mrb kızlar şu hafta hesabı varya altta olan ticker galiba nasıl yapıyoz onu?bilen var mı?yardımcı olursanız sevinirimmmm
fka + olmasın ????duydunuz mu kalp atışlarını????
mrb kızlar napıyosunuzzzzzz???bişey dicem aranızda crinone jel kullanan var mııı???
Evet ben kullanıyorum maalesefkesenin yanında kanama var dedi doktor düşüğe karşı hayırlısı bakalım
hayır canım.bana kalp atışı için haftaya gel dedi.sanırım FKAH yazmasıda haftaya demek istemiş.yazının anlamını söylememişti.
evt cnm benimde olmuştu maalesef ufak bi kanama onun için verdiiiii çok iğrençç demi ama ağızdan alınanlara göre daha etkiliymişşş o yüzden katlanıyorum napalım senin haftan kaç bu arada???[/Q
Benim 6 mayıs ama daha bebek görünmedi kese 11 mm ama cumartesi tekrar gidecem bakalım:2::2::2:
günaydın arkadaşlar
nasılsınız? ben heycanlıyım bugün öğretmen atamaları için klavuz yayınyalacaklar işallh bu defa atanırım onu bekliyorum ve çok heyacan stres yapıyorum
evt cnm benimde olmuştu maalesef ufak bi kanama onun için verdiiiii çok iğrençç demi ama ağızdan alınanlara göre daha etkiliymişşş o yüzden katlanıyorum napalım senin haftan kaç bu arada???
Evet ben kullanıyorum maalesefkesenin yanında kanama var dedi doktor düşüğe karşı hayırlısı bakalım
Günaydın....Benim de kesenin yanında kanama var diye progestan kullanıyorum ama keşke vajinal jel verseymiş, bu progestan beni mahvetti
herkese günaydınKeyifler nasıl
günaydın canım BİZ iiz siz nasılsınız,, şişlik var bende ya, karnım açmı tokmuu bilemiorum,, iştahım az fakat midem bulanmıor, YEMEKLERİ GÖRÜNCE MİDEM KALKIOR ama yinede yiyebiliorum, psikikolojik herhlde benimki, ama dün akşam 8 de uyumuşum sabah 7 ye kdr, ama halen uykum var ve yorgunum,,:97::106::106:
biz de iyiyiz teyzesi saolasınYaşadıklarının benzerleri var bende de. Mutfağa giresim yok kaç sattir ayaktayım ama kahvaltı yapmak işime gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?