canım senin bi dahaki kontrolun ne zaman?
merhaba arkadaşlar bende aranıza yenı katılıyorum. Allah izin verirse bende 2012 subat annelerınden olucam. Hiç umudumun olmadıgı bı ande geldi benim bebiş. Test yaptırdıgımda 5+5 günlüktü ve değerim 11,932 cıkmıstı doktorum değerin cok güzel dedi kese görünür dedı ve test yaptıgımız gün keseyi gördük çok şükür. Bir hafta sonrada kalp atısı için gel dedi gittiğimde kalp atısınıda duydum.bugun tam 8 haftalık oldu. Ama benım doktor gebeliğe bakmadıgı için kendıme bı doktor bulmamı istedi su anda doktor arastırma asamasındayım aslında tekrar doktora gitmek için gecmi kaldım acaba dıyede korkuyorum. Bu konu hakkında beslenme hakkında sizlerden yardım almak herseyi paylasmak için burdayım. Dilerim hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
günaydın canım
aynı şekilde eve gidip yemek yiyip yatağa resmen süzülerek gidiyorum
sürekli bir uyku hali çok kilo alacağm die korkuyorum
ne güzel tatile çıkıyorsun bende temmuzun 3. haftası inşallah çıkacağım iple çekiyorum
bu cumartesi gideceğim.....
çok özledim :)))
merhaba arkadaşlar bende aranıza yenı katılıyorum. ALLAH izin verirse bende 2012 subat annelerınden olucam. hiç umudumun olmadıgı bı ande geldi benim bebiş. test yaptırdıgımda 5+5 günlüktü ve değerim 11,932 cıkmıstı doktorum değerin cok güzel dedi kese görünür dedı ve test yaptıgımız gün keseyi gördük çok şükür. bir hafta sonrada kalp atısı için gel dedi gittiğimde kalp atısınıda duydum.bugun tam 8 haftalık oldu. ama benım doktor gebeliğe bakmadıgı için kendıme bı doktor bulmamı istedi su anda doktor arastırma asamasındayım aslında tekrar doktora gitmek için gecmi kaldım acaba dıyede korkuyorum. bu konu hakkında beslenme hakkında sizlerden yardım almak herseyi paylasmak için burdayım. dilerim hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
canım hoşgeldin
geç sayılmaz güvenilir bir doktor bulup takiplarine başlayabilirsin
senin bebeşin kaçıncı haftada
ben de başta çok güzel yiyordum ama 4-5 gündür hiçbişey yiyemiyorum
açlıktan kafayı yicem artık bu gidişle(
sizde yok mu bulantı falan
Ne icin gideceksin peki?
Ben 7+3 ilek gittim doktora en son 1 ay sonraya randevu verdi bana 2li test icin onun dısında cagırmadı beni
Esime bi gidelim doktora ozledim diyorum bekle iste randevun gelince giidersin diyo offff
hoş geldin aramıza canım öncelikle sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum inşallah en kısa zamanda iyide bir doktor bulursun
beslenmeye gelince bana doktorum multivitamin hapı verdi bide ben hamile olduğumu bilmiyordum çok spor hareket yaptım doktorum korktu düşük falan gibi bi tehlike olmasın diye progestron verdi
ben çay fazla içmiyorum kahveyi ve gazlı içeçekleri hep kestim
bana doktorum hazır gıdalardan kaçın dedi örneğin salam sucuk sosis çikolata gibi şeylerden uzak dur dedi
bunun dışında saç boyası çok aşırı fazla makyaj direk güneşe çıkıp güneşlenmek ve zararlı kimyasallar yasak
7+3 de kalp atışlarını duyabildiniz mi
benim de dün gitmiştim bulantı için gel bi bakalım belki duyarız dedi ama duyulmadı tabi
8. haftada gelirsin artık dedi doktor
daha 10 gün var nasıl sabredecem ben de bilmiyorum
senin bebeşin kaçıncı haftada
ben de başta çok güzel yiyordum ama 4-5 gündür hiçbişey yiyemiyorum
açlıktan kafayı yicem artık bu gidişle(
sizde yok mu bulantı falan
ne icin gideceksin peki?
Ben 7+3 ilek gittim doktora en son 1 ay sonraya randevu verdi bana 2li test icin onun dısında cagırmadı beni
esime bi gidelim doktora ozledim diyorum bekle iste randevun gelince giidersin diyo offff
hoşbulduk canım teşekürler insallah hepimiz sorunsuz bi hamilelik geçiririz. banada doktorum sadece folık asit vermişti onu kullanıyorum işte baskada bişey yaptıgım yok. cay kahve ve gazlı içecekler içmem salam sosis yemem ama sucuk ve çikolatayada bayılırım.
özel hastaneye gidiyorum
15 gün içinde gidersen kontrol randevusu olup ücret almıyorlar
bende bu hakkımı kullanıyorum bebişi görürüm :)))
doktorum istediğin zaman galebilrsin dedi
geçen gittiğimde tok olduğum için şeker testimi yaptıramamıştım
bu sefer aç gidip eksik kalan testimi de yaptırcam ondan sonra
1 ay geçince gider 2 li testimi yaptıırırım inşallah
herkese günaydınlarrrr.......
merhaba canım sanada güzel bi hamilelik diliyorum inşallah sorunsuz geçer ya karın ağrısı normal galiba çünkü bendede var adet sancısı gibi yada ne bileyim sanki kramp gibi nede olsa içinde bir canlı var kazıyor orayı yer edinmeye uğraşıyor
ultrason resmin çıktımı hiç ben keseyi gördüm senin gibi bende dayanamıyorum 2 hafta sonra gel demişti kalp atışı için ama ben 10 ara ile gidecem inşallah duyarım
merhaba arkadaşlar bende aranıza yenı katılıyorum. Allah izin verirse bende 2012 subat annelerınden olucam. Hiç umudumun olmadıgı bı ande geldi benim bebiş. Test yaptırdıgımda 5+5 günlüktü ve değerim 11,932 cıkmıstı doktorum değerin cok güzel dedi kese görünür dedı ve test yaptıgımız gün keseyi gördük çok şükür. Bir hafta sonrada kalp atısı için gel dedi gittiğimde kalp atısınıda duydum.bugun tam 8 haftalık oldu. Ama benım doktor gebeliğe bakmadıgı için kendıme bı doktor bulmamı istedi su anda doktor arastırma asamasındayım aslında tekrar doktora gitmek için gecmi kaldım acaba dıyede korkuyorum. Bu konu hakkında beslenme hakkında sizlerden yardım almak herseyi paylasmak için burdayım. Dilerim hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
günaydın hoşgeldin nasılsın[/QUOT E]
tşk edr. eh işte iyiyim diyelim :)sen nasılsınn
ya ben de bebeğimin kalp atışını duymak istiyorumHala bir doktor bir hastane bulamadım nerdeyse ıkı haftadır esımın yanındayım ama hala doktora bıle gidemedim.... Inşallah herşey yolundadır:44: Kızlar seşçtiğiniz hastanelerde nelere dıkkat ettiniz.... Bi sürü hastane var ama eşim de ben de sorup sorup duruyoruz sadece sağa sola:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?