mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

inşallah canım. 8 haftalık hamileyımm 2 defa gittim doktora kendileriyle gecen hafta tanıştık kalp atışlarını falan gördüm .çok heyecan verici...
allah herkese nasip etsin

ay çok güzel ya darısı benim başıma inşallah ben geçen pazartesi gittim geç yumurtlamışım geç döllenme dedi doktor 4+2 çıktı ultrasonda karnımdan kese göründü minicik içinde henüz bişe görünmedi 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi ama ben dayanamıyorum bu perşembe yani 10 ara olmuş oluyor tekrar gideceğim inşallah boşuna gitmiş olmamda bişeler görürüm ya biraz değiştiğini bile görsem yeter çünkü hiç bi hamilelik belirtim yok bazen korkuyorum acaba kesenin içi boşmudur diye :44:

Günaydın herkese
sabah baktım bikini bölgemde yumurta şeklinde bir şişlik belirmiş
anneme dedim öle oluyormuş büyümeye kendini göztermeye başlamış yavrum

canım benim çoook üzüldüm herşeyde bir hayır vardır üzülme inş tez vakiitte tekrar hamiş olcaksın sağlıklı bir bebekle canım ne desem boş biliyorum bende çok korkuyorum yarında benim herşey belli olcak ALLAHIm hepimize yardımcı olsun hayırlı hamilelikler geçirmek nasip etsin
gitmedim canım bekledim iyice kesin olsun gittiğimde herşey diye şimdide 1 gün kaldı ama bekliyemiyorum korkuyorum
Günaydın herkese
sabah baktım bikini bölgemde yumurta şeklinde bir şişlik belirmiş
anneme dedim öle oluyormuş büyümeye kendini göztermeye başlamış yavrum
maşallah sana

hanımlar hepinize merhabalr, kandiliz mübarek olsun,bütün dualarımız isteklerimz kabul olsun inş,
ne güsel şyler paylaşmışsıız birçok şey öğrenior insan, benimde dünden beri ağrım var üşüttüm sanırım, haftaya doktora gitcez kalpatışlarını duymak için ama ben bu hafta gitmek istiyorum, özledim bebişimi, hemde ağrım geçmesse gideirm zaten,tedirginim biras,

ilk önce hayırlı olsun canım, ben çift çizgiyi görür görmez hastaneye test için gittim, ondan sonra 1 kes hastaneye 1 kes de doktora gitim, 15gün sonra gel dedi ama ben dayanamicam bu hafta sonu gidicem, sen iyi duruyorsun canım. bende paniğimdir biras heyecanlıyımdır, ağrılarımdan dolayı panik yaptım giitm, halen tedirginim bebişimi sağlıklı görmeden uyuyamicam gidicem hemen şuanda bendede pek belirti yok, iştahsızım sadece buda herzamanki halim die düşünüorum,

cnm sen kaç haftalıktın bebek ne kadar net görünüyor ben 7+5 resmi yüklemiştim bakarsan ben net göremiyorum

canım ben 9 haftalık oldum
resimde avatarımda göründüğü gibi net kollarımız biel görünüyor...

Canım bişi sorucam, rahat giymeye başlasak erkenmi olur,bol derken göbeğimizi belimizi sıkmıcak kıyafetler, hamiş olan kuzenim dar giyme dedi belini sıkma dedi. O yüzden soruorum, yeni kıyafetler aldınızmı

Canım bişi sorucam, rahat giymeye başlasak erkenmi olur,bol derken göbeğimizi belimizi sıkmıcak kıyafetler, hamiş olan kuzenim dar giyme dedi belini sıkma dedi. O yüzden soruorum, yeni kıyafetler aldınızmı

evet canım hamile kıyafeti için erken ama karnımızı sıkmayacak rahat şeyler giymemiz lasım
bana da sölüyorlar sıkma karnını kemer takma die
ben de haftasonu rahat bişiler bakacağım

evet canım hamile kıyafeti için erken ama karnımızı sıkmayacak rahat şeyler giymemiz lasım
bana da sölüyorlar sıkma karnını kemer takma die
ben de haftasonu rahat bişiler bakacağım

kızlar lcw de beli lastikli çok hoş pantolonlar var ben aldım 3-4 aya kadar rahat giyilir.hamile pantolunu olarak satılmıyor ama normal bayan reyonundan aldım serin ve çok rahat hem lastikli hem de beli düğmeli tavsiye ederim.

merhaba canım sanada güzel bi hamilelik diliyorum inşallah sorunsuz geçer ya karın ağrısı normal galiba çünkü bendede var adet sancısı gibi yada ne bileyim sanki kramp gibi nede olsa içinde bir canlı var kazıyor orayı yer edinmeye uğraşıyor
ultrason resmin çıktımı hiç ben keseyi gördüm senin gibi bende dayanamıyorum 2 hafta sonra gel demişti kalp atışı için ama ben 10 ara ile gidecem inşallah duyarım

Arkadaslar ben yuzustu yatarım hep geceleri de ister istemez donüyorum uyanınca hep yuzustu yatar sekilde buluyorum kendimi. Zararlıdır biliyorum ama ne zaman zararlıdır bilen var mı aceba? Tecrubeliler bilir

günaydın canlarım nasılsınız bugün umarım herkes iyidir

Ben acayip uykuya düştüm akşamı or ediyorum iş yerinde akşam da nerdeyse masada uyukluyorum.Tabi sabah uyanamayıp işe geç kalmak da cabası.

neyse bu cuma son inş.15 gün tatil.ama sizleri özliycem evimde net yok.olsun ama gelince gelişmeleri takip edecem tabi dr a da gidecem hayırlı haberlerle dönerim inş.
ay sanki veda konuşması gibi oldu ya daha 3 gün burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…