slm kızlar...Bende aranıza katıliiimmm.. Size şimdi kimseye kocama bile daha sölemediğim bişiii paylaşiim 4hafta 6 günlük hamileyim... Kimseye sölemedim çünkü doktora gidip kesin emin olmak istiiorum.. :18: çok zor süreçlerden geçtim rahimde tümör felam wardı... O yüzden kimseyi umutlandırmak istemiorum Hamile değilsem tabi... Umarım bende hamişimdir de biraz güleris
canım nerde oturuyorsun?
Ben evime yakın bir yer olmasını istedim ve düşündüğüm yede doğum yapan arkadaşıma sordum
memnundu ve doktorunu çok methetti
bende internette araştırdım içime sinerek gittim hiç kötü yorum yoktu
ve gittiğimde de doğru karar verdiğimi anladım
inşallah görürsün endişelenme ben geçen hafta gittiğimde görünmemişti 6 haftalıktı dün gittiğimde doktorum ellerime sarılıp beni tebrik etti.Aferin sana dedi.Küçücük bir şey zaten sadece orda var olduğunu biliyorsun o da sana yetiyor.
hoşbulduk canım
bende bunu merak ediyordum ama cevap veren olmamış sanırım...
Arkadaslar tekrar soruyorum sesimi duyan var miiiiiii? Karnının uzerine yatmak zararlı mı bu donemde? Bir bilen bir duyan var mı acep?
Arkadaslar tekrar soruyorum sesimi duyan var miiiiiii? Karnının uzerine yatmak zararlı mı bu donemde? Bir bilen bir duyan var mı acep?
canımm önceLikLe tebrikLer...sanırım ikimizde aynı zamanlarda gebe kaLmışız....benim de adetLerim düzensizdi yakLaşık bibuçuk senedir.....iki aydır regL olmadım bende bi sıkıntı başLadı karnım da gaz oluştu,,aaa dayanamıyorum yeter artık bi farlutal alayım da kurtulayım şu dertten dedim,,regL olmak istedim biran önce........ama yinede bir test aLdım hiç imkan wermiyorum ama hamile olabileceğime,,yinede şüphem olmasın diye test yaptım dün sabah............gözLerime inanamadım çift çizgiiii..........sonra hemen doktora gittim sandım ben iki ayLık falan olmuştur,,ama değiLmiş daha çok yeniymiş....sadece keseyi gördük tamam dedi dr.um hamilesin..........tahmınen bende 4haftaLık gebeyim....haftaya ctesi yine gideceğim bakalım...inş..sağsalim geçer bu günLEr .....benim drum sadece çay,kahve,sigara yasak dedi...bide sakın ağır kaLdırma,,uzun süre ayakta kaLma dedi.....başkada bişi yokkk =)
ne kadar da sewinmiştik ama sadece 3 gün sürdübebeğimizi kaybettik bugün düşük yaptım.....allahım sen koru ,hakkımızda hayırlısı ne ise onu wer demekten başka çare yok artık...........malesef üç ayda korunucam şimdi...hamişLer inş.sizLer sağsalim kucakLarınıza aLırsınız bebişLerinizi,,allah yardımcınız oLsun....
canım üzüldüm ama hakkında hayırlısı dediğin gibi yola devam hamiş haberini yine alacağız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?