Deryainci senin adetin ne zamandı
geçen ay 27 nisanda oldum bu ay 24 mayıs olamsı gerekliydi
ama şükürki olmadı
Bugun saglıkocagındaki hemsire bana dedi ki bir kadındoguma git gorun. Test yapıyolar gebeligi kesin onaylamak icin keseyi gormeleri lazım bazen kese de bebek olmuyo falan dedi. Sonra kaydını acıcaz burda duzenli olarak kontrole gelcen buraya da dedi. Ben de bu hafta randevu alırsam gitmeyi dusunuyorum doktora. İnsallah bebis vardır. Kan degeri 1000 in uzerinde olunca kese gorunuyomus oyle okudum biyerde. Bir de saglıkocagındaki doktor bana dedi ki 1,5 gunde 2 katı artması lazım dgeerinin. Benim hesaplarıma gore 1,5 gunde 2 katından fazla artmıs 6 gun boyunca degerim. Hesaplarıma gore yarın kan degerim 2000 lerde falan olması lazım
bende varımmm
4 hafta 2 günlüğüz
ben daha kan testi yaptıramadım
doktorum 2 hafta sonra gel dedi
şu an herşey normal gözüküyomuş
ALLAHIM inşallah hayrlısıyla kucağımıza almak nasip eder
şimdi nasıl beslencez kızlar
neler daha çok yicez bilgilendirelim birbirimizi
bende varımmm
4 hafta 2 günlüğüz
ben daha kan testi yaptıramadım
doktorum 2 hafta sonra gel dedi
şu an herşey normal gözüküyomuş
ALLAHIM inşallah hayrlısıyla kucağımıza almak nasip eder
şimdi nasıl beslencez kızlar
neler daha çok yicez bilgilendirelim birbirimizi
Kıslar bende mayıs hamilesiyim bu akşam dr gıdıcem heralde keseyi görmek için çağırdı .
Bugun saglıkocagındaki hemsire bana dedi ki bir kadındoguma git gorun. Test yapıyolar gebeligi kesin onaylamak icin keseyi gormeleri lazım bazen kese de bebek olmuyo falan dedi. Sonra kaydını acıcaz burda duzenli olarak kontrole gelcen buraya da dedi. Ben de bu hafta randevu alırsam gitmeyi dusunuyorum doktora. İnsallah bebis vardır. Kan degeri 1000 in uzerinde olunca kese gorunuyomus oyle okudum biyerde. Bir de saglıkocagındaki doktor bana dedi ki 1,5 gunde 2 katı artması lazım dgeerinin. Benim hesaplarıma gore 1,5 gunde 2 katından fazla artmıs 6 gun boyunca degerim. Hesaplarıma gore yarın kan degerim 2000 lerde falan olması lazım
Hosgeldin melikee.
Ne kadarlık hamilesin?
Hosgeldin aramıza. Ultrasona girdin mi kan testi yaptırmadın da?
Kıslar bende mayıs hamilesiyim bu akşam dr gıdıcem heralde keseyi görmek için çağırdı .
hoşgeldin
doktordan sonra anlat bizede nasıl göründümü
kaç haftalık neler isteniyor.....
ben cumartesi gicem ama meraktan ölüyorum
çok sevindim zorlamamıs senicanım çok çok yeni 4 hafta 5 gün oluyo benimki tüp bebek .normal yollardan olmadı benim tüplerim tıkalıydı . çok şükür ilk denememiz tuttu
kaç haftalık ki?
ultrasona girdim canım
kan testi için ilaç kalmamış yapamadılar
tekrar idrar testi yaptılar hastanede pozitif dediler
kese falan daha görünmedi zaten çok erken olduğu için
2 hafta sonra gel dedi
canım korkma belki geç döllen medir o yüzden değerin düşüktürslm kızlar ben bugün aldım kan sonucunu 321 çıktı 4-3 de bana sanki biraz düşük gibi geldi doktor hiç yorum yapmadı 9 unda gel dedi inşallah bi sorun yoktur referans değerinden biraz düşük sonuca göre ben öyle yorumladım
slm kızlar ben bugün aldım kan sonucunu 321 çıktı 4-3 de bana sanki biraz düşük gibi geldi doktor hiç yorum yapmadı 9 unda gel dedi inşallah bi sorun yoktur referans değerinden biraz düşük sonuca göre ben öyle yorumladım
tamam canım anlatırım ama keseyi görmek için çağırdı heralde yada rutın kontrol bakalım çok heyecanlıyım
bu arada sizde belirti varmı mide bulantısı falan vs. bende çok şükür bişey yok
slm kızlar ben bugün aldım kan sonucunu 321 çıktı 4-3 de bana sanki biraz düşük gibi geldi doktor hiç yorum yapmadı 9 unda gel dedi inşallah bi sorun yoktur referans değerinden biraz düşük sonuca göre ben öyle yorumladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?