Gunaydın guzel annem =)
bu gün nasılsın var mı miğdende bir sorun
ağrın var mı
dün vardı umarım geçmiştir
Dun sabah mide agrısı ve kusmayla uyandım. Bugun sadece midemde agrı vardı. Ne oldugunu anlayamadım.
Artık geceleri uyumaya korkuyorum sabah gene aynı olucam diye.
korkma canım bunların hepsi normal süreçler....
3 aylık olunca bu kötü belirtiler olmayacak
bende merak ettim düşük tehlikesini nasıl anlıyolar acaba
benim söylediğim birkaç durumla anladı bu durumlardan biride lekelenmenin çok sık olmasıydı ağrıların olması birde rahim zari kalın olmazsa bebeğin tutunması zor oluyormuş bende böyle bir durumdan şüphelendi ve ona göre ilaç verdi.vajinadan kullanılan bir ilaç sadece rahim zarını kalınlaştıracak bol su iç dedi beslenmene çok dikkat et dedi dinlen dedi o kadar herkese hayırlısıyla dir doğum nasip etsin
ah canım sorma bende de buna benzer bir durum var aama sürekli. okulum yaklaşık 40 dk lık mesafede ve ben haftaiçi hergün 40dk gidiş 40 dk dönüş neredeyse 1,5 saatimidolmuşta geçiriyorum. hayrlısıyla bi tatil gelseydi. Allah'a emanet gerçekten bebeğim... inş çok riskli bi durum değildir
inş ben de bu cuma günü bebişimin kesesini görmeye doktora gidicem. bende de doğru düzgün hiçbir belirti olmadığı için korkuyorum hakkaten bi sıkıntı var mıdır diye. hatta adet olmuyor olmasam hamile oldugum anlaşılmayacak...:44:
Kızlar benim gibi ilk dogumu olacak ve doğumdan korkanlar var mı? İki gecedir rüya görüyorum..ilk gece vajinamdan kan geliyordu oluk oluk ve bebeğimi düşürdüm diye korkuyordum.. Dün gece ise normal doguma giriyormuşum benden önce bir bayanın rahmini dikmişler onu görüyorum beni de almak için öğle tatilinin geçmesini bekliyormuş doktor ben ameliyathane gibi bir yerde kurbanlık koyunn gibi bekliyorum korktum feci derecede titriyordum.. Sonra bir uyandım donuyorumm soğuktan titriyorum ve kasıklarımda ve karnımda sancı vardı.. Benim gibi olan hamileliğe alisamayan var mi??? yardım edin n'olur((
Kızlar benim gibi ilk dogumu olacak ve doğumdan korkanlar var mı? İki gecedir rüya görüyorum..ilk gece vajinamdan kan geliyordu oluk oluk ve bebeğimi düşürdüm diye korkuyordum.. Dün gece ise normal doguma giriyormuşum benden önce bir bayanın rahmini dikmişler onu görüyorum beni de almak için öğle tatilinin geçmesini bekliyormuş doktor ben ameliyathane gibi bir yerde kurbanlık koyunn gibi bekliyorum korktum feci derecede titriyordum.. Sonra bir uyandım donuyorumm soğuktan titriyorum ve kasıklarımda ve karnımda sancı vardı.. Benim gibi olan hamileliğe alisamayan var mi??? yardım edin n'olur((
cnm benim ikinci bebeğim ilk doğumu normal yaptım 6 yaşında oğlum var şimdi.Ama ikinciyi normal yapamıycam sanırım o acı bana ömür boyu yeter.sezeryen yapacam bu bebeği.
ilkini normal yaptıysan sakın sezeryan yapma 2.sini. Ileride cok cekersin agrısını sezeryanın. Allah sana sabrını verir dogumda merak etme.
sezeryende 3 gün yatıyorlar ben normal doğumda 15 gün kalkamadım
Sezeryanda 3 gun diyorsun ama bir omur de cekiyorsun onun sancısını.
slm arkadaşlar bende 6 haftalık gebeyim eşimle tam ilişkiye girmeden beraber olduk sonra wc ye gittiğimde kanama oldu sonrada kahverengi lekeye dönüştü 2 gündür var dra gittik kese duruyor ve kalp atışlarıda var dedi ama düşük tehlikeside var dedi neye göre dedi anlamadım.tutunma kanaması olamazmı acaba bi anda sinirlerim bozuldu ya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?