mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

geçen ay 27 nisanda oldum bu ay 24 mayıs olamsı gerekliydi
ama şükürki olmadı

Bugun saglıkocagındaki hemsire bana dedi ki bir kadındoguma git gorun. Test yapıyolar gebeligi kesin onaylamak icin keseyi gormeleri lazım bazen kese de bebek olmuyo falan dedi. Sonra kaydını acıcaz burda duzenli olarak kontrole gelcen buraya da dedi. Ben de bu hafta randevu alırsam gitmeyi dusunuyorum doktora. İnsallah bebis vardır. Kan degeri 1000 in uzerinde olunca kese gorunuyomus oyle okudum biyerde. Bir de saglıkocagındaki doktor bana dedi ki 1,5 gunde 2 katı artması lazım dgeerinin. Benim hesaplarıma gore 1,5 gunde 2 katından fazla artmıs 6 gun boyunca degerim. Hesaplarıma gore yarın kan degerim 2000 lerde falan olması lazım

cumartesi bir gideyim bakalım benim doktor ne diyecek

bende varımmm
4 hafta 2 günlüğüz
ben daha kan testi yaptıramadım
doktorum 2 hafta sonra gel dedi
şu an herşey normal gözüküyomuş
ALLAHIM inşallah hayrlısıyla kucağımıza almak nasip eder

şimdi nasıl beslencez kızlar
neler daha çok yicez bilgilendirelim birbirimizi

hoşgeldin canım
allah sağlıkla kucaklamamızı nasip etsin...
zaten burada birbirimiz bilgilendirelim die varız ama hepimiz acemi hamişleriz...
inşallah beraber aşacağız bu günleri

Hosgeldin aramıza. Ultrasona girdin mi kan testi yaptırmadın da?

banada saglık ocagında yakıt acalım dediler neden testler iğneler içinmi acaba

slm kızlar ben bugün aldım kan sonucunu 321 çıktı 4-3 de bana sanki biraz düşük gibi geldi doktor hiç yorum yapmadı 9 unda gel dedi inşallah bi sorun yoktur referans değerinden biraz düşük sonuca göre ben öyle yorumladım

Kıslar bende mayıs hamilesiyim bu akşam dr gıdıcem heralde keseyi görmek için çağırdı .

hoşgeldin
doktordan sonra anlat bizede nasıl göründümü
kaç haftalık neler isteniyor.....
ben cumartesi gicem ama meraktan ölüyorum

canım çok çok yeni 4 hafta 5 gün oluyo benimki tüp bebek .normal yollardan olmadı benim tüplerim tıkalıydı . çok şükür ilk denememiz tuttu
çok sevindim zorlamamıs seni
hadi bakalım hayırlısı

ultrasona girdim canım
kan testi için ilaç kalmamış yapamadılar
tekrar idrar testi yaptılar hastanede pozitif dediler
kese falan daha görünmedi zaten çok erken olduğu için
2 hafta sonra gel dedi
kaç haftalık ki?

canım korkma belki geç döllen medir o yüzden değerin düşüktür

canım hayırlı olsun inan hiç anlamam testini yaptın yere sorsaydın onlar biraz anlarlar .

tamam canım anlatırım ama keseyi görmek için çağırdı heralde yada rutın kontrol bakalım çok heyecanlıyım

bu arada sizde belirti varmı mide bulantısı falan vs. bende çok şükür bişey yok

ayyyy bende heyecanlıyım....
şükürler olsun allah bunu tattırdı bize

henüz hiç belirtim yok
sadece wc ye çok gidiyorum...
onun dışında bir belirti yok canım

Ne kadarlık ki seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…