mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Bende hamileyim ... SAT : 6 Mayıs dı ... 10 Haziran gecesi öğrendim hamile olduğumu sonra ertesi gün doktoruma gittim. O da kesinlik getirdi. Ultrasonda gördüm nokta kadar :)
Bu cumartesi tekrar kontrolüm var sabırsızlanıyorum ... Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum Hiçbir belirtimde yok Umarım hep böyle devam eder ... Allah c.c. herkese hayırlı
zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah ...

günaydın arkadaşım. yazdıklarını okuyunca sana birşeyler yazmak istedim. bende crinone jel kullanıyorum.(6+6 haftalık hamileyim) bu jelin tam olarak faydası nedir biliyor musun? tek bildiğim düşük tehlikesi olanlara verilebilirmiş.(bende de kanda fazla pıhtılaşma hastalığı var) bu sabah jeli yaparken canım epeyce yandı, tahriş yapıyor sanıyorum. benimle bilgilerini paylaşırsan çok sevinirim arkadaşım.

Ben 7. haftada duydum..Hayırlısı olsun..Maşallah hem de ikizler..Ne güzel..

Hosgeldin canım. İyiiym ben seni sormalı gorunmuyosun baydır. Nasıl gidiyor hamişlik bakalımm

aslında iyiyydiii.. bi kacc gündürr kabuslarr görüodumm parcalanmıss bebekk bacaklarınıı birlestirmeyee calısıodumm.. sonraa kucagımda bebeklee kacıodum birilerindenn falann.. dün dısarı cıktımm.. yürüdümm azcıkk .. sonraa görümcemlee oturdum eve gelmekk içinn ayaga kalkktımm.. pıtt die bişi cıktı ordannn.. sasırıdmm gaz heralde dedimm.. eve döndümm bi baktımm koyuu kahvee akıntıı etrafıdaaa suu camasırınn ortasıı tamamennnn ıslanmısss.. kasıklarım agrımayaa basladııı.. o kadarr korktum kii anlatamamm.. toicteki kızlaraa sordumm.. yatt dinlenn dedilerr.. hastaneyi aradımm aksam doktorr yokk hiçç.. o kadarr sinirlendim kii.. görümcemi aradımm yatt dinlenn gelrise bi dahaa acile giderizz dedii. ii de acilde doktorr yok dedimm.. sonraa telefonla ebee buldumm.. korkmaa 10 haftayaa kadarr olabilirr tekrarr etmemelii yatt ve bol su içç yarında doktoruna gitt dedii.. aksamm agrımm vardıı kasıklarımdaa 1 damla daha geldii bi dahaa gelmedi sükürr.. bugün hastaneyi aradımm doktorum yoktuu baska doktorla konustumm.. önemli bişi mi dedimm tabiki önemli dediii.. görmedenn bi yorum yapılamzz dedii.. yatt dinlenn ve cok su içç.. eger gerilersee normall kontrolünüm beklee ilerlerse acile gel gbi bişiler dedii.. hıı simdi gelmeme gerek yok dedimm.. ben öel bişi demedim dedii.. dengesiz midirr nedir geliyim mii bugünn dedimm.. istersenizz gelinn tabi muayenedee fayda var dedii.. kapattıımm kendii doktorumdan randevu aldımmm.. 2 de gidicemm.. görümcemdee yürüdün die oldu bencee yokuss ta agırlıgın baskı yaptıı yürüme senn 3 ay bitene kadarr düz yol olmadıkca dedii... cok korkktum cokkk

Hamilelikte kabuslar gormek cok normalmis turkcell den mesaj geldi bana. Sana da gelir.
İnsallah bir sorunun yoktur canım. Doktora gittiginde beni de haberdar et ne olmus diye. Eger ultrasona girersen belki gorursun suan bebegini =)

Hamilelikte kabuslar gormek cok normalmis turkcell den mesaj geldi bana. Sana da gelir.
İnsallah bir sorunun yoktur canım. Doktora gittiginde beni de haberdar et ne olmus diye. Eger ultrasona girersen belki gorursun suan bebegini =)

belkii bakalımmm görürüss insallahh bi tasla 2 kusss neyse ben cıkayımm duss alayımm hazılanayımmm.. aksam stü dönücemm yazarım sana cnmmm.. öpt seniii

Selam kızlar, ben de hem siteye yeni üye oldum hem de bu başlığa (inşallah Allahtan bir engel çıkmazsa) abone oldum

Bu arada, birinci sayfadan itibaren her üyenin;
- Son Adet Tarihi,
- Beklenen Adet Tarihi,
- Gebeliğini Öğrenme Tarihi,
- Şuanki gebelik haftası ve
- Gebelik kesesini, yolk sac'ı ve kalp atışlarını ilk gördüğü haftayı,

içeren bir liste yapmak istedim ancak beceremedim.

