Aranızda en yaşlı hamile benim galiba..8+2 yim..Maşallah diyim :)
Bende de cok bulantı var..Hiç bişey yiyesim yok..Ve herşey ama herşey kokuyo bana...
Bu arada üstüm başım hep kıl tüy içinde..Çok dökülüyo..
Bi de dişlerimde zayıfladı..Durduk yere dolgum boşaldı..Cocuk bizim vücuttaki vitaminleri çekiyor..
kızlarrr bol su içmek gerekiyorrrr hamilelikte fakat ben normaldede çok su içen bir insan olmadığım için ççoookkkkkk zorlanıyorummmmm
ah ah bende de aynı sorun var arkadaşım. normalde zaten su içmek aklıma gelmezdi ama şimdi zorluyorum kendimi. en fazla 1.5 lt. içebiliyorum. ya sen?
Gebelikte bol su tüketiminin faydaları:
- Rahim kasılmalarını engeller, erken doğumu önler
- İdrar yolu enfeksiyonu olmasını engeller
- Cİldin daha parlal ve sağlıklı görünmesini sağlar
- Kabızlığı ve hemoroidleri önler
- Bebeğin suyunun azalmasını önler
- Özellikle sıcak yaz aylarında rahat ve serin kalmanızı sağlar
- Bulantı, mide yanması gibi şikayetleri azaltır
- Bol su içmek vücuttaki şişlikleri (ödemi) arttırmaz tersine azaltır. Bu nedenle şişliklerim var diye su içmekten kaçınmamak gerekir.
kızlarr doktordann geldimm.. muayenedee gördük kii koyu renkk akıntıı devam ediyooo. b-normall ultrasondaa yinee kesemm görünmedii.. tekrarr vajinall baktıı doktorr kesee göründüüü gebeligin devam edio korkmaa dedi gülerekk hatta kesen büyümüss dedii.. amaa bebkk görünmüoo kücükk dahaa görünmeyebilirr dedii. tammm kapatmayaa meyletti kiii ekranda bişi belirdiii.. bebükkkkkkkaa bakk bebekk göründü dediii bakk buda kalbii atıyo didii.. annemm nasıll atıyoo pıt pıtt... ölürüm sana ben didimm.. kıyamadı annesinee gösterdii kendinii hemennn kuzummm amaa düsükk tehlikenn varr artık ilişki yok dedii.. yorulma işş yapmaa yatt dinlen bol su içç dedii. progestan verdii 10 gün sonraa gelceksin dedii.. buu da bebegimmmmmmmm
Eki Görüntüle 211412
Ayy canım yaaa benim de p.tesi kesin duyulur ve gorulur o zaman. Cok heycanlandım.
Bana da doktorum dusuk tehliken var dedi ama kanamam falan olmadı benim oyle akıntım da olmadı. Benim gittigim salak doktor anlamadı tabi.
Kendi doktorum da basladıysan bırakma 3 ay kullan dedi.
ilaccc 10 günn kullanılcakmıss zaten cnmm konrolee bitio zatenn günde 3 tanedenn.. nasıll teyzesiiii balıgaa benzioo dimiiiiiiii
Valla solucana da benziyo sankiBenimki nasıl goruncek acaba yaa. Senin ultrason cok bulanık gosteriyo. İnsallah ben cok net gorurum fasulyemi
kızlar bendede kahve leke bugün yine başladı 2 gündür yoktu acaba limonlu salata yedim ondan olabilirmi?:44:
ondann bişi olmass ben dünn limonlu su çtimm... blakiss iyi geliomuss öle dedilerrr
simurgcum sat 6 mayıstı henüz doktora gitmedim ,
5 haftalık sanırım bebeişkom ,
bulantım bugün başladı ve bu şekilde devam ederse zencefil tavsiyeni dikkate alıcam ,
öğlen yemek bile yiyemedim..
bu arada başından beri benim de saçlarım muazzam dökülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?