öyle evet.bi anda her şey yok oldu,çok üzücü anlatamam.başa döndük resmen.nolur dua edin...
Uzme kendini demek istiyorum ama uzmeden duramıycaksın, durmadan aglayacaksın biliyorum..
Allah sabır versin canım sana. Kimseye yasatmasın boyle bir duyguyu. İnsallah Allah'ım en yakın zamanda bu kotu duyguyu unutturur ve sgalıklı bir melek gonderir yanına..
merhaba arkadaşlar siteye bugun uye oldum:))5 haftalık hamileyim:)henuz doktora gitmedim.randevum 14 temmuzda o gunu bekliyorum..aynı zamanda panik atak hastasıyım ve o nedenle çok korkuyorum.henuz hamilelikle ilgili hiç birşey ihssetmiyorum bulantı ağrı vs vs gibi şeylerim yok ama ileri donemler beni çok korkutuyor..doğumdan bahsetmiyorum bile:)dun gece korrkularımla başa çıkamayıp ağlamaya başladım..bi yandan da seviniyorum:)yani allak bullak oldum diyebilrim..benim gibi hissedenler varmı yoksa ben anormalmiyim acaba:)umarım sizlerinde yardımıyla bu donemi kolay atlatırım..
Kızlar bebişi net göremiyorum acaba sizde de mi öyle bu cumartesi çekildi.Eki Görüntüle 215762
arkadaşlar ben de 7 haftaya giriyorum ama hala kasıklarım çok ağrıyor özellikle sağ kasığım doktora söyledim çok ciddiye almadı ilk hamileliğimde hiç ağrı belirti filan hissetmemiştim şimdi çok farklı ..herkeste kasık ağrısı var mı bu normalmi acaba
bebeği görmek ve kalp atışlarını duymak için doktora gittik.çok heyecanlıydık,tanışmaya hazırdık ama kesemin küçüldüğünü sağlıklı bi gebelik olmadığını öğrendik.dünyam başıma yıkıldı.halen gözyaşlarım durmadı.kürtaj olmam gerekiyomuş.yarın bu güzel hamilelik duygusuyla vedalaşıcam anlıyacağınız.nasıl 1 haftada kesem küçüldü anlamadım.keşke daha erken bi zamanda olsaydı.çok üzgünüm inş sizin başınıza gelmez.çok zor kendinize iyi bakın
Canım tebrik ederim oncelikle. Halileligin ilk zamanlarında zaten goguste siskinlik uclarında hassasiyet kasıkta batma ve regl olucakmıs gibi agrılar oluyor. Kusmalar 2-3 hafta sonra cıkmaya baslıyor ortaya. Tabi bunyeden bunyeye degidiyor kusma hic olmaya da bilir. Eger carsamba gidersen bebek ultrasonda gorunmeyebilir. Muhtemel alttan muayene yaparlar. Cunku daha yeni keseye dusmeye baslıyor. Bence erken davranma biraz sabret sen de anlamazsın nasıl gectigini zamanın.
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım,Allah tamamına erdirsin...Benim de bulantım ve belirtilerim 6. haftadan sonra başlamıştı...
İlk 3 ayda yediklerimiz içtiklerimiz bebeğe yaramıyor, ama hareketlerine dikkat etmelisin. Yükseğe uzanma,olabildiğince dinlen, kendini yorma...
Bol su içmeye dikkat et enfeksiyon olmaması için, enfeksiyon düşüğe yol açabilir çünkü...
Bunlar geliyor aklıma....
merhaba günaydınlar herkese aranıza yeni katıldım bende şubat 2012 anne adaylarındanım.bu güzel süreci beraber gecirmek arzusuyla ....:) bu arada mirac kandilinizde mübarek olsun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?