O yüzden kendiminkini yazayım da, belki hepsini bilen diğer arkadaşlarımla karşılaştırma imkanımız olur:

SAT: 4 Mayıs 2011

BAT: 1 yada 2 Haziran 2011

Gebeliği Öğrenme Tarihi: 30 Mayıs 2011 - Beta HCG değeri: 95,90

İlk doktor randevumuz: 8 Haziran 2011 (5+0 demişti doktorumuz ve sadece gebelik kesesi ile minicik çizgi gibi bebeğimiz göründü, laf aramızda hiçbirşey anlamadım. )

Yolk Sac'ın görülmesi: 5+5'te (Yani 13 Haziran 2011) (Ama bunu kendi doktorumdan farklı bir doktor baktı ve "bebeği göremiyorum" deyip sinirlerimi bozdu, ağlattı beni. Sonra kendi doktorumla görüştüm, sakin olun ben bebeği gördüm, o tamamen o kişinin tecrübesizliği dedi. Sanırım da çok haklı, zira bakan kişi daha yeni asistan olmuş biriydi. Asla doktorları kötülemek gibi bir gayem yok ama, onlar da lütfen karşılarındakinin zaten yeterince hassaslaşmış bir anne adayı olduğunu unutmayıp telaşlandırmasınlar insanları! )

Mevcut Gebelik Haftası: 6+1

kızlar merhaba ,
ben bugün çok kötüyüm ,
kusmalar başladı ,
sabahtan bu yana hiçbir şey yiyemedim

Kahvekokusu, kaç haftalıktın? Benim de sanırım 4-5 gün oldu ilk bulantılar başlayalı. Bir arkadaşım zencefil önerdi bulantılar için ama, çok şükür benim çok şiddetli olmadığı için denemedim daha... İstersen bir araştır. Hani bu ağaç şeklindeki zencefil varya, onu birkaç dakika ağzında tut demişti.

simurgcum sat 6 mayıstı henüz doktora gitmedim ,
5 haftalık sanırım bebeişkom ,
bulantım bugün başladı ve bu şekilde devam ederse zencefil tavsiyeni dikkate alıcam ,
öğlen yemek bile yiyemedim..
bu arada başından beri benim de saçlarım muazzam dökülüyor

Hmm... Tiroid, TSH falan baktırdın mı? İstersen bir baktır. Gerçi ben saç dökülmesinin hamilelikten olduğunu düşünüyorum. Çünkü benim de kaşlarımda ve kol tüylerimde ufak tefek döküntüler oluyor :) Kıl tüy işleri de çekeceğiz anlaşılan. :) Aman sağlıkla geçirelim şu süreyi ve sağlıklı bebeklerimiz olsun da, dökülen geri yerine gelir herhal.

gelir gelir ,
onların hepsine baktırıcam ,
doktora haftaya gitmeyi planlıyorum

Bende yaklaşık 6 -7 haftalığım.. bende hem mide bulantısı var hemde acayip yemek yeme isteği gece bile midem kazınıyor kalkıp yiyiorum.. :s

Bende yaklaşık 6 -7 haftalığım.. bende hem mide bulantısı var hemde acayip yemek yeme isteği gece bile midem kazınıyor kalkıp yiyiorum.. :s

benimde midem bulanıyor, fakat kusma yada öğürme yok ama bulantımı bastırması için çubuk kraker yada beyaz leblebi atıştırıyorum sende miden kazındığında onları kullanabilirsin.

Aranızda en yaşlı hamile benim galiba..8+2 yim..Maşallah diyim :)
Bende de cok bulantı var..Hiç bişey yiyesim yok..Ve herşey ama herşey kokuyo bana...

Bu arada üstüm başım hep kıl tüy içinde..Çok dökülüyo..
Bi de dişlerimde zayıfladı..Durduk yere dolgum boşaldı..Cocuk bizim vücuttaki vitaminleri çekiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…