mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

günaydın canım
aynı şekilde eve gidip yemek yiyip yatağa resmen süzülerek gidiyorum
sürekli bir uyku hali çok kilo alacağm die korkuyorum
ne güzel tatile çıkıyorsun bende temmuzun 3. haftası inşallah çıkacağım iple çekiyorum

cnm ben tatile çıkıyorum ama düşük tehlikesi olunca dr denize girme şimdilik dedi.neyse ben de kuma girerim artık

tabiki ne demek hoş geldin

hoşbulduk canım

Arkadaslar ben yuzustu yatarım hep geceleri de ister istemez donüyorum uyanınca hep yuzustu yatar sekilde buluyorum kendimi. Zararlıdır biliyorum ama ne zaman zararlıdır bilen var mı aceba? Tecrubeliler bilir

bende bunu merak ediyordum ama cevap veren olmamış sanırım...

kızlar yıılık iznim bu hafta iptal oldu yani 1 hafta daha işbaşındayım of yaaa
o kadar sinirlendim ki şu an karnımın sol alt tarafı acayip sancılanıyor.

sinirleme yavruna zarar verirsin
her işte bitr hayır vardır unutma

merhaba arkadaşlar bende aranıza yenı katılıyorum. ALLAH izin verirse bende 2012 subat annelerınden olucam. hiç umudumun olmadıgı bı ande geldi benim bebiş. test yaptırdıgımda 5+5 günlüktü ve değerim 11,932 cıkmıstı doktorum değerin cok güzel dedi kese görünür dedı ve test yaptıgımız gün keseyi gördük çok şükür. bir hafta sonrada kalp atısı için gel dedi gittiğimde kalp atısınıda duydum.bugun tam 8 haftalık oldu. ama benım doktor gebeliğe bakmadıgı için kendıme bı doktor bulmamı istedi su anda doktor arastırma asamasındayım aslında tekrar doktora gitmek için gecmi kaldım acaba dıyede korkuyorum. bu konu hakkında beslenme hakkında sizlerden yardım almak herseyi paylasmak için burdayım. dilerim hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Suan ne kadarlık senin?
Cizelgene bebegini eklesene sen de

geçen hafta pazartesi gitmiştim 4+2 çıktı ultrasonda geç yumurtlamışım son adetim 9 mayıstaydı
karından ultrasonda baktı keseyi gördük ama küçük bi siyah nokta şeklinde yani içini görememiştik :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…