mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

günaydın canlarım, zeynepcim bende öyleyim ya BİR KAÇ YEMEK KAŞIĞI ANCA YİYORUM AKŞAMLARI AMA KARNIM AÇÇ, ATIŞTIRSAMDA YİNE AÇ OLUORM, YESEMDE YEMESEMDE AÇIM YANİ,

slm kıslarr benım lekeler kesılmısdı bugun gene basladı yaıyorum gene offf delıolcamm doktor ılacda vermedıı bakalım bu carsamba bebegı görcekde öle vercekmıs kesenın ıcınde seytan dıyo baska doktora gıtt

kahverengimsi lekelerden mi bahsediyosun
iki gündür bende de var
dün doktora gittiğimd sordum
yerleşme döneminde olabiliyomuş hafif kanamaa ve tür akıntılar

ben havsada çalışıyorum ama merkezzde oturuyorum ..hangi dr a gidiyosunuz ben bugün gittim ilk defa görebildik 6 haftalık henüz vajinal ultrasona baktı..kemal beye gidiyorum özel trakyada

ben hamile değilim edirne oturuyorum yazıısnı görünce yazdım ama doğumumu berna hanım yaptı 2007 de

kahverengimsi lekelerden mi bahsediyosun
iki gündür bende de var
dün doktora gittiğimd sordum
yerleşme döneminde olabiliyomuş hafif kanamaa ve tür akıntılar

uff nebılım ınsan bırden korkuyoo bıde bana doktor bunun ıcıcn bısede vermedıya sınıroldumm guya cokıyıdoktorr ama bebegı görelımde öle dedıı yoksa yalandan
vermım dedı daha cok sınıroldumm

evet devletteyim bağımsız anaokulunda ..özel sektör zor olmalı atama durumu yok mu girdiniz mi sınava peki...bebeğim 6 haftalık bir de oğlum var 8 yaşında

Maşallah ikinci kez bebek heyecanı yasıyorsunuz demek ne güzel! Özel sektör zordan da öte diyebilirim çalıştığım müdürün de etkisi çok ( bayan olmasına rağmen) resmi izinleri bile kullandirmiyor malesef! Atama durumu olmadı sınav iptal edildiğinde ikinci sınava girmedim okulda görevliydim kısmet iste olmadı. İnşallah bebek bana uğurlu gelir şimdiden onun için hayatımız değişti :))

şansıyla gelir mutlaka hiç merak etme annesi buna inan..

arkadaşlar can sıkıntısından yabancı sitelerde dolaşırken bebek cinsiyet hesaplama zımbırtısı buldum annenin ve babanın doğum tarihlerini yazıyorsunuz. ama şu sırayla ay/gün/yıl sonra kız mı erkek mi olacak söylüyor...kız dedi bana hadi deneyin sizde ..eğlenmelik tabi sağlıklı olsunlar daaa
Gender Calculator

nerden buldun bu siteyi çin ve rus takviminden sonra bu da değişikmiş.bana erkek çıktı.sağlıklı ve hayırlı olsun inş.önemli değil kız erkek

Bende 8 haftalık hamişim kızlar..Ne yesem doymuyorum sizdemi öylesiniz?????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…