- 2 Mart 2011
- 468
- 229
- 123
kızlar benim adetime daha 8-9 gün var dayanamayıp beta baktırdımm 5,3 çıktı.
5 in üstü hamile diyorlar. şimdi ben hamilemiyim değilmiyim yaaaa (sat:4 mayıstı )
kızlar doktor keseyi görmek için alttan mı bakıyor yoksa karından mı bakıyor.
Bilginiz var mı...
Cumartesi nerden bakacaklar ... Karnımdan baksınlarrr
bende varım 6.haftamızdayız allah izin verrse 22 subat diyor doktorumuz....şimdilik hersey normalmiş çok şükür...
canım regli tarihini 10 geçince kese görünüyor dedi
ben 12 . gün gitmiş oluyorum
tabiki anlatacağım ... ultroson görüntüsü de eklerim inşallah
kızlar doktor keseyi görmek için alttan mı bakıyor yoksa karından mı bakıyor.
bilginiz var mı...
cumartesi nerden bakacaklar ... karnımdan baksınlarrr
gunaydın kızlar..benımde buraya transver olmam gerekıyo sanırım.23 mayısta bhcg 83 cıkmıstı 25 mayısta da 286 ama benım ufaklık baya kucuk.bende pco vardı o nedenle yumurtlama varmı yok mu dıe 11 mayısta progesteron testı yaptırmıstım ve bu ay yumurtlama olmamıs demıstı dr.um ama olmuus.30 mayısta ultrasonda sadece mınıcık bı nokta olarak gordu dr. Ve 10 gun sonra cagırdı.zaman gecmek bılmıyo valla hepımıze allah sabır versın:)
ya bıde oglene kadar yatan ben artık cın sabah kalkıyorum ve dedıgınız gıbı sureklı wc deyım.goguslerım aldı basını gıttı sutyenlerıme sıgmıyorum:)mıde bulantım yok suan baslıcakmı onuda merak edıyorum kı umarım baslamaz ben boyle gayet ıyıım. Ayrıca kızlar ınanılmaz kabızlık problemı cekıyodum kı hamıle oldugumu ılk oyle anladım hayatta yasamadıgım bıseydı hergun bu gul kurusu dıyolar kahve bı kayısı ondan 3 tane yıyın ve yanında cevız fındık cekırdeklı kuru uzum cok faydalıymıs bunlar.bırde ananas bebegın tutunmasını kolaylastırıyomus.
gunaydın kızlar..benımde buraya transver olmam gerekıyo sanırım.23 mayısta bhcg 83 cıkmıstı 25 mayısta da 286 ama benım ufaklık baya kucuk.bende pco vardı o nedenle yumurtlama varmı yok mu dıe 11 mayısta progesteron testı yaptırmıstım ve bu ay yumurtlama olmamıs demıstı dr.um ama olmuus.30 mayısta ultrasonda sadece mınıcık bı nokta olarak gordu dr. Ve 10 gun sonra cagırdı.zaman gecmek bılmıyo valla hepımıze allah sabır versın:)
ya bıde oglene kadar yatan ben artık cın sabah kalkıyorum ve dedıgınız gıbı sureklı wc deyım.goguslerım aldı basını gıttı sutyenlerıme sıgmıyorum:)mıde bulantım yok suan baslıcakmı onuda merak edıyorum kı umarım baslamaz ben boyle gayet ıyıım. Ayrıca kızlar ınanılmaz kabızlık problemı cekıyodum kı hamıle oldugumu ılk oyle anladım hayatta yasamadıgım bıseydı hergun bu gul kurusu dıyolar kahve bı kayısı ondan 3 tane yıyın ve yanında cevız fındık cekırdeklı kuru uzum cok faydalıymıs bunlar.bırde ananas bebegın tutunmasını kolaylastırıyomus.
kızlar benim adetime daha 8-9 gün var dayanamayıp beta baktırdımm 5,3 çıktı.
5 in üstü hamile diyorlar. şimdi ben hamilemiyim değilmiyim yaaaa (sat:4 mayıstı )
inşallah hep yolunda gitsin..bende varım 6.haftamızdayız allah izin verrse 22 subat diyor doktorumuz....şimdilik hersey normalmiş çok şükür...
amin canım inşallahdoğru banada on gün sonra gel dedi.haftaya çarşamba inşş hayırlı haberler alırım
yaa sinir oldum hem beşin üstü hamile diyolar hemde 5,3 çıkınca bekle diyolar
Günaydın hmişler....
bekle canım kimyasal olabilir üzülebilirsin bu yüzden gün geçmeden test yapmayın der doktorlar
inşallah hep yolunda gitsin..
amin canım inşallah
bu işler zor işler bacım :)
hoşgeldin
evet bende bir sürü kuruyemiş ve kurutulmuş kayısı stoku yaptım iş yerinde karnım acıkınca 1- 2 atıyorum ağzıma hem faydalı hem çok kilo almam
canım gebelik testinin tekrarlanmasını doktor mu istedi?sebebi ne olabilir?benimde 30 haziran 78 çıktı ama haftaya keseyi görmeye gel dedi
bendeeee 9 aydırr kabızdımm hepppp... bebegimee kaılarımm sancılanmaya basladıgındann beriii masallah ımm var vallaaaabalımm benimm yaaaa nokta kadarken bilee hayatımıı degiştirioooo
hosbulduuk:) en ıyısını yapıosun cevız falan beyın gelısımıne baya etkılıymıs saglıklı bebıslerımız olsun dımı ama.ben bu aralar acayıp yemeye basladım sureklı mıdem kazınıyo 52 kg ıle hamıle kaldım ama baya alıcakmısım gıbı gelıyohoşgeldin
evet bende bir sürü kuruyemiş ve kurutulmuş kayısı stoku yaptım iş yerinde karnım acıkınca 1- 2 atıyorum ağzıma hem faydalı hem çok kilo almam
balımmm benimdee günümm gecmedii ama yaaaaaYarınn günüm dahaa bebeikk kanda cıkalı 3 gün oluoo.. Idrarda cıkalı 6.. Benimkide kimyasall olabilirmiii???
hosbulduuk:) en ıyısını yapıosun cevız falan beyın gelısımıne baya etkılıymıs saglıklı bebıslerımız olsun dımı ama.ben bu aralar acayıp yemeye basladım sureklı mıdem kazınıyo 52 kg ıle hamıle kaldım ama baya alıcakmısım gıbı gelıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?