla anladı bu durumlardan biride lekelenmenin çok sık olmasıydı ağrıların olması birde rahim zari kalın olmazsa bebeğin tutunması zor oluyormuş bende böyle bir durumdan şüphelendi ve ona göre ilaç verdi.vajinadan kullanılan bir ilaç sadece rahim zarını kalınlaştıracak bol su iç dedi beslenmene çok dikkat et dedi dinlen dedi o kadar herkese hayırlısıyla dir doğum nasip etsin

İlk gittigim doktor da bana dusuk tehliken var dedi. Bebek 5 haftalıktı 4 haftalık gorunuyor kese cok zor gorunuyor dedi.
Dusuk tehlikesi icin bir ilac verdi.
Sonra baska bir doktora gittim o cok net gordu keseyi. Dusuk tehlikesi var mı dedim yok suan oyle bisey dedi.
Benim kanamam falan da yoktu. SAdece ara ara sag kasıgımda agrı ve batma oluyordu.
Yani her doktora guvenmeyin kızlar bu durumlarda.

ben biraz araştırdım , hakim görüş bir sıkıntı yaratmayacağı yönünde kuzum , canımızı sıkmaya değmez yani..

ben de aynı dertten muzdaribim , acaba hamiş değil miyim diye düşünmüyor değilim ama bu sabah bulantım oldu ,bir de sabahları hiç uyanmak istemiyorum ,
birkaç gündür işe geç geliyorum
bu arada ben de henüz görmedim keseyi , daha doğrusu bunun için bir girişimim olmadı ,
doktora haftaya gitmeyi düşünüyorum..

herkese merhabalar..bende aranızakatılıyım dedim..
benim sat 8 mayıs ,haziran 6-7 gibi regl olmayı bekliyordum.regl tarihim geçince birde adet sancısı gibi belirtelerim devam ettği pazar akşamı idrar testi yaptım.şift çizgi çıktı inanamadım 4 test yaptım.2 sabah,ikisi akşam!:))
neden inanamadığıma gelince:mayısın 11 inde başka bi sebepten dolayı kadın doğuma gitmiştim,adetimin başından 11.gün oluyo yani.ultrasonla baktığında yumurtamın olması gerekenden 1-2-3 mm küçük olduğunu gördü.ve bana bu ay hamile kalma olasılığın yok demişti..(bu arada biz ilk denemeler nisanda başladık.mayısta hamile kaldım çok şükür)normalde adetlerim 30-31-29 günde ..belki stres yapmışsındır,yumurtan geç gelişicektir demişti.hiç bi ilaç falanda vermemişti zaten.ve ben bu ay hamile olduğumu öğrendim..hala şoktayım,ve inanamıyorum..nasıl oldu anlamış değilim.
pazartesi kandaki değer 1425 çıktı.acaba normal bi değermidir??burdan okudukça değerimin birz düşük olduğunu düşünür oldum,telaşlandım.
doktor o gün göremeyebiliriz belki ama keseye bi bakalım dedi,ben tedirgin oldum,eşim yanımda değildi çünkü.ozaman diğer pazartesi gel dedi.
sonradanda pişman oldum keşke baktırsaydım diye.ya dış gebelik falansa diye..
sizce normalmi bu değer??
diğer sayfaada bi kaç kişi normal demişti ama yaaa ben niye bukadar tedirginim..
kendi kendime heyecan yapıyorum,sürekli kalbim çarpıyo?

Kızlar benim gibi ilk dogumu olacak ve doğumdan korkanlar var mı? İki gecedir rüya görüyorum..ilk gece vajinamdan kan geliyordu oluk oluk ve bebeğimi düşürdüm diye korkuyordum.. Dün gece ise normal doguma giriyormuşum benden önce bir bayanın rahmini dikmişler onu görüyorum beni de almak için öğle tatilinin geçmesini bekliyormuş doktor ben ameliyathane gibi bir yerde kurbanlık koyunn gibi bekliyorum korktum feci derecede titriyordum.. Sonra bir uyandım donuyorumm soğuktan titriyorum ve kasıklarımda ve karnımda sancı vardı.. Benim gibi olan hamileliğe alisamayan var mi??? yardım edin n'olur((

cnm benim ikinci bebeğim ilk doğumu normal yaptım 6 yaşında oğlum var şimdi.Ama ikinciyi normal yapamıycam sanırım o acı bana ömür boyu yeter.sezeryen yapacam bu bebeği.

Hamilelikte boyle ruyalar gormek cok normalmis. Psikolojik olarak bilinc altına iniyor ve ruyanda sana boyle seyler gormeni saglıyor.
Yatarken kafanı bosalt oyle yat aklına boyle seyler getirme derim ben.

cnm benim ikinci bebeğim ilk doğumu normal yaptım 6 yaşında oğlum var şimdi.Ama ikinciyi normal yapamıycam sanırım o acı bana ömür boyu yeter.sezeryen yapacam bu bebeği.

İlkini normal yaptıysan sakın sezeryan yapma 2.sini. İleride cok cekersin agrısını sezeryanın. Allah sana sabrını verir dogumda merak etme.

kısmet olursa be normal doğum ama epidural yaptırcam
ağrısız ama normal doğum istiyorum

slm arkadaşlar bende 6 haftalık gebeyim eşimle tam ilişkiye girmeden beraber olduk sonra wc ye gittiğimde kanama oldu sonrada kahverengi lekeye dönüştü 2 gündür var dra gittik kese duruyor ve kalp atışlarıda var dedi ama düşük tehlikeside var dedi neye göre dedi anlamadım.tutunma kanaması olamazmı acaba bi anda sinirlerim bozuldu ya (

Merhaba Arkadaşlar benim SAT 4 mayıstı şu an 6 haftalık hamileyim doğal yöntemlerle hamile kalamadım tüp bebek benim minnaklarım:) bebeklerimin keselerini gördüm 5. hafta da iki küçük kesecik:) kalp atışlarını duymadık 5. haftada.. kalp atışlarını ne zaman duydunuz duyan hamişler var mı hepinizi tebrik ediyorum anne olacağını hissetmek bile çok güzel duygu Allah hepimize sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.

geçmiş olsun benim de düşük tehlikem var nedenler ise; hem tüp bebek hem de miyomların çokluğundan dolayı crinone jel kullanıyorum şu an sonra ağızdan ilaçla progesteron almaya devam edeceğim tedaviye bu durumla ilgili doktor herhangi bir ilaç vermedi mi ya da tavsiyede bulunmadı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…