inşallah canım. 8 haftalık hamileyımm 2 defa gittim doktora kendileriyle gecen hafta tanıştık kalp atışlarını falan gördüm .çok heyecan verici...
allah herkese nasip etsin
bebeği görmek ve kalp atışlarını duymak için doktora gittik.çok heyecanlıydık,tanışmaya hazırdık ama kesemin küçüldüğünü sağlıklı bi gebelik olmadığını öğrendik.dünyam başıma yıkıldı.halen gözyaşlarım durmadı.kürtaj olmam gerekiyomuş.yarın bu güzel hamilelik duygusuyla vedalaşıcam anlıyacağınız.nasıl 1 haftada kesem küçüldü anlamadım.keşke daha erken bi zamanda olsaydı.çok üzgünüm inş sizin başınıza gelmez.çok zor kendinize iyi bakın
gitmedim canım bekledim iyice kesin olsun gittiğimde herşey diye şimdide 1 gün kaldı ama bekliyemiyorum korkuyorumSen kalp atıslarını duymadın mı bebegin 8 haftalık olmus.
O korku dun beni de sardı sanki bebek yokmus gibi hissettim bi an. Neden kasıgım agrımıyor falan dedim kendi kendime.
Ama benimm bıcırık kusturmaya basladı annesini bugun gene..
Günaydın herkese
sabah baktım bikini bölgemde yumurta şeklinde bir şişlik belirmiş
anneme dedim öle oluyormuş büyümeye kendini göztermeye başlamış yavrum
Günaydın herkese
günaydın herkese
cnm pek anlamadım benim 2.çocuğum ama ilk senden duyuyorum böyle birşeyi
canım küçücük bir sertlik var yani yavaş yavaş büyüyünce karnım çıkacak
Deryacım çok tşk ederim..dr. la telefonda goruştum ve şu anda kalp atışlarını zaten alamayız dedi ve o tarihe randvu verdi..bende başka bir dr a gitmek istemiyorumaslında bende iki ara bi derede kaldım bazı arkadaşlarım hemen git diyor kimisi 2 hafta için değmez bekle diyor..şimdi yazılanları okuyunca da dış gebelikkese gorunmemesi vs vs gibi şeyleri de gorunce acaba başka bi dr onden bi gorunsem mi diyorum..kendi dr um daha erken randevu vermedi ne yapsam şaşırdım..
cnm sen kaç haftalıktın bebek ne kadar net görünüyor ben 7+5 resmi yüklemiştim bakarsan ben net göremiyorum
merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız bende 6 haftalık hamileyim allahın izniyle şubat annesi olma adayıyım
Canım bişi sorucam, rahat giymeye başlasak erkenmi olur,bol derken göbeğimizi belimizi sıkmıcak kıyafetler, hamiş olan kuzenim dar giyme dedi belini sıkma dedi. O yüzden soruorum, yeni kıyafetler aldınızmı
evet canım hamile kıyafeti için erken ama karnımızı sıkmayacak rahat şeyler giymemiz lasım
bana da sölüyorlar sıkma karnını kemer takma die
ben de haftasonu rahat bişiler bakacağım
hanımlar hepinize merhabalr, kandiliz mübarek olsun,bütün dualarımız isteklerimz kabul olsun inş,
ne güsel şyler paylaşmışsıız birçok şey öğrenior insan, benimde dünden beri ağrım var üşüttüm sanırım, haftaya doktora gitcez kalpatışlarını duymak için ama ben bu hafta gitmek istiyorum, özledim bebişimi, hemde ağrım geçmesse gideirm zaten,tedirginim biras,
ben de sadece folbiol kullanıyorum
ama günde 3 tane
neden farklı dozda söylenmiş acaba
böyle değişik olabiliyo mu kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?