mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Evet ben kullanıyorum maalesef kesenin yanında kanama var dedi doktor düşüğe karşı hayırlısı bakalım

evt cnm benimde olmuştu maalesef ufak bi kanama onun için verdiiiii çok iğrençç demi ama ağızdan alınanlara göre daha etkiliymişşş o yüzden katlanıyorum napalım senin haftan kaç bu arada???

günaydın arkadaşlar
nasılsınız? ben heycanlıyım bugün öğretmen atamaları için klavuz yayınyalacaklar işallh bu defa atanırım onu bekliyorum ve çok heyacan stres yapıyorum

günaydınn canlarım, nasılsınız, ben çok iyyim allaha şükür ağrım yok, akşamları oluor sadece oda yorgunluktan sanırm, doktora gitmeyi iple çekiorum, daha doğmayan bebeğimi şimdiden özlüyorum,

Günaydın
bugün cuma ve çok mutluyum 2 gün dinleneceğim
çalışmak bana zor geliyor artık

evt cnm benimde olmuştu maalesef ufak bi kanama onun için verdiiiii çok iğrençç demi ama ağızdan alınanlara göre daha etkiliymişşş o yüzden katlanıyorum napalım senin haftan kaç bu arada???

günaydın kızlar. bende crinone jel kullanıyorum. iğrenç birşey. benim 1 kutu bitiyor neredeyse. ama çok iyiymiş. Bebişlerimiz sağlıklı olsunda ben razıyım. bu arada ben her gün karnımdan iğne yapıyorum kendime(kan sulandırıcı iğne)

Günaydın....Benim de kesenin yanında kanama var diye progestan kullanıyorum ama keşke vajinal jel verseymiş, bu progestan beni mahvetti

Benim ne kanamam ne agrım hicbiseyim yokken doktorum bana dusuk tehliken var dedi ve progestan verdi.
15 gun sonra baska doktora gittim bu ilacı kullanıyorum dedim. O ilacın etkisi kanıtlanmamıs ne dusuugu engelledigi ne de engellemedigi kanıtlanmıs yani.
Ben hastalarıma progestan vermiyorum dedi. Ben de bıraktım kullanmayı. Baska bir doktora daha gorun kanaman var dediyse eger.
1 doktora baglı kalma derim canım. İnsallah bebegine bisey olmaz da saglıkla alırsın kucagına..

herkese günaydın Keyifler nasıl

günaydın canım BİZ iiz siz nasılsınız,, şişlik var bende ya, karnım açmı tokmuu bilemiorum,, iştahım az fakat midem bulanmıor, YEMEKLERİ GÖRÜNCE MİDEM KALKIOR ama yinede yiyebiliorum, psikikolojik herhlde benimki, ama dün akşam 8 de uyumuşum sabah 7 ye kdr, ama halen uykum var ve yorgunum,,:97::106::106:

Son düzenleme:

biz de iyiyiz teyzesi saolasın yaşadıklarının benzerleri var bende de. mutfağa giresim yok kaç sattir ayaktayım ama kahvaltı yapmak işime gelmiyor

biz de iyiyiz teyzesi saolasın Yaşadıklarının benzerleri var bende de. Mutfağa giresim yok kaç sattir ayaktayım ama kahvaltı yapmak işime gelmiyor

ben kahvaltımı işyerinde yaptım, ama karnım çok şiş, adet te olmuorus ya onunda etkisi oluor herhalde, bende göbekte vardı normalde zaten, benim hamileliiğim alamet olcak hadi hayırlısı

sizin keseniz hangi haftada göründü hanımlar
benim geçen hafta görünmemişti
bu sabah kahverengi bi akıntım oldu
hemen gittik doktora ultrason baktı 5+6 dayım bu arada
zorlandı keseyi göremedi önce
hatta altan bakalım görünmüyo dedi
biraz daha uğraşınca görebildi ancak
10 gün sonra falan gel kalp atışına bakalım dedi
normal mi gidiyorum acaba
iyice pimpirikli oldum yaaa
herşeyden bişey çıkarmaya çalışıyorum (

ben de açım ama sanki bissürü şey yemiş gibiyim nasıl bişi bu anlamadım. bulantı desem değil midemin gurultusunu duyuyorum ama yemek de istemiyorum . ben de çarş günü ilk defa dr a gittim 805 ti değerim dr cumartesi 2000 i geçmesi lazım o zaman ultrasonla bakarız dedi 6artı 2 yim bugün ama yumurtlamamın sonunda yakaladığımızı düşünüyorum bakalım görebilecekmiyiz yarın mucizeyi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…