öylede denebilir küçücük bişey zaten. niye şaşırdınki bu kadar?sen böyle sorunca acaba kötü bişeymi yapıyorum dedim kendime[/QUOo
o ilaç yutuluyor.sen şaşırmış gibisinmide hapı mı bu?[/QUO
ağzımda eriyince başka bi yeremi gidiyo??????????????????????????????????????
üslubunu hiç beğenmedim.
ben de seninkini beğenmedim.eleştiriye açık değilsin.ister yut ister ağzında erisin çok umrumda değil.her ilacın bi alış şekli vardır.herkesin yutup senin ağzında eritmen ilginç gelmişti o kadar
selamlar kızlar nasılsınız?ya benim idrar yolu enfeksiyonum varmış dr.um pretix isimli antibiyotik başladı çok korkuyorum zararı olcak diye ama içmeyede başladım böbreklerimde ağrıyo napcam ben ya
canım nasıl anladı ıltıhap oldunu tesmıyaptrıdı sana
evt cnm benim yan ağrım vardı böbreklerimde kan ve idrar tahlilii yaptırdık ve enfeksiyon çıktımutlaka tedavi edilmesi gerekiyomuş aman bi zararı olmasında Allah yardımcımız olsun kızlar
selamlar kızlar nasılsınız?ya benim idrar yolu enfeksiyonum varmış dr.um pretix isimli antibiyotik başladı çok korkuyorum zararı olcak diye ama içmeyede başladım böbreklerimde ağrıyo napcam ben ya
Merhaba kızlar bende mayısta hamile kalmışım 1 yıldır tedavi görüyordum yumurtlama sorunum var yumurtam olmuyordu neredeyse hiç kendiliğimden adet olamıyordum sene başında rahim filmi çekindim sonra doktorum iğne tedavisine geçiş yapalım daha çabuk sonuç alırım dedi nisanda iğnelerimi almıştım 3 adet gonal f 450 ve 1 tane ovitrelle çatlatma iğnesi fakat nisanda bir yumurta kistim vardı ve o ay doğum kontrol hapı kullandım mayısta adet olunca tekrar gittim iğne için bu sefer doktorum 1 ay tatile çıkıyormuş takip edemem bidaha adet olduğunda gel dedi ben üzüle üzüle eve geldim sinirimden ağladım bile herşeyde aksilik beni buluyor diye
en son 9 mayısta adet olmuştum haziranda karın şişliği başladı bende gaz sıkıntım vardı ağrıyordu kendi kendime adet olamadım bide kilo aldım karnım çıktı diyordum spora başladım karın mekiği çekiyordum masaj aletim vardı şu yağları sallayan tipten her gün onu uyguluyordum bide günde 3 kere soğan ve maydanoz kaynatıp içiyordum adet söktürüyor diye iyiki bişe olmamış allah korumuş bebişimi arkadaşımın ısrarı üzerine haziran 17 de idrar testi yaptırdım anında pozitif çıktı inanmadım yanlış testdir dedim hemen kan testi yaptırdım ve değerim 1352 çıktı ayın 20 de pazartesi günü doktoruma gittim ultrasonda baktı geç döllenme olmuş dedi keseyi göre bildik bitek 4+2 gösterdi cihaz doğum tarihim 25.02.2012
fakat ben hamileliğe dair hiç bişey hissetmiyorum arkadaşlar ne mide bulantısı ne başka bi değişiklik sadece bazı sabahlar gaz sıkıntısı karnımda adet sancısı gibi çekilme hafiftende göğüs ucunda hassasiyet şimdi korkuyorum acaba kese boşmu diye ama öyle olsa kanamam olur değerim düşük olur diyorum
varmı aranızda hamileliğini hiç bir şekilde hissetmeyen?????
