mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

öyle evet.bi anda her şey yok oldu,çok üzücü anlatamam.başa döndük resmen.nolur dua edin...

Uzme kendini demek istiyorum ama uzmeden duramıycaksın, durmadan aglayacaksın biliyorum..
Allah sabır versin canım sana. Kimseye yasatmasın boyle bir duyguyu. İnsallah Allah'ım en yakın zamanda bu kotu duyguyu unutturur ve sgalıklı bir melek gonderir yanına..

bende kısmet olursa şubat 2012 de bebeğimi hayırlısınla kucağıma alıcam, bugün tekrar dr gittim 6 +3 bebegi ve kalp atışlarını çok derinde olsa duydum, çok güzel bir duyguydu, bende myomlar oldugu icin biraz riskli bir hamilelik beni bekliyor dusuk ve erken dogum hatta siddetli agrılar olma olasılıgı çok yüksek, ama hayırlısınla atlatırım inşallah

amin bunu yaşamayan bilemez tabi.çok zor.sağoll

Merhaba Arkadaşlar siteye bugun uye oldum:))5 haftalık hamileyim:)henuz doktora gitmedim.randevum 14 temmuzda o gunu bekliyorum..aynı zamanda panik atak hastasıyım ve o nedenle çok korkuyorum.henuz hamilelikle ilgili hiç birşey ihssetmiyorum bulantı ağrı vs vs gibi şeylerim yok ama ileri donemler beni çok korkutuyor..doğumdan bahsetmiyorum bile:)dun gece korrkularımla başa çıkamayıp ağlamaya başladım..bi yandan da seviniyorum:)yani allak bullak oldum diyebilrim..benim gibi hissedenler varmı yoksa ben anormalmiyim acaba:)umarım sizlerinde yardımıyla bu donemi kolay atlatırım..

cnm hayırlı olsun.5 haftalık hamilesin peki neden 14 temmuzu bekliyorsun geciktirmeden bir an önce git derim dr a.sen gidene kadar 8 haftalık oluyor nerdeyse.yine de sen bilirsin

Deryacım çok tşk ederim..dr. la telefonda goruştum ve şu anda kalp atışlarını zaten alamayız dedi ve o tarihe randvu verdi..bende başka bir dr a gitmek istemiyorumaslında bende iki ara bi derede kaldım bazı arkadaşlarım hemen git diyor kimisi 2 hafta için değmez bekle diyor..şimdi yazılanları okuyunca da dış gebelikkese gorunmemesi vs vs gibi şeyleri de gorunce acaba başka bi dr onden bi gorunsem mi diyorum..kendi dr um daha erken randevu vermedi ne yapsam şaşırdım..

arkadaşlar ben de 7 haftaya giriyorum ama hala kasıklarım çok ağrıyor özellikle sağ kasığım doktora söyledim çok ciddiye almadı ilk hamileliğimde hiç ağrı belirti filan hissetmemiştim şimdi çok farklı ..herkeste kasık ağrısı var mı bu normalmi acaba

Ben 10 haftalık oldum hala cok kasıklarım ağrıyor..Hele 2 gündür çok ağrım var..Sanırım üşüttüm..cünkü sarı sarı da akıntım geliyor..

ay canm allah yardımcın olsun. ne olur ne olmaz başka bir doktora git bence bi kere en azından. üzmemeye çalış kendini...

Gunaydın guzel anneler.. :80:

Nasılsınız bakalım bugun?

Herkesin Mirac kandili mubarek olsun. Bu gunde Allah'ım herkesin isteklerini yerine getirsin insallah..

ama zaten ultrasonda geçen hafta pazartesi gittiğimde karnımdan baktı göründü kese ben yinede bu perşembeye randevu aldım 10 arası olmuş oluyor herhalde yada inşallah belli olur

sağol canım eminmisin ilk üç ayda bebeğe bişe yaramadığından bende tam tersini biliyorum hatta doktorum bana hemen multivitamin hapları verdi bebek gelişimi için bir sürü kitaplarda var okuyorum ve hepsi ilk üç ay gelişimi çok önemli ne yediğinize içtiğinize dikkat edin diyor ilk üç ayda oluşuyor bebeğin tüm organları omuriliği beyni falan bunlar çok önemli folik asit mesela en önemlisi ve bu yüzden bol bol süt ürünleri tüketilmeli ve balık yenilmeli

senin kaç haftalık

merhaba günaydınlar herkese aranıza yeni katıldım bende şubat 2012 anne adaylarındanım.bu güzel süreci beraber gecirmek arzusuyla ....:) bu arada mirac kandilinizde mübarek olsun.....

merhaba günaydınlar herkese aranıza yeni katıldım bende şubat 2012 anne adaylarındanım.bu güzel süreci beraber gecirmek arzusuyla ....:) bu arada mirac kandilinizde mübarek olsun.....

hoş geldin canım inşallah hepimiz beraber güzel bi hamilelik geçiririz ve burada bir birimize faydalı bilgiler veririz
kaç haftalık hamilesin canım gittinmi doktora ultrason yapıldımı

inşallah canım. 8 haftalık hamileyımm 2 defa gittim doktora kendileriyle gecen hafta tanıştık kalp atışlarını falan gördüm .çok heyecan verici...
allah herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…