mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Benim bulantı şeklim de seninkiyle aynı. Çok açım ama sanki boğazıma kadar doluyum bişey yiyemiyorum....
Bulantı gibi, farklı bişey gibi...Adlandıramıyorum....

benim bulantı şeklim de seninkiyle aynı. çok açım ama sanki boğazıma kadar doluyum bişey yiyemiyorum....
Bulantı gibi, farklı bişey gibi...adlandıramıyorum....

aynen bendede öle canım, midem boş ama canım bişi istemior midem kalkıor aklıma yemek geldikçe ama ayakta durabilmem içinde yemem gerek çalışıorum çünki.

Bugün hiç konuşan yokk, nedenkii..

cnm bugun sıcakk herkes bayılmıs vazıyettedır ondan konuscak hal kalmıyokı ınsanddaa valla hıc ıstahımyok benımde bıse yıyemıyorum meyveden baskaa oda zorla bır ıkıtane okadar ben heledaha ıstıratteyım doktor yat dınlen dedı dıye yatıyorum benn

bende yatmak istiyorum ya uff çalışmak istemiyorum,

bende yatmak istiyorum ya uff çalışmak istemiyorum,

kızlar ben de çok kötüyüm..
çalışmaya gücüm yok,sürekli yatmak istiyorum..

Benim bulantı şeklim de seninkiyle aynı. Çok açım ama sanki boğazıma kadar doluyum bişey yiyemiyorum....
Bulantı gibi, farklı bişey gibi...Adlandıramıyorum....

Canım kaçıncı haftadasin? Ben 7+5 oldum şimdi.. Ama 5ve 6. Haftalarda aynı sizin gibiydim. Hem acım hem tokum hem bulantı gibi hem değil değişik bir durumdu ve sabahları değil genelde öğleden sonra ya da akşamustu oluyordu. Şimdi yok denecek kadar azaldı.inşallah sizinkide biran evvel gecer 

valla benim iştahım gayet güzel,açık hiç şişliğim ve bulantım yok çok şükür.yemeğimi yapıyorum bi güzel de yiyorum.çok çabuk acıkıyorum.bir şey görsem hemen canım isteyebiliyor.yalnız tatlı tarzı şeyler hiç yiyemiyorum aslında canım hiç istemiyor.sadece tatlı meyve ve bitter çikolata yiyorum o kadar.

Son düzenleme:

aynı dert bendede var.açlığımıda bilemiyom bazen.sadece fena olunca anlıyom aç olduğumu.yemeklerden hiçbirini görmek istemiyorum.yerkende zor yutuyorum midem havalanıyor.ben ki nasıl obur bi insandım.yemek yiyememek ne kötüymüş çok mutsuzum.

valla aynı durumdayız ben çukulata hastasıydım şimdi markette hiç canım onu bile istemiyor..tatlıyla aram yok..ye ekşiyi çıkar ayşeyi mi? acaba..bizim durum

Kızlar benim midem cok kotu yaaa. Karnım ac ama yemek yemeyi istemiyo canım. Midem bulanıyo ama kusamıyorum.
Kussam rahatlıycam resmen surunduruyor benim sıpa beni

valla aynı durumdayız ben çukulata hastasıydım şimdi markette hiç canım onu bile istemiyor..tatlıyla aram yok..ye ekşiyi çıkar ayşeyi mi? acaba..bizim durum

hamileliğimi ilk öğrendiğimden beri kuru soğan yiyorum naneli,sumaklı bayılıyorum.valla sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez.

evet canım ben de öğretmenim 2. donemı kapatıyoruz cnm evet. seminer donemone denk gelecek rapor almamız gereken zaman ben diğer sene için de ücretsiz izin dusunuyorum ama tam olarak karar vermedim

Ya ne güzel bende anaokulu öğretmeliyim ama özelde çalıştığım için resmi izni bile kullandirmiyor bende istifa ettim bugün bebeğim için

evet canım çok güzel tanımlamışsın.. tam olarak benim şimdiki halim böyle

mrb kızlar.... bugün çok yazamadım çünkü gerçekten çok değişik bi halim vardı. sabah 8de kalktım ama akşam 7ye kadar hiçbişey yiyememedim. :85: öğlen 2 gibi muz ve nektar yiyebildim o da zorla. ama bakıyorum da hemen herkes aynıdurumda topikte. inşallah bu durum bikaç haftaya geçer de bebişlerimizi beslemeye devam ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…