mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

slm kızlar... bende aranıza katıliiimmm.. size şimdi kimseye kocama bile daha sölemediğim bişiii paylaşiim 4hafta 6 günlük hamileyim... kimseye sölemedim çünkü doktora gidip kesin emin olmak istiiorum.. :18: çok zor süreçlerden geçtim rahimde tümör felam wardı... o yüzden kimseyi umutlandırmak istemiorum hamile değilsem tabi... umarım bende hamişimdir de biraz güleris

canımmmm o zaman bu süper bir haber
hafta sonu için bir randevu al en azından keseni görür hamileliğinden emin olursun
inşallah güleceksiniz

sen istanbuldaydın heralde canım ben ankaradayım

bugun cok streslıyımmm akşama doktora gıdecem bakalım görebılcekmı bebegıı doktor ıns görur oyuzdne buun gece ruyamda bır erkek cocgu dourdm emzırdımm
akşama haber verırım sıze kıslarr ıyıyada kötu haberııı

inşallah görürsün endişelenme ben geçen hafta gittiğimde görünmemişti 6 haftalıktı dün gittiğimde doktorum ellerime sarılıp beni tebrik etti.Aferin sana dedi.Küçücük bir şey zaten sadece orda var olduğunu biliyorsun o da sana yetiyor.

endişelenme pozitif ol ben geçen hafta gittiğimde görünmedi 6 haftalıktı üstelik dün göründüçok şükür zaten o kadar küçük ki sadece orda var olduğunu biliyorsun o da
yetiyor.Hayırlı haberlerin gelir inş.

ıns görunur bende gec yumrutladım ıcıcn gecen hafta görunmedı dıyorum ama doktora göre 8 haftalık suan ama ben dedım gec yumurtluyorum ozman bır hafta daha bekleyelım dedı ama gecen hafta kurtajdan felanda bahsettıı oyuzden butun haftamm berbat gecdıı dıyebılırmmm cok köötu bır durumbeklemek cunkuu benım ve onun kısmetınde varsaa eyer görunur herseyın hayırlısı hep dıye dusndum ama kısmetyaa

Arkadaslar tekrar soruyorum sesimi duyan var miiiiiii? Karnının uzerine yatmak zararlı mı bu donemde? Bir bilen bir duyan var mı acep?

selam kızlar bende yenıyım bu sıtede çok guzel bır sıte ınsan bunları herkese soramıyor en azından burda bıre bır yasayanlar var bende bugun test yapıcam reglım 2 gün geçtı en son 02 mayıs ve sonra 30 mayısta olmustum normalde 27 hazıranda olmam gerekırken bugun 29 mayıs ve hala olmadım ustelık hıcbır belırtıde yok normalde reglı olmadan bır hafta öncesınde göğüslerım belım ve karnım agrımaya baslardı su an sadece hafıf hafıf kasıklarıma agrılar gırıyor o kadar baskada hıc bır belırtı yok 2 yıllık evlıyım ve artık ıstıyoruz 2 aydır calışıyoruz inşallah bu ay hayal kırıklıgı olmaz

Arkadaslar tekrar soruyorum sesimi duyan var miiiiiii? Karnının uzerine yatmak zararlı mı bu donemde? Bir bilen bir duyan var mı acep?

Zararlı diye duymuştum ama ssadece etrafımdan kesin olarak emin değilim :) Ben şu an en rahat sol tarafıma yatınca rahat uyuyorum...

Son düzenleme:

canım netten araştırdım zararlıymış sol tarafına yatacakmışın en iyi yatış oymuş organlarada baskı yapmıyormuş, tabi nette yazan bu doktora sormadım :)

ne kadar da sewinmiştik ama sadece 3 gün sürdü bebeğimizi kaybettik bugün düşük yaptım.....allahım sen koru ,hakkımızda hayırlısı ne ise onu wer demekten başka çare yok artık...........malesef üç ayda korunucam şimdi...hamişLer inş.sizLer sağsalim kucakLarınıza aLırsınız bebişLerinizi,,allah yardımcınız oLsun....

canım üzüldüm ama hakkında hayırlısı dediğin gibi yola devam hamiş haberini yine alacağız...

Merhaba arkadaşlar hepimizin hamileliği hayırlı uğurlu olsun. 40 haftamız inşallah kolaycacık geçsin. Benim sat 20 Mayıs yani takvime göre 5+2 hamileliğim. Henüz kalp atışını duymadık. Ve henüz doktorumu kesinleştiremedim. Ankara'daki arkadaşlar nereye gittiğinizi söylerseniz sevinirim. Ben akay hastanesine gittim. Doğum öncesinde gitmiştim folik asit başlamıştı. İdrar testimde çift çizgi çıkınca tekrar gittim. Kan tahlili yapmadı sadece ultrason ile baktı keseyi gördü iki hafta sonra kalp atışlarını duymak için gelebilirsin dedi. Bu kadar..

Ben doktora 7+1 de gitmiştim..1 ay sonra gel dedi..Yani 11+3 falan olcam ozaman..İnşallah 2'li test de yapılır heralde o gün..doktor bişey demedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…