mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

canım hoşgeldin
geç sayılmaz güvenilir bir doktor bulup takiplarine başlayabilirsin

senin bebeşin kaçıncı haftada
ben de başta çok güzel yiyordum ama 4-5 gündür hiçbişey yiyemiyorum
açlıktan kafayı yicem artık bu gidişle (
sizde yok mu bulantı falan

hoş geldin aramıza canım öncelikle sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum inşallah en kısa zamanda iyide bir doktor bulursun

beslenmeye gelince bana doktorum multivitamin hapı verdi bide ben hamile olduğumu bilmiyordum çok spor hareket yaptım doktorum korktu düşük falan gibi bi tehlike olmasın diye progestron verdi
ben çay fazla içmiyorum kahveyi ve gazlı içeçekleri hep kestim
bana doktorum hazır gıdalardan kaçın dedi örneğin salam sucuk sosis çikolata gibi şeylerden uzak dur dedi
bunun dışında saç boyası çok aşırı fazla makyaj direk güneşe çıkıp güneşlenmek ve zararlı kimyasallar yasak

canım hoşgeldin
geç sayılmaz güvenilir bir doktor bulup takiplarine başlayabilirsin

hoşbulduk canım teşekürler. birde beslenme hakkında bilgilerinizi alabilirmiyim ben 46 kilo ile hamile kaldım halada aynıyım. 6 haftaya kadar bişey hissetmedim bulantı falan yoktu sonrasında bulantılarım basladı. bir hafta boyunca yatılı misafir vardı bizimki sanki bunu hissetti son bi haftadır yıne hiç bulantım olmadı ama dün aksam misafirleri gönderdim bugün sabahı bulantı ve istifra ile actım. aslında ben pek dikkatte etmiyorum kendime yediğime içtiğime bi garip duygu ya anlayamadım çözemedim gitti.

bulantı yüzündenmi yiyemiyorsun canım
bende tık yok hamileliğe dair hiç bir belirtim yok bende bu yüzden kafayı yicem
o yüzden bekleyemiyorum doktorum 2 hafta sonra gel demişti ama ben yarına randevu aldım 10 gün önce gitmiştim
yani kanımda çıkmasa ultrasonda keseyi görmesem inanmayacağım hamile olduğuma
ayrıca sırf belirti bulantı yok diye korku sardı içimi acaba kesenin içi boşmu diye

Ne icin gideceksin peki?
Ben 7+3 ilek gittim doktora en son 1 ay sonraya randevu verdi bana 2li test icin onun dısında cagırmadı beni
Esime bi gidelim doktora ozledim diyorum bekle iste randevun gelince giidersin diyo offff

7+3 de kalp atışlarını duyabildiniz mi
benim de dün gitmiştim bulantı için gel bi bakalım belki duyarız dedi ama duyulmadı tabi
8. haftada gelirsin artık dedi doktor
daha 10 gün var nasıl sabredecem ben de bilmiyorum

hoşbulduk canım teşekürler insallah hepimiz sorunsuz bi hamilelik geçiririz. banada doktorum sadece folık asit vermişti onu kullanıyorum işte baskada bişey yaptıgım yok. cay kahve ve gazlı içecekler içmem salam sosis yemem ama sucuk ve çikolatayada bayılırım.

Benim 7+2 de kalp atıslarını gorduk. Doktor dinletmedi ama gosterdi.

9. Haftadayım canım ben
hayır çok şükür rahat geçiriyorum
sadece uyku halim var

ne icin gideceksin peki?
Ben 7+3 ilek gittim doktora en son 1 ay sonraya randevu verdi bana 2li test icin onun dısında cagırmadı beni
esime bi gidelim doktora ozledim diyorum bekle iste randevun gelince giidersin diyo offff

özel hastaneye gidiyorum
15 gün içinde gidersen kontrol randevusu olup ücret almıyorlar
bende bu hakkımı kullanıyorum bebişi görürüm :)))
doktorum istediğin zaman galebilrsin dedi
geçen gittiğimde tok olduğum için şeker testimi yaptıramamıştım
bu sefer aç gidip eksik kalan testimi de yaptırcam ondan sonra
1 ay geçince gider 2 li testimi yaptıırırım inşallah

vallaha bende cola çikolata sucuğa falan bayılırım aslında ama öylede duyunca soğdum birden hiçte yiyesim gelmiyor çikolata az tadına bakıyorumda abartmıyorum sanırım kilo almamak için çikolata önerilmiyor bende bir sürü kitap var hamilelikte beslenmek üzerinde hep onlarda çikolatadan uzak durun diyor :2:
bendeki multivitaminde folik asit miktarı çok az var o yüzden bide ayrıyetten folik asit kullanıyorum

aynen canım benimde doktorum özelde bide özellikle orada kadın doğum ücreti çok yüksek 40 liraya çıkmış ama çok iyi doktorum çok memnunum benimde 10 günde bi hakkım var ücretsiz gitmeye bende ondan faydalanıyorum yarın gidince 5+5 olacak 10 gün önce keseyi gördüm inşallah yarında daha değişik bişeler görünür

KESEYİ GÖRDÜK CANIM ULTRASONDAN RESMİM BİLE ÇIKTI BEN DE YARIN YADA YARINDAN SONRA GİTMEYİ DÜŞÜNÜORUM CNM, BENİM SAT a GÖRE 8 HAFTALIK ÇİZELGEDEDE ÖYLE ZATEN, AMA DOKTOR İLK MUAYENEDE 5,5 HAFTALIK DEMİŞTİ G-EÇ YUMURTLAMIŞIM, HEM ONUDA MERAK EDİORUM KAÇ HAFTALIK YAVRUM,:93::93::93::93:

hayırlı olsun canım, aynı şyleri yaşamışızi bende tam umudu kesip tedavi olmaya karar verdiğim anda hamile old. öğrendim 5,5 haftalıktı keseyi gördük değerimde 11.297 idi, bende doktor arıordum buldum gidicem h.sonu inş.

ya ben de bebeğimin kalp atışını duymak istiyorum hala bir doktor bir hastane bulamadım nerdeyse ıkı haftadır esımın yanındayım ama hala doktora bıle gidemedim.... inşallah herşey yolundadır:44: kızlar seşçtiğiniz hastanelerde nelere dıkkat ettiniz.... bi sürü hastane var ama eşim de ben de sorup sorup duruyoruz sadece sağa sola:97:

canım nerde oturuyorsun?
Ben evime yakın bir yer olmasını istedim ve düşündüğüm yede doğum yapan arkadaşıma sordum
memnundu ve doktorunu çok methetti
bende internette araştırdım içime sinerek gittim hiç kötü yorum yoktu
ve gittiğimde de doğru karar verdiğimi anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…