mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

ay kıslar ya dün sizden aldığım gazla ama korkarak yaptım testi ve kapı gibi tek çizgi çıktı ama ilk testimde hafif çıkmıştı ya bilemiyorum kafam çok karıştı üstüne düştükçe olmuyo neyse kıslar yine bana hayırlısı demek kaldı

kızlar benim adetime daha 8-9 gün var dayanamayıp beta baktırdımm 5,3 çıktı.
5 in üstü hamile diyorlar. şimdi ben hamilemiyim değilmiyim yaaaa (sat:4 mayıstı )

5 in üstü hamile diyorlar. şimdi ben hamilemiyim değilmiyim yaaaa (sat:4 mayıstı )

1 hafta daha bekle gene test yaptırırsın. O zaman kesin sonuc cıkar. Adetine cok var daha degerin dusme ihtimali de var o yuzden kesin bisey soyleyemeyiz yani.

kızlar doktor keseyi görmek için alttan mı bakıyor yoksa karından mı bakıyor.
Bilginiz var mı...
Cumartesi nerden bakacaklar ... Karnımdan baksınlarrr

benimkine karından baktı canım göremedi ama daha erken dedi

bende varım 6.haftamızdayız allah izin verrse 22 subat diyor doktorumuz....şimdilik hersey normalmiş çok şükür...

gözün aydın canım benimkide 6 şubatmış :)))

ben gecen hafta cumartesi günü gittim ilk kontrole ultrasonla baktı altan muayene etmiyorlar ilk aylarda sanırım.bazen kese görünmeyebiliyormuş ilk gidişte.

tesekkür ederim ezgimmm sağlıkla kucaklarız işallahhh....

Son düzenleme:
canım regli tarihini 10 geçince kese görünüyor dedi
ben 12 . gün gitmiş oluyorum
tabiki anlatacağım ... ultroson görüntüsü de eklerim inşallah

doğru banada on gün sonra gel dedi.haftaya çarşamba inşş hayırlı haberler alırım

Son düzenleme:
kızlar doktor keseyi görmek için alttan mı bakıyor yoksa karından mı bakıyor.
bilginiz var mı...
cumartesi nerden bakacaklar ... karnımdan baksınlarrr

korkacak bişe yok,ilk girişte kasarsan kendini ufak bi acı olur,ufacık ama. :86: bence bunlara alışmaya başlasan iyi edersin.

gunaydın kızlar..benımde buraya transver olmam gerekıyo sanırım.23 mayısta bhcg 83 cıkmıstı 25 mayısta da 286 ama benım ufaklık baya kucuk.bende pco vardı o nedenle yumurtlama varmı yok mu dıe 11 mayısta progesteron testı yaptırmıstım ve bu ay yumurtlama olmamıs demıstı dr.um ama olmuus.30 mayısta ultrasonda sadece mınıcık bı nokta olarak gordu dr. Ve 10 gun sonra cagırdı.zaman gecmek bılmıyo valla hepımıze allah sabır versın:)
ya bıde oglene kadar yatan ben artık cın sabah kalkıyorum ve dedıgınız gıbı sureklı wc deyım.goguslerım aldı basını gıttı sutyenlerıme sıgmıyorum:)mıde bulantım yok suan baslıcakmı onuda merak edıyorum kı umarım baslamaz ben boyle gayet ıyıım. Ayrıca kızlar ınanılmaz kabızlık problemı cekıyodum kı hamıle oldugumu ılk oyle anladım hayatta yasamadıgım bıseydı hergun bu gul kurusu dıyolar kahve bı kayısı ondan 3 tane yıyın ve yanında cevız fındık cekırdeklı kuru uzum cok faydalıymıs bunlar.bırde ananas bebegın tutunmasını kolaylastırıyomus.

canım gebelik testinin tekrarlanmasını doktor mu istedi?sebebi ne olabilir?benimde 30 haziran 78 çıktı ama haftaya keseyi görmeye gel dedi

bendeeee 9 aydırr kabızdımm hepppp... bebegimee kaılarımm sancılanmaya basladıgındann beriii masallah ımm var vallaaaa balımm benimm yaaaa nokta kadarken bilee hayatımıı degiştirioooo

Günaydın hmişler....

bekle canım kimyasal olabilir üzülebilirsin bu yüzden gün geçmeden test yapmayın der doktorlar

bende varım 6.haftamızdayız allah izin verrse 22 subat diyor doktorumuz....şimdilik hersey normalmiş çok şükür...
inşallah hep yolunda gitsin..

doğru banada on gün sonra gel dedi.haftaya çarşamba inşş hayırlı haberler alırım
amin canım inşallah

yaa sinir oldum hem beşin üstü hamile diyolar hemde 5,3 çıkınca bekle diyolar

bu işler zor işler bacım :)

hoşgeldin
evet bende bir sürü kuruyemiş ve kurutulmuş kayısı stoku yaptım iş yerinde karnım acıkınca 1- 2 atıyorum ağzıma hem faydalı hem çok kilo almam

balımmm benimdee günümm gecmedii ama yaaaaa yarınn günüm dahaa bebeikk kanda cıkalı 3 gün oluoo.. idrarda cıkalı 6.. benimkide kimyasall olabilirmiii???

canım gebelik testinin tekrarlanmasını doktor mu istedi?sebebi ne olabilir?benimde 30 haziran 78 çıktı ama haftaya keseyi görmeye gel dedi

evet canım dr ıstedı tekrarlatmamı saglıklı bı gebelık olup olmadıgı bellı oluyomus 2 kat artma olayı varya..yaa hamıle kalıncaya kadar bı dert hamıle kaldıktan sonrası bı dert sımdıde ınsanın kafasında ıcmı dısmı bosmu soruları oluyo.ınsallah ufak kesenı gorursun haftaya:) nekadar zor beklemek dımı

bendeeee 9 aydırr kabızdımm hepppp... bebegimee kaılarımm sancılanmaya basladıgındann beriii masallah ımm var vallaaaa balımm benimm yaaaa nokta kadarken bilee hayatımıı degiştirioooo

allahım hepımızın noktasını koca koca bebısler yapsın saglıcakla kucagımıza alalım.

hoşgeldin
evet bende bir sürü kuruyemiş ve kurutulmuş kayısı stoku yaptım iş yerinde karnım acıkınca 1- 2 atıyorum ağzıma hem faydalı hem çok kilo almam
hosbulduuk:) en ıyısını yapıosun cevız falan beyın gelısımıne baya etkılıymıs saglıklı bebıslerımız olsun dımı ama.ben bu aralar acayıp yemeye basladım sureklı mıdem kazınıyo 52 kg ıle hamıle kaldım ama baya alıcakmısım gıbı gelıyo

balımmm benimdee günümm gecmedii ama yaaaaa Yarınn günüm dahaa bebeikk kanda cıkalı 3 gün oluoo.. Idrarda cıkalı 6.. Benimkide kimyasall olabilirmiii???

yok canım yaaa senin için demedim 8 günü varmış arkadaşın o yüzden dedim
inşallah ikinizinde vardır...

bende 58 kiloyum ama kilo alan bir yapım yok inşallah tombiş olmam çok :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…