geçmiş olsun benim de düşük tehlikem var nedenler ise; hem tüp bebek hem de miyomların çokluğundan dolayı crinone jel kullanıyorum şu an sonra ağızdan ilaçla progesteron almaya devam edeceğim tedaviye bu durumla ilgili doktor herhangi bir ilaç vermedi mi ya da tavsiyede bulunmadı mı
Merhaba Arkadaşlar benim SAT 4 mayıstı şu an 6 haftalık hamileyim doğal yöntemlerle hamile kalamadım tüp bebek benim minnaklarım:) bebeklerimin keselerini gördüm 5. hafta da iki küçük kesecik:) kalp atışlarını duymadık 5. haftada.. kalp atışlarını ne zaman duydunuz duyan hamişler var mı hepinizi tebrik ediyorum anne olacağını hissetmek bile çok güzel duygu Allah hepimize sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.
Benim son günlerde çok saçlarım dökülüyor..bu da hamilelikle mi alakalı acaba...
geldimm dünyacımmmmm... nasılsınnnnn?????
Hosgeldin canım. İyiiym ben seni sormalı gorunmuyosun baydır. Nasıl gidiyor hamişlik bakalımm
aslında iyiyydiii.. bi kacc gündürr kabuslarr görüodumm parcalanmıss bebekk bacaklarınıı birlestirmeyee calısıodumm.. sonraa kucagımda bebeklee kacıodum birilerindenn falann.. dün dısarı cıktımm.. yürüdümm azcıkk .. sonraa görümcemlee oturdum eve gelmekk içinn ayaga kalkktımm.. pıtt die bişi cıktı ordannn.. sasırıdmm gaz heralde dedimm.. eve döndümm bi baktımm koyuu kahvee akıntıı etrafıdaaa suu camasırınn ortasıı tamamennnn ıslanmısss.. kasıklarım agrımayaa basladııı.. o kadarr korktum kii anlatamamm.. toicteki kızlaraa sordumm.. yatt dinlenn dedilerr.. hastaneyi aradımm aksam doktorr yokk hiçç.. o kadarr sinirlendim kii.. görümcemi aradımm yatt dinlenn gelrise bi dahaa acile giderizz dedii. ii de acilde doktorr yok dedimm.. sonraa telefonla ebee buldumm.. korkmaa 10 haftayaa kadarr olabilirr tekrarr etmemelii yatt ve bol su içç yarında doktoruna gitt dedii.. aksamm agrımm vardıı kasıklarımdaa 1 damla daha geldii bi dahaa gelmedi sükürr.. bugün hastaneyi aradımm doktorum yoktuu baska doktorla konustumm.. önemli bişi mi dedimm tabiki önemli dediii.. görmedenn bi yorum yapılamzz dedii.. yatt dinlenn ve cok su içç.. eger gerilersee normall kontrolünüm beklee ilerlerse acile gel gbi bişiler dedii.. hıı simdi gelmeme gerek yok dedimm.. ben öel bişi demedim dedii.. dengesiz midirr nedirgeliyim mii bugünn dedimm.. istersenizz gelinn tabi muayenedee fayda var dedii.. kapattıımm kendii doktorumdan randevu aldımmm.. 2 de gidicemm.. görümcemdee yürüdün die oldu bencee yokuss ta agırlıgın baskı yaptıı yürüme senn 3 ay bitene kadarr düz yol olmadıkca dedii... cok korkktum cokkk
Hamilelikte kabuslar gormek cok normalmis turkcell den mesaj geldi bana. Sana da gelir.
İnsallah bir sorunun yoktur canım. Doktora gittiginde beni de haberdar et ne olmus diye. Eger ultrasona girersen belki gorursun suan bebegini =)
kızlar merhaba ,
ben bugün çok kötüyüm ,
kusmalar başladı ,
sabahtan bu yana hiçbir şey yiyemedim
Kahvekokusu, kaç haftalıktın? Benim de sanırım 4-5 gün oldu ilk bulantılar başlayalı. Bir arkadaşım zencefil önerdi bulantılar için ama, çok şükür benim çok şiddetli olmadığı için denemedim daha... İstersen bir araştır. Hani bu ağaç şeklindeki zencefil varya, onu birkaç dakika ağzında tut demişti.
Hmm... Tiroid, TSH falan baktırdın mı? İstersen bir baktır. Gerçi ben saç dökülmesinin hamilelikten olduğunu düşünüyorum. Çünkü benim de kaşlarımda ve kol tüylerimde ufak tefek döküntüler oluyor :) Kıl tüy işleri de çekeceğiz anlaşılan. :) Aman sağlıkla geçirelim şu süreyi ve sağlıklı bebeklerimiz olsun da, dökülen geri yerine gelir herhal.
Bende yaklaşık 6 -7 haftalığım.. bende hem mide bulantısı var hemde acayip yemek yeme isteği gece bile midem kazınıyor kalkıp yiyiorum.. :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?