ben de açım ama sanki bissürü şey yemiş gibiyim nasıl bişi bu anlamadım. bulantı desem değil midemin gurultusunu duyuyorum ama yemek de istemiyorum . ben de çarş günü ilk defa dr a gittim 805 ti değerim dr cumartesi 2000 i geçmesi lazım o zaman ultrasonla bakarız dedi 6artı 2 yim bugün ama yumurtlamamın sonunda yakaladığımızı düşünüyorum bakalım görebilecekmiyiz yarın mucizeyi
benim bulantı şeklim de seninkiyle aynı. çok açım ama sanki boğazıma kadar doluyum bişey yiyemiyorum....
Bulantı gibi, farklı bişey gibi...adlandıramıyorum....
Bugün hiç konuşan yokk, nedenkii..
cnm bugun sıcakk herkes bayılmıs vazıyettedır ondan konuscak hal kalmıyokı ınsanddaa valla hıc ıstahımyok benımde bıse yıyemıyorum meyveden baskaa oda zorla bır ıkıtane okadar ben heledaha ıstıratteyım doktor yat dınlen dedı dıye yatıyorum benn
cnm bugun sıcakk herkes bayılmıs vazıyettedır ondan konuscak hal kalmıyokı ınsanddaa valla hıc ıstahımyok benımde bıse yıyemıyorum meyveden baskaa oda zorla bır ıkıtane okadar ben heledaha ıstıratteyım doktor yat dınlen dedı dıye yatıyorum benn
bende yatmak istiyorum ya uff çalışmak istemiyorum,
Benim bulantı şeklim de seninkiyle aynı. Çok açım ama sanki boğazıma kadar doluyum bişey yiyemiyorum....
Bulantı gibi, farklı bişey gibi...Adlandıramıyorum....
ben de açım ama sanki bissürü şey yemiş gibiyim nasıl bişi bu anlamadım. bulantı desem değil midemin gurultusunu duyuyorum ama yemek de istemiyorum . ben de çarş günü ilk defa dr a gittim 805 ti değerim dr cumartesi 2000 i geçmesi lazım o zaman ultrasonla bakarız dedi 6artı 2 yim bugün ama yumurtlamamın sonunda yakaladığımızı düşünüyorum bakalım görebilecekmiyiz yarın mucizeyi
valla benim iştahım gayet güzel,açıkhiç şişliğim ve bulantım yok çok şükür.yemeğimi yapıyorum bi güzel de yiyorum.çok çabuk acıkıyorum.bir şey görsem hemen canım isteyebiliyor.yalnız tatlı tarzı şeyler hiç yiyemiyorum aslında canım hiç istemiyor.sadece tatlı meyve ve bitter çikolata yiyorum o kadar.
valla aynı durumdayız ben çukulata hastasıydımşimdi markette hiç canım onu bile istemiyor..tatlıyla aram yok..ye ekşiyi çıkar ayşeyi mi? acaba..bizim durum
offff belim çok ağrıyor ya!!otururken ayakta yatarken hatta.sizde de var mı?
evet canım ben de öğretmenim 2. donemı kapatıyoruz cnm evet. seminer donemone denk gelecek rapor almamız gereken zaman ben diğer sene için de ücretsiz izin dusunuyorum ama tam olarak karar vermedim
Ya ne güzel bende anaokulu öğretmeliyim ama özelde çalıştığım için resmi izni bile kullandirmiyor bende istifa ettim bugün bebeğim için
Canım kaçıncı haftadasin? Ben 7+5 oldum şimdi.. Ama 5ve 6. Haftalarda aynı sizin gibiydim. Hem acım hem tokum hem bulantı gibi hem değil değişik bir durumdu ve sabahları değil genelde öğleden sonra ya da akşamustu oluyordu. Şimdi yok denecek kadar azaldı.inşallah sizinkide biran evvel gecer 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?