mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

cnm bende geçen haftaya kadar hiç bilmiyordum hamiliğimi.ama şimdi hiçbirşey yemek istemiyorum mutfağa giremiyorum ve 1 kilo zayıfladım.

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım,Allah tamamına erdirsin...Benim de bulantım ve belirtilerim 6. haftadan sonra başlamıştı...
İlk 3 ayda yediklerimiz içtiklerimiz bebeğe yaramıyor, ama hareketlerine dikkat etmelisin. Yükseğe uzanma,olabildiğince dinlen, kendini yorma...
Bol su içmeye dikkat et enfeksiyon olmaması için, enfeksiyon düşüğe yol açabilir çünkü...
Bunlar geliyor aklıma....

herkese merhabaaa

ben artık korkmaya başladım ya çarşamba doktora gitcem ama gidene kadar ölcem
ya kalp atışını duyamazsak ya bebeğime bişey olduysa offff
kalp atışı durunca belirtiler oluyomu acaba:44:
niye böyle korku sardıki beni

Herkese merhabalar;

umarım herkes hamilelik sürecinz sorunsuz ve sıkıntısız geçiriyordur ve bundan sonra da böyle devam eder. İlkleri yaşadığım şu dönemde beni de ister istemez olumsuz düşünceler ve korkular sarıyor. üstüne üstlük bir de olumsuz sorular soran ve moralinizi bozan kişilere de fırsat verince insanın paranoyaları ikiye katlanıyor. Sonrasında kendi kendimi sabote ettiğimi düşünüp olumlu düşünmeye zorluyorum kendimi. annelik böyle bişey sanırım sürekli onu koruma güdüsü ve hep endişe içinde yaşamak gibi...

İnşallah sağlıkla ve sıhattle çocuklarımızı kucağımıza almak nasip olur.

Son düzenleme:

canım bende carsambaı beklıyorum bakalım bebekl ggörebılcekmı doktorr ıyı dusunuyorum hepp ıyıolsun dıyee

ben de sadece folbiol kullanıyorum
ama günde 3 tane
neden farklı dozda söylenmiş acaba
böyle değişik olabiliyo mu kii

bebeği görmek ve kalp atışlarını duymak için doktora gittik.çok heyecanlıydık,tanışmaya hazırdık ama kesemin küçüldüğünü sağlıklı bi gebelik olmadığını öğrendik.dünyam başıma yıkıldı.halen gözyaşlarım durmadı.kürtaj olmam gerekiyomuş.yarın bu güzel hamilelik duygusuyla vedalaşıcam anlıyacağınız.nasıl 1 haftada kesem küçüldü anlamadım.keşke daha erken bi zamanda olsaydı.çok üzgünüm inş sizin başınıza gelmez.çok zor kendinize iyi bakın

Arkadaşlar sizi çok iyi anlıyorum..Cünkü bende sizlerle aynı duygular içindeyim..Bebişimizin kalp atışlarını duyana kadar ben hamileliğimden bile şüphe ettim..
Kalp atışlarını duydum , bu seeferde ya düşerse , ya karnımda ölürse diyorum..

Hamilelik psikolojisi heralde bu :)

canım kurtaj olmadan önce lutfen baska doktorada görun derım ben bırcok doktor sırf para kaanmak ıcıcn hemen kurtaj doyolarmıss lutfen hemen baska bır oktora gıt ve gercek olup olmadına bakdır derım benn ben nette cok okudumm hatta dusdu gerıkalanına kurtaj yapcaz dedıklerı ınsanların bıle bebekelerı baska doktora gıttınde sağlıklı duruyomuss benım tavsıyem hıc vakıt kaybetmee bır doktora görun eyer oda aynı seyı derse kurtaj oll allah hepımıze sağlıklıı bebekler versın kucamıza almayı nasıp etsın

gittim ama o da aynı şeyleri söyledi.çok kötü bi durum.mahvoldum...

gittim ama o da aynı şeyleri söyledi.çok kötü bi durum.mahvoldum...

canım cok gecmısolsunn cok zorbuır durumm bende çarsamba gıdecem cunkuu bebegı görmeye anlıyorum senıı ben bır haftadarı beklıyorumm gecen hafta göremedı doktor bos olabılır dedı ben sureklı dua edıyorum cok zor bır durummmmmmmm allah herseyın hayırlısını versınn yıne olur bebegınn ne desek kar etmez bılıyorum ama cokda hırpalamammay bak kendını

elimde değil çok istemiştik.hayallerim yerle bir oldu.tüm planlarım...kesem küçülmüştü,neye uğradığımı şaşırdım.Allah hayırlısını versin ne diyim.

Sen kalp atıslarını duymadın mı bebegin 8 haftalık olmus.
O korku dun beni de sardı sanki bebek yokmus gibi hissettim bi an. Neden kasıgım agrımıyor falan dedim kendi kendime.
Ama benimm bıcırık kusturmaya basladı annesini bugun gene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…