çok erken değil mi bari son haftalarda istifa etseydin.neyse sağlık olsun
slm kıslarr benım lekeler kesılmısdı bugun gene basladı yaıyorum gene offf delıolcamm doktor ılacda vermedıı bakalım bu carsamba bebegı görcekde öle vercekmıs kesenın ıcınde seytan dıyo baska doktora gıtt
kahverengimsi lekelerden mi bahsediyosun
iki gündür bende de var
dün doktora gittiğimd sordum
yerleşme döneminde olabiliyomuş hafif kanamaa ve tür akıntılar
Biz senelik sözleşme ile çalışıyoruz malesef ve Pazartesi imzalanacak sözleşmeler cumadan verdim bende mecburen
merhaba bende edirnedeyim merkzde
ben havsada çalışıyorum ama merkezzde oturuyorum ..hangi dr a gidiyosunuz ben bugün gittim ilk defa görebildik 6 haftalık henüz vajinal ultrasona baktı..kemal beye gidiyorum özel trakyada
ben de anaokulu öğretmeniyim..edirnede çalışıyorum tanışalım dedimdi:)
kahverengimsi lekelerden mi bahsediyosun
iki gündür bende de var
dün doktora gittiğimd sordum
yerleşme döneminde olabiliyomuş hafif kanamaa ve tür akıntılar
Memnun oldum canım devletde mı çalışıyorsun? Ne kadarlik bebeğin ?
evet devletteyim bağımsız anaokulunda ..özel sektör zor olmalı atama durumu yok mu girdiniz mi sınava peki...bebeğim 6 haftalık bir de oğlum var 8 yaşında
Maşallah ikinci kez bebek heyecanı yasıyorsunuz demek ne güzel! Özel sektör zordan da öte diyebilirim çalıştığım müdürün de etkisi çok ( bayan olmasına rağmen) resmi izinleri bile kullandirmiyor malesef! Atama durumu olmadı sınav iptal edildiğinde ikinci sınava girmedim okulda görevliydimkısmet iste olmadı. İnşallah bebek bana uğurlu gelir şimdiden onun için hayatımız değişti :))
öylede denebilir küçücük bişey zaten. niye şaşırdınki bu kadar?sen böyle sorunca acaba kötü bişeymi yapıyorum dedim kendime[/QUOo
o ilaç yutuluyor.sen şaşırmış gibisinmide hapı mı bu?[/QUO
ağzımda eriyince başka bi yeremi gidiyo??????????????????????????????????????
üslubunu hiç beğenmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?