Merhaba kızlar bende mayısta hamile kalmışım 1 yıldır tedavi görüyordum yumurtlama sorunum var yumurtam olmuyordu neredeyse hiç kendiliğimden adet olamıyordum sene başında rahim filmi çekindim sonra doktorum iğne tedavisine geçiş yapalım daha çabuk sonuç alırım dedi nisanda iğnelerimi almıştım 3 adet gonal f 450 ve 1 tane ovitrelle çatlatma iğnesi fakat nisanda bir yumurta kistim vardı ve o ay doğum kontrol hapı kullandım mayısta adet olunca tekrar gittim iğne için bu sefer doktorum 1 ay tatile çıkıyormuş takip edemem bidaha adet olduğunda gel dedi ben üzüle üzüle eve geldim sinirimden ağladım bile herşeyde aksilik beni buluyor diye
en son 9 mayısta adet olmuştum haziranda karın şişliği başladı bende gaz sıkıntım vardı ağrıyordu kendi kendime adet olamadım bide kilo aldım karnım çıktı diyordum spora başladım karın mekiği çekiyordum masaj aletim vardı şu yağları sallayan tipten her gün onu uyguluyordum bide günde 3 kere soğan ve maydanoz kaynatıp içiyordum adet söktürüyor diye iyiki bişe olmamış allah korumuş bebişimi arkadaşımın ısrarı üzerine haziran 17 de idrar testi yaptırdım anında pozitif çıktı inanmadım yanlış testdir dedim hemen kan testi yaptırdım ve değerim 1352 çıktı ayın 20 de pazartesi günü doktoruma gittim ultrasonda baktı geç döllenme olmuş dedi keseyi göre bildik bitek 4+2 gösterdi cihaz doğum tarihim 25.02.2012
fakat ben hamileliğe dair hiç bişey hissetmiyorum arkadaşlar ne mide bulantısı ne başka bi değişiklik sadece bazı sabahlar gaz sıkıntısı karnımda adet sancısı gibi çekilme hafiftende göğüs ucunda hassasiyet şimdi korkuyorum acaba kese boşmu diye ama öyle olsa kanamam olur değerim düşük olur diyorum
varmı aranızda hamileliğini hiç bir şekilde hissetmeyen?????
bana doktorum 2 hafta sonra gel kap atışlarına bakalım dedi ama ben dayanamayacağım çarşamba yani 10 ara olmuş oluyor yine gideceğim artık doktora anlatırım korktuğumu
Bu arada arkadaşlar nelere dikkat etmeye başladınız bebeğiniz sağlıklı olsun diye neler değiştirdiniz hayatınızda yemenizde içmenizde falan beraber ilerleyip paylaşalım bildiklerimizi
cnm bende geçen haftaya kadar hiç bilmiyordum hamiliğimi.ama şimdi hiçbirşey yemek istemiyorum mutfağa giremiyorum ve 1 kilo zayıfladım.
Merhaba kızlar bende mayısta hamile kalmışım 1 yıldır tedavi görüyordum yumurtlama sorunum var yumurtam olmuyordu neredeyse hiç kendiliğimden adet olamıyordum sene başında rahim filmi çekindim sonra doktorum iğne tedavisine geçiş yapalım daha çabuk sonuç alırım dedi nisanda iğnelerimi almıştım 3 adet gonal f 450 ve 1 tane ovitrelle çatlatma iğnesi fakat nisanda bir yumurta kistim vardı ve o ay doğum kontrol hapı kullandım mayısta adet olunca tekrar gittim iğne için bu sefer doktorum 1 ay tatile çıkıyormuş takip edemem bidaha adet olduğunda gel dedi ben üzüle üzüle eve geldim sinirimden ağladım bile herşeyde aksilik beni buluyor diye
en son 9 mayısta adet olmuştum haziranda karın şişliği başladı bende gaz sıkıntım vardı ağrıyordu kendi kendime adet olamadım bide kilo aldım karnım çıktı diyordum spora başladım karın mekiği çekiyordum masaj aletim vardı şu yağları sallayan tipten her gün onu uyguluyordum bide günde 3 kere soğan ve maydanoz kaynatıp içiyordum adet söktürüyor diye iyiki bişe olmamış allah korumuş bebişimi arkadaşımın ısrarı üzerine haziran 17 de idrar testi yaptırdım anında pozitif çıktı inanmadım yanlış testdir dedim hemen kan testi yaptırdım ve değerim 1352 çıktı ayın 20 de pazartesi günü doktoruma gittim ultrasonda baktı geç döllenme olmuş dedi keseyi göre bildik bitek 4+2 gösterdi cihaz doğum tarihim 25.02.2012
fakat ben hamileliğe dair hiç bişey hissetmiyorum arkadaşlar ne mide bulantısı ne başka bi değişiklik sadece bazı sabahlar gaz sıkıntısı karnımda adet sancısı gibi çekilme hafiftende göğüs ucunda hassasiyet şimdi korkuyorum acaba kese boşmu diye ama öyle olsa kanamam olur değerim düşük olur diyorum
varmı aranızda hamileliğini hiç bir şekilde hissetmeyen?????