bana doktorum 2 hafta sonra gel kap atışlarına bakalım dedi ama ben dayanamayacağım çarşamba yani 10 ara olmuş oluyor yine gideceğim artık doktora anlatırım korktuğumu
Bu arada arkadaşlar nelere dikkat etmeye başladınız bebeğiniz sağlıklı olsun diye neler değiştirdiniz hayatınızda yemenizde içmenizde falan beraber ilerleyip paylaşalım bildiklerimizi
canımm önceLikLe tebrikLer...sanırım ikimizde aynı zamanlarda gebe kaLmışız....benim de adetLerim düzensizdi yakLaşık bibuçuk senedir.....iki aydır regL olmadım bende bi sıkıntı başLadı karnım da gaz oluştu,,aaa dayanamıyorum yeter artık bi farlutal alayım da kurtulayım şu dertten dedim,,regL olmak istedim biran önce........ama yinede bir test aLdım hiç imkan wermiyorum ama hamile olabileceğime,,yinede şüphem olmasın diye test yaptım dün sabah............gözLerime inanamadım çift çizgiiii..........sonra hemen doktora gittim sandım ben iki ayLık falan olmuştur,,ama değiLmiş daha çok yeniymiş....sadece keseyi gördük tamam dedi dr.um hamilesin..........tahmınen bende 4haftaLık gebeyim....haftaya ctesi yine gideceğim bakalım...inş..sağsalim geçer bu günLEr .....benim drum sadece çay,kahve,sigara yasak dedi...bide sakın ağır kaLdırma,,uzun süre ayakta kaLma dedi.....başkada bişi yokkk =)
ultrasonda baktımı doktorun keseyi göre bildimi? ultrasonda doğum tarihini gösteriyor canım
bana çay kahve tamamen yasak değilde az içecekmişim demir vitamini almanı engelliyor ama çikolata hamur işi abur cubur yeme dedi doktorum mümkünse 12 kilodan fazla almamaya bak dedi ayrıca saç boyası tamamen yasak ve güneşlenmek yasak dışarı çıkıncada muhakkak koruyucu sür dedi ayrıca multivitamin verdi bana doktorum
eweet canım karnımdan baktı we gördük keseyi....kaç haftalık olduğunu sadece tahmin etti......folik asit içiyorum ben,,folbiol günde bir tane.....saç boyası ewet yasak ama benim dr ilk üç ay özeLlikle dedi.....sonrasında ise sadece bir weya iki kez en fazla boyayabilirsin dedi....bitkisel boya ama.....
canım eline verdiği ultrason kağıdında yani resimde yazması lazım kaç haftalık olduğunu ve doğum tarihini genelde yazıyor hepsinde
bana bütün vitaminleri içeren hap verdi daha iyi oluyor çünkü bitek folik asit değil demir falanda çok önemli
saç boyasının bitkisel olanınıda yasakladı bana çünkü gerçekten içinde ne olduğu belli değil güvenilmiyor riske atma dedi şu saç maskaraları var internette onu kullanacağım ben çünkü saçımda çok beyaz var boyamakta istemiyorum
Merhaba kızlar bende mayısta hamile kalmışım 1 yıldır tedavi görüyordum yumurtlama sorunum var yumurtam olmuyordu neredeyse hiç kendiliğimden adet olamıyordum sene başında rahim filmi çekindim sonra doktorum iğne tedavisine geçiş yapalım daha çabuk sonuç alırım dedi nisanda iğnelerimi almıştım 3 adet gonal f 450 ve 1 tane ovitrelle çatlatma iğnesi fakat nisanda bir yumurta kistim vardı ve o ay doğum kontrol hapı kullandım mayısta adet olunca tekrar gittim iğne için bu sefer doktorum 1 ay tatile çıkıyormuş takip edemem bidaha adet olduğunda gel dedi ben üzüle üzüle eve geldim sinirimden ağladım bile herşeyde aksilik beni buluyor diye
en son 9 mayısta adet olmuştum haziranda karın şişliği başladı bende gaz sıkıntım vardı ağrıyordu kendi kendime adet olamadım bide kilo aldım karnım çıktı diyordum spora başladım karın mekiği çekiyordum masaj aletim vardı şu yağları sallayan tipten her gün onu uyguluyordum bide günde 3 kere soğan ve maydanoz kaynatıp içiyordum adet söktürüyor diye iyiki bişe olmamış allah korumuş bebişimi arkadaşımın ısrarı üzerine haziran 17 de idrar testi yaptırdım anında pozitif çıktı inanmadım yanlış testdir dedim hemen kan testi yaptırdım ve değerim 1352 çıktı ayın 20 de pazartesi günü doktoruma gittim ultrasonda baktı geç döllenme olmuş dedi keseyi göre bildik bitek 4+2 gösterdi cihaz doğum tarihim 25.02.2012
fakat ben hamileliğe dair hiç bişey hissetmiyorum arkadaşlar ne mide bulantısı ne başka bi değişiklik sadece bazı sabahlar gaz sıkıntısı karnımda adet sancısı gibi çekilme hafiftende göğüs ucunda hassasiyet şimdi korkuyorum acaba kese boşmu diye ama öyle olsa kanamam olur değerim düşük olur diyorum
varmı aranızda hamileliğini hiç bir şekilde hissetmeyen?????
bana doktorum 2 hafta sonra gel kap atışlarına bakalım dedi ama ben dayanamayacağım çarşamba yani 10 ara olmuş oluyor yine gideceğim artık doktora anlatırım korktuğumu
Bu arada arkadaşlar nelere dikkat etmeye başladınız bebeğiniz sağlıklı olsun diye neler değiştirdiniz hayatınızda yemenizde içmenizde falan beraber ilerleyip paylaşalım bildiklerimizi
Günaydın....Benim de kesenin yanında kanama var diye progestan kullanıyorum ama keşke vajinal jel verseymiş, bu progestan beni mahvetti
günaydın
iyi haftalar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?