canlarım
hepinize kocaman günaydınnnnnnnnn
günaydın kızlaarrrrr reglim geçeli 8 gün oldu bugün test yaptım ama iki çizgide çok kırmızıydı acaba test bozuk olabilir yardım edin kızlarrr
Kızlar dr bana düşük tehlikesine karşı progestan vermişti ama ben hormon almak istemiyorum vücuduma yaaaa içmek istemiyorum o ilacı..içmelimiyim mutlaka..annem der ki düşeceği varsa bir sürahiyi kaldırsan düşer yoksa ne yapsan gitmez... 2 gündür içmiyorum bakalım
Kızlar dr bana düşük tehlikesine karşı progestan vermişti ama ben hormon almak istemiyorum vücuduma yaaaa içmek istemiyorum o ilacı..içmelimiyim mutlaka..annem der ki düşeceği varsa bir sürahiyi kaldırsan düşer yoksa ne yapsan gitmez... 2 gündür içmiyorum bakalım
aynı haldeyim onbeşgün oldu hafif hafif başladı bel ağrısından ölücem sandım bir gece acile gittik apar topar dedim kesin bir şey oldu daha beş haftalıktı o zaman bebiş şu an 7 hafta bitti ama iki gündür dediğin gibi aklıma bile gelince yemek sözü midem kalkıyor sabah eşimle kahvaltı yaptık yapmaz olaydım şu an işteyim nane şekeriyle duruyorum midem delinmesse iyidir geçer diyorlar hem daha önce de okumuştum bu tür belirtiler iyiye işaretmiş bebeğin yerleşmesi açısından tek tesellim o ne yapayım.Şikayet etmek bize yakışmaz diye düşünüyorum.Sabır.
en son doktoruma gittiğimde kendisi çapa tıp fakültesinde prf. hiç bir vitamin ve ilaç içmiyceksin dedi sen yinede doğal olan şeylerden yemeye bak bence ceviz çok gerekliymiş bu dönemde arkadaşım tavsiye etmişti balık yağı kapsülünü hiç denemedim doktoruna danışmalısın bence ben süt hiç içemiyorum ama ayran çok tüketiyorum resmen canım çekiyor ayranı gündüz tek lokma yemek gelmiyor içimden akşama kadar zorla herşey iş yerindeki arkadaşlarım resmen zorluyor yemem için dediğim gibi geçer inşallah endişelenme..
balık yağını doktorum verdi canım ,
balıktan tiksinme ihtimaline karşı ,
haftada 2 tablet tüketebilirsin dedi..
ben de aynı durumdayım sütten nefret eder oldum ama ayran içebiliyorum ,
bir de geceleri ballı süt ve polen alıyorum , onun da faydası olur sanırım..
kızlar 10 gündür çektiğimi bir ben bilirim bir Allah bilir..
çok yoğun mide bulantısı ve uyku sorunu yaşıyorum..
sanki her daim eski model bir minibüs ile yolculuk yapıyor gibiyim..
işyerinde elimde bir poşet , sürekli ne yediysem çıkarıp duruyorum..
bugün de tüm bunların arasına bel ağrısı eklendi..
hayattan bıktım neredeyse..
bu arada hiçbir şey yiyemez oldum,her şeyden tiksiniyorum..
benim gibi olan yok mu aranızda?
Kızlar slm, ya nie bende bi belirti yok, mide bulatısı kusma yok, sadece uyku hali var iştahsızlık var, sebze yemekleri yumurta yiyemiorum, sütü zar zor içiyorum sürekli meyve ve et yemek istiyorum, et olsun başka bişi olmasın, pide döner etli yemekler,,, bende bi gariplikmi var,
:)))senin gibi olmak için neler vermezdimm yaa niye bu halinden şikayet ediyorsun
ben ilk hamileliğimde çok rahattım hiçbir şikayetim yoktu bi uykum vardı okadar....tosun gibi herşeyden yerdim..yoğurt ve süt için zorlardım kendimi:))
ben o günlerimi arıyorummm
CANIM YAZILANLARI OKUDUM, Bİ ARKADAŞ DEMİŞKİ MİDE BULANTI GİBİ DİĞER BELİRTİLER İYİYE İŞARETMİŞ BBEĞİN YERLEŞTİĞİNE SAĞLIKLI OLD.İŞARET DEMİŞ ONDAN ÖLE DEDİM, NORMAL İSE BEN MEMNUNUM HALİMDEN CNM, DOKTORA DAHA GİTMEDİM DAHA, BURDA ÖĞRENİORUM,ŞÜKÜR BİŞİYİM YOK DAHA,ANNEME ÇEKMİŞİM SANIRM, AMA ANNEMİN İLK ÇOCUK DÜŞMÜŞ UMARIM BU KONUDA ÇEKMEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?