bana doktorum 2 hafta sonra gel kap atışlarına bakalım dedi ama ben dayanamayacağım çarşamba yani 10 ara olmuş oluyor yine gideceğim artık doktora anlatırım korktuğumu
Bu arada arkadaşlar nelere dikkat etmeye başladınız bebeğiniz sağlıklı olsun diye neler değiştirdiniz hayatınızda yemenizde içmenizde falan beraber ilerleyip paylaşalım bildiklerimizi
herkese merhabaaa
ben artık korkmaya başladım ya çarşamba doktora gitcem ama gidene kadar ölcem
ya kalp atışını duyamazsak ya bebeğime bişey olduysa offff
kalp atışı durunca belirtiler oluyomu acaba:44:
niye böyle korku sardıki beni
eweet canım karnımdan baktı we gördük keseyi....kaç haftalık olduğunu sadece tahmin etti......folik asit içiyorum ben,,folbiol günde bir tane.....saç boyası ewet yasak ama benim dr ilk üç ay özeLlikle dedi.....sonrasında ise sadece bir weya iki kez en fazla boyayabilirsin dedi....bitkisel boya ama.....
bulantılarla ilgili ilaç kullanan var mı aranızda yaaa
ne dayanılmaz bişey bu
bebeği görmek ve kalp atışlarını duymak için doktora gittik.çok heyecanlıydık,tanışmaya hazırdık ama kesemin küçüldüğünü sağlıklı bi gebelik olmadığını öğrendik.dünyam başıma yıkıldı.halen gözyaşlarım durmadı.kürtaj olmam gerekiyomuş.yarın bu güzel hamilelik duygusuyla vedalaşıcam anlıyacağınız.nasıl 1 haftada kesem küçüldü anlamadım.keşke daha erken bi zamanda olsaydı.çok üzgünüm inş sizin başınıza gelmez.çok zor kendinize iyi bakın
canım kurtaj olmadan önce lutfen baska doktorada görun derım ben bırcok doktor sırf para kaanmak ıcıcn hemen kurtaj doyolarmıss lutfen hemen baska bır oktora gıt ve gercek olup olmadına bakdır derım benn ben nette cok okudumm hatta dusdu gerıkalanına kurtaj yapcaz dedıklerı ınsanların bıle bebekelerı baska doktora gıttınde sağlıklı duruyomuss benım tavsıyem hıc vakıt kaybetmee bır doktora görun eyer oda aynı seyı derse kurtaj oll allah hepımıze sağlıklıı bebekler versın kucamıza almayı nasıp etsın
gittim ama o da aynı şeyleri söyledi.çok kötü bi durum.mahvoldum...
canım cok gecmısolsunn cok zorbuır durumm bende çarsamba gıdecem cunkuu bebegı görmeye anlıyorum senıı ben bır haftadarı beklıyorumm gecen hafta göremedı doktor bos olabılır dedı ben sureklı dua edıyorum cok zor bır durummmmmmmm allah herseyın hayırlısını versınn yıne olur bebegınn ne desek kar etmez bılıyorum ama cokda hırpalamammay bak kendını
gittim ama o da aynı şeyleri söyledi.çok kötü bi durum.mahvoldum...
Durumunu çok iyi anlıyorum..gerçekten zor ama HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR..Lütfen böyle düşünün..Allah'a sığınmaktan başka çaremiz yok..O bizim için en iyisini bilir..
öyle evet.bi anda her şey yok oldu,çok üzücü anlatamam.başa döndük resmen.nolur dua edin...
herkese merhabaaa
ben artık korkmaya başladım ya çarşamba doktora gitcem ama gidene kadar ölcem
ya kalp atışını duyamazsak ya bebeğime bişey olduysa offff
kalp atışı durunca belirtiler oluyomu acaba:44:
niye böyle korku sardıki beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?