mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

benim kasık ağrılarım adet ağrısı gibi fakat sürekli bi ağrı değil 2 dk falan sürüp geçiyo gün boyu.devamlı değil yani.
yaa ayrıc

slm kızlar hamile kalan arkadslar ne kadardır çocuk bekliorsunuz?benimde bi sene dolmadı ama olmuo yaşım 22 sizin hamilelik haberlerinize çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin bizede:85::85::85: dua edin lütfen

günaydın canlar...
günaydın taze hamişler....

kızlar doktor keseyi görmek için alttan mı bakıyor yoksa karından mı bakıyor.
bilginiz var mı...
cumartesi nerden bakacaklar ... karnımdan baksınlarrr

kızlar doktor keseyi görmek için alttan mı bakıyor yoksa karından mı bakıyor.
bilginiz var mı...
cumartesi nerden bakacaklar ... karnımdan baksınlarrr

Karından bakıyormus goremezse alttan bakıyormus. Ben 1 ay sonra gidicem doktora bugun sonucları alıyım bir sorun yoksa eger 1 ay bekliycem hersey kesinlesir en azından.

Karından bakıyormus goremezse alttan bakıyormus. Ben 1 ay sonra gidicem doktora bugun sonucları alıyım bir sorun yoksa eger 1 ay bekliycem hersey kesinlesir en azından.

ayyyyy inşallah karnımdan görür çok geriliyorum
herşey güzel olsun

canım benim ben doktora bu cumartesi gideceğim
doktor ile konuştum geldiğinde görürüz dedi
sat 27 nisan...

3 Gun var aramızda. Sen kan testi yaptırmamıs mıydın. C.tesi doktora gittiginde Doktorun soylediklerini bize de soylersin =) Neye gore hesaplayıp da bebek gorunuyomus diye. Ben Hazıran sonunda gştmeyi dusunuyorum. Hersey kesin belli olsun diye.

canım regli tarihini 10 geçince kese görünüyor dedi
ben 12 . gün gitmiş oluyorum
tabiki anlatacağım ... ultroson görüntüsü de eklerim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…